Sortowanie:
Znaleziony: 2 ogłoszenie w kategorii Sprzątanie w Ozimek
Pracownik gastronomii - kelner
Pracownik gastronomii - kelner
650000 zł
nowe Ozimek 30+ kilka dni temu

Bistro Pracownia poszukuje wszechstronnych pracowników gastronomiiZadania, w zależności od potrzeb:Przygotowywanie części produktów i półproduktówKompletowanie i wydawanie zamówień GościomDbanie o sprzęt i porządek na stanowisku pracyObsługa sali konsumenckiej i ogródkaTransport zamówień - dowózChętnie zobaczymy u Ciebie:Chęć do pracy i naukiPozytywne podejście, otwartość i uśmiechWspółpracę z koleżankami i kolegamiWszechstronnośćProponujemy:Grafik dostosowany do Twoich potrzeb - pracujesz ile chceszMożliwość skorzystania z posiłku pracowniczegoPremie za polecenie znajomych do pracy*pracownik otrzymuje umowę o pracę po 3 miesięcznym okresie próbnymProsimy o przesłanie CV przez wiadomość z zawartą treścią:"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r"

Praca na stanowisku samodzielny kucharz
Praca na stanowisku samodzielny kucharz
650000 zł
Ozimek 30+ kilka dni temu

Bistro Pracownia poszukuje pracowników na stanowisko: kucharzObowiązki:Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych.Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.Monitorowanie jakości żywności.Zapewnienie świeżości składników i produktów końcowych.Prezentowanie, przyozdabianie i aranżowanie gotowych dań.Utrzymywanie czystego i bezpiecznego miejsca pracy.Dezynfekcja miejsca pracy, sprzętu i naczyń.Monitorowanie poziomu zapasów.Przydzielanie zadań personelowi kuchennemu.Podawanie posiłków w razie potrzeby.Wymagania:Znajomość technik kulinarnych, piekarskich i cukierniczych.Doświadczenie w obsłudze różnych urządzeń kuchennych.Znajomość przepisów sanitarnych.Doskonałe umiejętności zarządzania czasem.Umiejętność wypowiadania się w jasny sposób i uważnego słuchania pracowników kuchni.Wytrzymałość fizyczna pozwalająca na długotrwałą pracę w pozycji stojącej.

Filtr