Sortowanie:
Znaleziony: 17 ogłoszenie w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo Polska: Wszystkie miasta
Zastępca Szefa Kuchni i Zastępca Szefa Produkcji
Zastępca Szefa Kuchni i Zastępca Szefa Produkcji
1500 zł
nowe Wrocław 30+ kilka dni temu

Zastępca Szefa Kuchni i Zastępca Szefa ProdukcjiPub na Rynku poszukuje zdolnych i doświadczonych kandydatów na stanowiska:Zastępca Szefa KuchniZastępca Szefa ProdukcjiGodziny pracy:Zmiana poranna: 6:00 - 15:00Zmiana popołudniowa: 12:00 - 22:00Wymagania:Doświadczenie w branży gastronomicznejUmiejętność pracy w zespoleZnajomość aktualnych standardów i trendów kulinarnychOferujemy:Konkurencyjne wynagrodzenieMożliwość rozwoju i awansuPrzyjazną atmosferę pracyAplikacje: Prosimy o przesłanie CV

Szef kuchni / zastępca szefa kuchni
Szef kuchni / zastępca szefa kuchni
1500 zł
Poznań 30+ kilka dni temu

Firma z wieloletnim doświadczeniem na rynku gastronomicznym poszukuje kandydatów na stanowisko: szef kuchni i zastępca szefa kuchni.Oczekiwania wobec kandydatów:Doświadczenie na podobnym stanowisku,Rozwinięte umiejętności interpersonalnych,Wysoki poziom zaangażowania w pracę,Dobra organizacja pracy własnej i zespołu oraz umiejętności pracy pod presją czasu,Kreatywność,Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Oferujemy:Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji,Możliwość wykorzystania i rozwoju swojego doświadczenia,Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie.Zainteresowanych kandydatów prosimy o aplikowanie przez olx.

Zastępca szefa kuchni
Zastępca szefa kuchni
Zakopane 30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyRenomowany czterogwiazdkowy hotel z restauracja otwartą dla gości z zewnątrz poszukuje zastępcy szefa kuchni. Dania z kuchni światowej, steki, Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie ustalane indywidualnie wobec doświadczenia. System premii. Paczki świąteczne. Wyżywienie. Miłą atmosferę pracy. Oczekujemy doświadczenia, zaangażowania, "normalnego" podejścia do współpracowników. Zainteresowanych proszę o przesłanie CV, kontakt 602 - pokaż numer telefonu -

Zastępca Szefa Kuchni
Zastępca Szefa Kuchni
Warszawa 30+ kilka dni temu

Restauracja na Mokotowie poszukuje zastępcy Szefa Kuchni. Praca dostępna od zaraz. Wymagane doświadczenie. Praca 4 - 5 dni w tygodniu Stawka: 6500 brutto pln / miesiąc Zmiany: elastyczny grafik ustalany na miesiąc do przodu

Zastępca szefa kuchni/kucharz lokal Rynek!
Zastępca szefa kuchni/kucharz lokal Rynek!
647 zł
Wrocław 30+ kilka dni temu

Lokal Doctors' bar mieszczący się przy rynku na ul.Świętego Mikołaja 8-11 poszukuje osoby na stanowisko zastępca szefa kuchni oraz kucharza. Jesteśmy lokalem z piwami rzemieślniczymi oraz kuchnią gównie street foodową/amerykańską Oczekujemy: -doświadczenia na podobnym stanowisku -umiejętności przekazywania wiedzy -higieny i kultury osobistej -praktyczna znajomość systemu HACCP -dyspozycyjności Oferujemy: -wypłaty tygodniowe w każdy poniedziałek -bezpłatne posiłki pracownicze -elastyczne godziny pracy -umowę o pracę Stawka zależna od doświadczenia do ustalenia na rozmowie kwalifikacyjnej. CV prosimy przesyłać w wiadomości prywatnej Z dopiskiem : Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Praca dla KUCHARZA KUCHARZ zastępca szefa kuchni Miechów
Praca dla KUCHARZA KUCHARZ zastępca szefa kuchni Miechów
2000 zł
Miechów 30+ kilka dni temu

