Sortowanie:
Znaleziony: 2 ogłoszenie w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo w Robakowo
Pomoc kuchenna Robakowo koło Poznania
Pomoc kuchenna Robakowo koło Poznania
nowe Robakowo 30+ kilka dni temu

Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu poszukuje Pomocy kuchennej w Robakowie k/ PoznaniaWystarczy jeśli zostawisz nam do siebie kontakt poprzez formularz aplikacyjnyOferujemy: - Uczciwe i terminowe wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę po okresie próbnym (4800,00 zł brutto).- Pracę od poniedziałku do soboty wg grafiku- Bezpłatny transport- Przyjazną atmosferę pracy oraz wsparcie przełożonych.- Ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkachZakres obowiązków:- pomoc przy produkcji gorących posiłków- wydawanie posiłków- zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy.- przestrzeganie zasad HACCP.Oczekujemy:- Aktualnych badań sanitarno – epidemiologicznych lub gotowości do ich wyrobienia.- Dyspozycyjności: praca zmianowa, w systemie równoważnym.-Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem.Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie swojego CV za pośrednictwem przycisku APLIKUJ lub telefon: 539 397 739  

Kucharz / żywienie zbiorowe. Robakowo koło Poznania
Kucharz / żywienie zbiorowe. Robakowo koło Poznania
Robakowo 30+ kilka dni temu

Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu poszukuje Kucharza / żywienie zbioroweMiejsce pracy: Robakowo / koło PoznaniaOferujemy:- Zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę ( 6500/mc brutto).- Pracę od poniedziałku do soboty, wolne niedziele.- Prywatną opiekę medyczną.- Kartę Multisport.- Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia.Zakres obowiązków:- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.- Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.- Kontrola punktów HACCAP.Oczekujemy:- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.- Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.- Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.- Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.- Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.- Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie swoich dokumentów aplikacyjnych za pośrednictwem formularza APLIKUJ

Filtr