Wszystkie ogłoszenia w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo
Grupa Dobry Hotel polska firma działając w branży HORECA od 2004 roku. Specjalizujemy się w zarządzaniu obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi. Zarządzamy 22 obiektami hotelowymi, Centrum Eventowym Butelkownia oraz 2 restauracjami i stale rośniemy!Nasze obiekty zlokalizowane są w całej Polsce: w Trójmieście, w Poznaniu, w Warszawie, we Wrocławiu, w Krakowie, w Zakopanem, w Jastarni, w Mikołajkach.Współpracujemy z 3 markami międzynarodowymi – Marriott International, Hyatt Hotels Corporation, Wyndham Hotels&ResortsNasza grupa stale rośnie. Zatrudniamy około 1000 pracowników i pasjonatów hotelarstwa.Obecnie prowadzimy rekrutację do:Hotel Różany Gaj 4* GdyniaNa stanowisko:Kucharz/Kucharka Śniadaniowy/ŚniadaniowaMiejsce pracy: GdyniaGodziny pracy: 5-13, w tygodniu Hotel Różany Gaj, a weekendy Sea Premium Apartments (obiekt położony blisko Różanego Gaju)Co możemy zaoferować:pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązkimożliwość rozwoju zawodowego w Grupie Dobry Hotelposiłki pracowniczedofinansowanie do karty multisportprywatna opieka medycznamożliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życiezniżki firmowe na usługi hotelowe i gastronomiczne w ramach Grupy Dobry Hotelwewnętrzne programy bonusowe „pracownik kwartału”program poleceń „rekomenduj i zarabiaj”możliwość skorzystania ze zniżek na studia w WSB Meritopremie jubileuszoweWymagania:przygotowywanie różnorodnych śniadań zgodnie z naszym menu i standardami Grupy Dobry Hotelobróbka i przygotowywanie świeżych składników, takich jak jajka, wędliny, warzywa i pieczywo.zapewnienie wysokiej jakości i estetycznego wyglądu przygotowywanych potraw.skuteczne zarządzanie czasem, aby zapewnić sprawną obsługę gości w godzinach porannych.współpraca z zespołem kuchennym w celu utrzymania płynności pracy i zapewnienia wysokiej efektywności.dbanie o czystość i porządek w kuchni oraz przestrzeganie norm sanitarnych.wspieranie innych członków zespołu kuchennego w codziennych zadaniach.zaświadczenie o niekaralnościObowiązki:przygotowywanie różnorodnych śniadań zgodnie z naszym menu i standardami Grupy Dobry Hotelobróbka i przygotowywanie świeżych składników, takich jak jajka, wędliny, warzywa i pieczywo.zapewnienie wysokiej jakości i estetycznego wyglądu przygotowywanych potraw.skuteczne zarządzanie czasem, aby zapewnić sprawną obsługę gości w godzinach porannych.współpraca z zespołem kuchennym w celu utrzymania płynności pracy i zapewnienia wysokiej efektywności.dbanie o czystość i porządek w kuchni oraz przestrzeganie norm sanitarnych.wspieranie innych członków zespołu kuchennego w codziennych zadaniach.Czekamy na Twoją aplikację, dołącz do naszego zespołu i twórz z nami to niezwykłe miejsce!
Dostępne lokalizacje:Mandu Centrum ul. Elżbietańska 4/8 GdańskMandu Oliwa ul. Kaprów 19d GdańskWymagania i obowiązki:pozytywne nastawieniechęć do pracyuśmiechdyspozycyjność przynajmniej 3 dni w tygodniudoświadczenie na podobnym stanowisku mile widzianekomunikatywnośćOferujemy:pracę w zgranym zespoleatrakcyjne wynagrodzenie na start od 21,2 zł do 23,50 zł na rękęatrakcyjne warunki pracy, klimatyzowana salaelastyczny grafikpremie sprzedażowepremie uznaniowestażowe w formie dodatkowej stawki po roku współpracy !! po 5 latach współpracy wyjazd do dowolnego miasta w Europie dla dwóch osób (lot + hotel)możliwość wprowadzania nowych propozycji do karty MENU i co za tym idzie nagrody finansoweduże imprezy integracyjne dwa razy do rokumiesięczny konkurs na pracownika miesiąca, w którym wygrywają dwie osoby i zdobywają po 250 złmożliwość rozwoju na lidera stanowiskowego, managera restauracji
OPISLokal Express Oriental poszukuje osoby na stanowisko KASJER/KA w kuchni bemarowej na cały etat Do głównych obowiązków będzie należało:obsługa kasy fiskalnej,miła i odpowiednia obsługa naszych klientówdrobne prace barowe - przygotowanie koktajlu mango lassi i soków wyciskanych, lemoniadydbanie o porządek na stanowisku pracydbanie o ekspozycję dań na liniiZatrudniamy na umowę zlecenie, umowę o pracę, B2B, stawka uzależnioną od doświadczenia oraz formy zatrudnienia.OCZEKUJEMY:osoby zorganizowanej, komunikatywnej, zaangażowanej w swoją pracęposiadającą miłą aparycję oraz uśmiech na twarzyposiadająca badania do celów sanitarno-epidemiologicznychOFERUJEMY:pracę w zgranym zespole, w lokalu z wieloletnim stażemtrzy rodzaje umów do wyboru oraz adekwatną stawkę do wybranej umowyzapewniamy wypłaty za czasprzerwa oraz posiłek pracowniczy w ciągu dnia.możliwość rozwoju,elastyczny grafik.