Dzień dobryPracy dla kucharza w Domu Weselnym Monika.w związku z rozwojem firmy uzupełnimy o dodatkowe stanowisko kucharza/zastępca szefa kuchni praca na pełny etat, umowa o praceelastyczne godziny pracy, możliwość 1-2 weekend wolny.praca 3-4 dni w tygodniuwięcej szczegółów tel. 50*****10lub email biuro(a)domweselnymonika.pl

/ kucharz / zastępca szefa kuchni praca w godzinach 8-18
/ kucharz / zastępca szefa kuchni praca w godzinach 8-18
Katowice 30+ kilka dni temu

Restauracja w centrum Katowic poszukuje do swojego zespołu pracowników Kucharz Zastępca szefa kuchni Praca w godzinach 8-18 od pon- niedzieli w systemie pracy 2/2 lub 3/2 Możliwość rozwoju i tworzenia własnych dań pod okiem szefa kuchni Wymagania Doświadczenie Umiejetność pracy pod presja czasu Dbanie o stanowisko pracy

Kucharz / Zastępca szefa kuchni
Kucharz / Zastępca szefa kuchni
1500 zł
Zakopane 30+ kilka dni temu

Dzień dobryZatrudnię kucharza do pracy w Karczmie na Krupówkach. Szukam kogoś kto po prostu umie gotować i chce się rozwijać w swoim zawodzie. Praca stała, stabilna i dobrze płatna w oparciu o umowę o pracę.88*******97

Zastępca Szefa Kuchni - kuchnia włoska
Zastępca Szefa Kuchni - kuchnia włoska
5000 zł
Poznań 30+ kilka dni temu

Restauracja Przyjemność Pasta Disco poszukuje osoby z doświadczeniem na stanowisko Zastępcy Szefa Kuchni. Restauracja znajduje się na poznańskiej Wildzie i należy do większej grupy Gastronomicznej.Restauracja na 90 miejsc siedzących. Ambitne, włoskie menu, najwyższa jakość produktów, własna produkcja makaronów.Szukamy osoby z dużym doświadczeniem w nowoczesnej kuchni włoskiej. Znajomość klasyków, świadomość produktów, umiejętność produkcji makaronów.Szukamy osoby, która zna kuchnie różnych regionów Włoch. O wysokiej wiedzy produktowej. Kreatywnej, ambitnej i nieszablonowo podchodzącej do projektów. Nie bojącej się eksperymentować i tworzyć . Minimum 2 lata na stanowisku zastępcy lub szefa kuchni.Oferujemy:Umowę o pracęAtrakcyjne zarobki adekwatne do posiadanych umiejętnościDobrze wyposażoną, ergonomiczną kuchnięPracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynkuOtwartość na pomysły i samorozwójStawka godzinowa zależnie ustalana indywidualnie na rozmowie o pracę w widełkach 30-40 zł na rękę.Prosimy o wysyłanie CV przez portal OLX.

Zastępca szefa kuchni Sofa Bistro
Zastępca szefa kuchni Sofa Bistro
Świnoujście 30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyDo zespołu Sofa Bistro poszukujemy zastępcy szefa kuchni. Poszukujemy osoby doświadczonej w zarzadzaniu kuchnią zarówno bufetową jak i a’ la carte. Mamy śniadania i obiadokolacje w bufecie w jednej sali. W drugiej sali a’ la carte. Zapewniamy umowę o pracę. Dbamy o dobrą atmosferę. Dobre wynagrodzenie. Poszukujemy osoby, która ma kompetencje liderskie i umiejętność zarzadzania i współpracy w zespole.

Szef kuchni / Zastępca szefa kuchni - Nowa restauracja Mokotów
Szef kuchni / Zastępca szefa kuchni - Nowa restauracja Mokotów
1050 zł
Warszawa 30+ kilka dni temu

Do nowej restuaracji na Starym Mokotowie poszukujemu Szefa kuchni Wymagamy:doświadczenie w daniach tj: owoce morza, steki, risotto, pastydoświadczenie w zarządzaniu zespołem Kuchniznajomość najnowszych trendów i technik kulinarnych, ponadprzeciętny warsztat oraz estetyka serwowanych dań,umiejętność tworzenia i zarządzania zespołem,znajomość norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP,wiedza z zakresu gospodarki magazynowej oraz rentowności punktów gastronomicznych,dyskrecja oraz kultura osobista.

