Wszystkie ogłoszenia w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo
Czego wymagamy:zarządzanie restauracją oraz koordynację pracy podległych pracowników;ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji, w tym obszar produkcji, sala restauracyjna;ścisła współpraca z kierownikiem gastronomii, szefem kuchni, działem marketingu;prowadzenie dokumentacji restauracji;sporządzanie raportów dt dziennego funkcjonowania restauracji, kontrola jakości; HACCAP oraz kontrola stanów magazynowych (wdrożenie programu magazynowego oraz obsługa).Czego oczekujemy:doświadczenia w gastronomii oraz zarządzaniu ludźmi;zdolności interpersonalnych oraz chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego;umiejętności pracy w zespole;umiejętności podejmowania decyzji i ustalania priorytetów;dyscypliny i sumienności;energii i zaangażowania,pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji.To oferujemystabilne zatrudnienie w rozwijającej się firmie;dobre wynagrodzenie;dofinansowanie do zajęć sportowych;wspieranie w rozwoju poprzez szkolenia.