Zastępca Szefa Kuchni w Restauracji Bierhalle Esplanada w Łodzi
Zastępca Szefa Kuchni w Restauracji Bierhalle Esplanada w Łodzi
7200 zł
Łódź 30+ kilka dni temu

HSK Consulting dla Bierhalle - założonej w Polsce w 2005 roku sieci restauracji i browarów, które zaopatrują firmowe restauracje w niepasteryzowane i niefiltrowane piwo, poszukuje kandydata do pracy na stanowisku:Zastępca Szefa Kuchni w Restauracji Bierhalle Esplanada w ŁodziDrogi Kandydacie! Twoim głównym zadaniem będzie wsparcie w zarządzaniu pracą kuchni w restauracji. To oferta dla osoby, która jest jednocześnie menedżerem i kucharzem z umiejętnością gotowania. Jeśli bliski jest Ci model wspólnego gotowania z zespołem, to znaczy, że czekamy na Ciebie. Nie czekaj, złóż aplikację.Twój zakres obowiązkówWsparcie w prowadzeniu kuchni w restauracji oraz aktywne uczestnictwo w przygotowywaniu potraw wraz z zespołem pracowników.Szkolenie nowych pracowników.Prowadzenie zmian na kuchni.Wsparcie w wykonywaniu zadań związanych z działalnością restauracji, w tym inwentaryzacja kuchni, przyjmowanie dostaw, przygotowywanie planów pracy i dokumentacji pracowniczej pracowników kuchni, kontakty z firmami świadczącymi usługi dla restauracji, utrzymywanie kosztów sprzedaży na założonym w planie rocznym poziomie.Odpowiedzialność za ludzi, obiekt i wyposażenie.Zapewnienie ciągłości funkcjonowania kuchni we wszystkich aspektach jej działalności.Kontrola poprawności przygotowywania posiłków.Przyjmowanie i kontrola dostaw oraz stanów magazynowych.Aktywne reagowanie na wszystkie sytuacje związane z działalnością kuchni.Wymagania pracodawcyWykształcenie minimum średnie.Doświadczenie w branży gastronomicznej i umiejętność gotowania - warunek konieczny.Doświadczenie w restauracji z pełną obsługą kelnerską (nie punkt gastronomiczny) - warunek konieczny.Szerokie spojrzenie kulinarne, doświadczenie w różnego rodzaju kuchniach, jak kuchnia fusion, kuchnia etniczna, itp.Kilkuletnie doświadczenie na stanowisku związanym z zarządzaniem ludźmi.Umiejętność przygotowywania potraw i gotowania wraz ze swoim zespołem.Znajomość pojęć i umiejętność liczenia np. food cost.Otwartość na ludzi i chęć pracy z ludźmi.Samodzielność.Kreatywność.Uczciwość. Punktualność.Pracodawca oferujeZatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub inną formę preferowaną przez kandydata.Pracę w firmie o rozpoznawalnym na rynku brandzie.Wynagrodzenie zasadnicze plus system premiowy.Elastyczne godziny pracy.Pakiet medyczny.Pakiet sportowy.

Zastępca Szefa Kuchni w Hotelu Linea Mare 5* (Pobierowo)
Zastępca Szefa Kuchni w Hotelu Linea Mare 5* (Pobierowo)
1000 zł
Pobierowo 30+ kilka dni temu

Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2525 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świeradowie Zdroju,  Wiśle i Pobierowie. Nasze motto brzmi  „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.Linea Mare 5* to pierwszy pięciogwiazdkowy hotel w Pobierowie, którego otwarcie miało miejsce w czerwcu 2023 roku. Obiekt oddaje do dyspozycji Gości: m.in. 235 pokoi, aquapark z bogato wyposażoną strefą Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner, a także kameralne centrum biznesowe.Aktualnie poszukujemy kandydatów, którzy stworzą zgrany zespół i z którymi nawiążemy długofalową współpracę. Zachęcamy do przesyłania aplikacji na stanowisko:Zastępca Szefa KuchniMiejsce pracy: Pobierowo Jeśli chcesz odpowiadać za:Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchniPrzygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne)Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchniPrzy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem S&M i F&BWsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomieNadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacjiPorządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCPDziałalność operacyjną hotelu podczas dyżurów „Manager on Duty” (po wcześniejszym przeszkoleniu) A przy tym spełniasz poniższe wymagania:Posiadasz minimum 3 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku zastępcy Szefa Kuchni w hotelu sieciowym lub w renomowanej restauracjiWykształcenie kierunkowe gastronomiczneGotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie) Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu,Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stronąCechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielnośćPotrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferęJesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożeniaMy zaoferujemy Tobie:Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w nowym hotelu 5*Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie ResortyDla kandydatów z bardziej odległych lokalizacji, przy relokacji oferujemy wsparcie w zakwaterowaniu i wyżywieniuMożliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działuPrzyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa KuchniNiezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowiskuWspółpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwaKoniecznie prześlij do nas swoją aplikację !Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Zastępca Szefa Kuchni w Elements Hotel & SPA 5* (Świeradów - Zdrój)
Zastępca Szefa Kuchni w Elements Hotel & SPA 5* (Świeradów - Zdrój)
3400 zł
Świeradów-Zdrój 30+ kilka dni temu

Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2525 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świeradowie Zdroju, Wiśle i Pobierowie. Nasze motto brzmi  „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.Twoja obecna praca nie daje Ci satysfakcji? Masz mocne strony, których nie możesz wykorzystać i rozwijać? W Elements Hotel & SPA wiemy, jak ważne są rozwój osobisty, zaangażowanie i doskonała atmosfera w zespole. Tworzymy miejsce, które pozwoli Ci na samorealizację i rozwinięcie skrzydeł.Nasz zespół to doskonała mieszanka doświadczenia i młodości. Budujemy nowy team, z którym chętnie dzielimy się swoim doświadczeniem. Słuchamy. Cenimy odwagę, zaangażowanie i chęć do pracy.Obecnie do Elements Hotel & SPA, pięciogwiazdkowego hotelu w Świeradowie Zdroju poszukujemy osób na stanowisko:Zastępca Szefa KuchniMiejsce pracy: Świeradów Zdrój Jeśli chcesz odpowiadać za:Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchniPrzygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne)Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchniPrzy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem S&M i F&BWsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomieNadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacjiPorządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCPDziałalność operacyjną hotelu podczas dyżurów „Manager on Duty” (po wcześniejszym przeszkoleniu) A przy tym spełniasz poniższe wymagania:Posiadasz minimum 3 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku zastępcy Szefa Kuchni w hotelu sieciowym lub w renomowanej restauracjiWykształcenie kierunkowe gastronomiczneGotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie) Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu,Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stronąCechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielnośćPotrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferęJesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożeniaMy zaoferujemy Tobie:Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w nowym hotelu 5*Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie ResortyDla kandydatów z bardziej odległych lokalizacji, przy relokacji oferujemy wsparcie w zakwaterowaniu i wyżywieniuMożliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działuPrzyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa KuchniNiezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowiskuWspółpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa.Koniecznie prześlij do nas swoją aplikację klikając w przycisk aplikowania.Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Sous Chef / Zastępca szefa kuchni (k/m) | hotel the Bridge 5* |
Sous Chef / Zastępca szefa kuchni (k/m) | hotel the Bridge 5* |
Wrocław 30+ kilka dni temu

Wyjątkowy hotel the Bridge MGallery Wrocław poszukuje Sous Chefa!Zakres obowiązkówKontrolowanie wszystkich outletów gastronomicznych, w tym śniadań, bankietów, konferencji, restauracji a’la carte’Aktywne przewodzenie swoim współpracownikom oraz zapewnienie dobrej atmosfery pracyZapewnienie przestrzegania przepisów sanitarnych oraz BHP w dziale, w szczególności HACCP (Analiza Zagrożeń i Punktów  Krytycznych) oraz standardów dotyczących żywnościOptymalizacja dochodów hotelu poprzez stosowanie codziennych właściwych procedur kontrolnychBieżące śledzenie trendów gastronomicznych lokalnego rynku oraz międzynarodowego w celu spełnienia oczekiwań gościOdpowiedzialność za właściwy poziom zatrudnienia personelu oraz jego produktywność zgodnie z potrzebamiWspółudział w zarządzaniu kuchnią hotelową, oraz kreowaniu jej wizerunku według wytycznych Szefa KuchniOrganizacja funkcjonowania kuchni poprzez zarządzanie podległym personelem, planowanie i rozliczanie czasu pracyUdział w opracowywaniu karty dań restauracji, w tym kreowanie i implementowanie nowych recepturDbanie o jak najwyższy poziom, estetykę oraz smak przygotowywanych i serwowanych potrawNadzór nad organizacją optymalnego zaopatrzenia w obszarze gastronomii hotelowejWspółpraca z innymi działami HoteluWykonywanie innych poleceń i czynności powierzonych przez Szefa Kuchni  WymaganiaDoświadczenie hotelowe poparte referencjamiMinimum 10 lat doświadczenia w gastronomii ( w tym conajmniej dwa lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku) Rozwinięte umiejętności w obszarze zarządzania i motywowania personeluDuża kreatywność, zmysł estetyczny i znajomość nowych trendów kulinarnych na rynkuBardzo dobra organizacja pracyZnajomość zasad HACCPDyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasuSzczególna troska o czystość i higienęDobra znajomość języka angielskiegoUmiejętność obsługi komputera w zakresie MS OfficeZnajomość prawa pracy  Główne benefityZaoferujemy pracę w profesjonalnym zespole na podstawie umowy o pracęZapewnimy dostęp do atrakcyjnych benefitów: pakiet medyczny i sportowy oraz karta lojalnościowa dla pracowników oferująca zniżki w hotelach Accor na całym świeciePoinformujemy Cię o wszystkim, co powinieneś wiedziećPomożemy rozwijać się poprzez udział w szkoleniach i toczących się projektachDamy możliwość rozwoju w światowej sieci hoteli AccorW dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu:„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).”

Kucharz Praca Krakow
Kucharz Praca Krakow
9 dni plecy

Opis oferty pracyKraków, Polska. Kucharz, Zastępca Szefa Kuchni Przytulne bistro w Krakowie zatrudni kucharzy z doświadczeniem. Warunki pracy na podstawie wyników rozmowy kwalifikacyjnej. Oficjalna rejestracja, premie do wynagrodzenia, rozwój kariery. Tylko dla kandydatów już mieszkających w Krakowie.

Kucharz restauracji
Kucharz restauracji
35 zł
Wałbrzych 30+ kilka dni temu

Poszukuję zastępcy Szefa Kuchni i/ lub Kucharza do hotelu na Dolnym Ślasku obsługującym również wesela oraz imprezy masowe.*KUCHARZPoszukujemy osoby na stałe lub na weekendy, która wzmocni siły kuchni restauracjii i/lub imprezowej, zarówno osób z doświadczeniem jak i osób chętnych do nauki.  Kuchnia imprezowa składa się z wielu stacji: mięsa, pierogi i makarony, finger food, desery etc. Jeżeli, któraś z tych stacji jest Ci szczególnie bliska wspomnij o tym :)Chcemy, aby nasz zespół się rozwijał i czuł, że może na nas polegać. Jesteśmy firmą z długoletnim stażem na rynku, a z uwagi na rozwijające się usługi i stałe dążenie do rozwoju poszukujemy osób, które wzmocnią nasz zespół. *ZASTĘPCA SZEFA KUCHNIZależy nam na osobie odpowiedzialnej i ambitnej, która wniesie świeże spojrzenie w kartę menu. Kuchnia restauracyjna serwuje dania kuchni polskiej, które cieszą się uznaniem. Chcemy jednak rozwijać się i stale doskonalić swoje usługi. Zależy nam na osobie, która będzie współgrała z obecnym zespołem i dopilnuje, aby każde danie wychodziło dopieszczone. Wynagrodzenie ustalane indywyidualnie w odniesieniu do doświadczenia i oferowanych usług.Zainteresowanych dołączaniem do naszego zespołu bardzo proszę o wiadomość prywatną z opisem dotychczasowego doświadczenia oraz podaniem widełek wymaganego wynagrodzenia.Z przyjemnością spotkam się osobiście, aby udzielić więcej informacji dotyczących naszego obiektu. Do zobaczenia!