Masz bzika na punkcie burgerów? Wiedz, że własnoręcznie i po swojemu przyrządzony burger jeszcze lepiej smakuje! Ale dopiero ten zjedzony w towarzystwie prawdziwie zakręconych kolegów – zaspokoi głód… nowych wrażeń. Zajadaj swoje burgery pracując z nami. Zostań Królem albo… Królową, albo po prostu - pozostań sobą. Praca z Tobą, to będzie dla nas frajda!Zostań jednym z nas. Dołącz do zespołu Burger King jako:PRACOWNIK RESTAURACJITwoje zadania:Przygotowanie pysznych produktów Burger KingKompletowanie i wydawanie zamówień GościomDbanie o sprzęt i porządek na stanowisku pracySzukamy u Ciebie:Chęci do pracy i naukiPozytywnego podejścia, otwartości i usmiechuWspółpracy z koleżankami i kolegamiKsiążeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widzianaW Burger King znajdziesz: Grafik dostosowany do Twoich potrzeb - pracujesz ile chcesz Możliwość skorzystania z posiłku pracowniczego Wynagrodzenie + premie za osiągane wyniki zawsze na czas 20% stawki więcej za pracę w godzinach nocnych 22:30-6:30 Premie za polecenie znajomych do pracy Pakiet szkoleń, w których wszystkiego Cię nauczymy! Z nami rozwiniesz swoje kompetencje, które wykorzystasz w rozwoju zawodowym Atrakcyjny pakiet benefitów (m.in. Karta Medicover Sport) Zniżkę na produkty firmy Amrest: KFC, Pizza Hut, Burger King, Starbucks Umowę zlecenie, jeśli się uczysz i masz mniej niż 26 lat albo umowę o pracę* Dostęp do platformy językowej (możliwość nauki aż 12 języków)Pracuj po swojemu już od dziś!
Do restauracji z kuchnią francuską w Gdyni Orłowo poszukujemy:kelner/barman stawka od 28 zł/godz nettokucharz od 38 zł /godz netto ( nie wymagamy znajomości kuchni francuskiej, wszystkiego Cię nauczymy)sous szefa kuchni :którego zadaniem będzie odtworzenie dań tworzonych przez head szefa, wydawanie dań według wzoru dań head szefacodzienna produkcjazamówieniadbałość o czystość i higienęHACCPtworzenie grafikówDoceniamy dobra pracę, zaangażowanie. Stawka od 40 zł netto (ustalana indywidualnie ). Naszym priorytetem jest stworzenie nowego miejsca na mapie Trójmiasta z pyszną kuchnią francuską, którą będziemy serwować bez ''zadęcia'' w przyjaznej i gościnnej atmosferze.Oferujemy:-pracę w przyjaznej atmosferze-pełne szkolenie wprowadzające-wypłatę zawsze do 10 ego każdego miesiąca-możliwość rozwoju-elastyczny grafik-stawka ustalana indywidualnie w zależności od doświadczenia na danym stanowisku-bezpłatne posiłki pracowniczeOczekujemy/wymagamy:-pozytywnego nastawienia i chęci do nauki-zaangażowania i sumienności w wykonywaniu powierzonych obowiązków-dobrej organizacji pracy-aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych-punktualności-wysokiej kultury osobistejPODCZAS APKLIKACJI PROSIMY O WSKAZANIE KONKRETNEGO STANOWISKA
Pasta Miasta Gdynia poszukuje osób na stanowisko:KUCHARZPoszukujemy osób do pracy na patelniach i wydawce. Wymagania:doświadczenie w pracy na patelniachznajomość podstaw kuchni włoskiejschludność (praca na otwartej kuchni)stabilnośćOferujemy:stabilną ilość godzin w miesiącuwynagrodzenie na poziomie 29-33 zł/ na rękę w zależności od doświadczeniadodatkowe świadczeniapracę w młodej i energicznej załodze Jeśli uważasz, że to praca dla ciebie to wyślij do nas swoje CV za pośrednictwem OLX. Do usłyszenia,Pasta Miasta
Zahir kebab Gdynia Oksywie Poszukujemy pomocy kuchennej małej gastronomii oraz kasjerkę do baru specjalizującego się w daniach typu kebab,z doświadczeniem w branży. Elastyczny grafik , wynagrodzenie 20 -25 zł netto w zależności od prezentowanych umiejętności , posiłek pracowniczy, Elastyczny grafik. Praca od zaraz. Preferowane osoby po 30 roku życia z dyspozycyjnością. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV, kontakt telefoniczny 53*******06
OPISRenomowana restauracja, istniejąca ponad 20 lat na rynku zatrudni na stałe kelnera/kelnerkę z doświadczeniem na cały etat.Zapewniamy umowę o pracę i pracę w zgranym zespole.Zadania:Bezpośrednia obsługa gości,Organizacja i koordynowanie zamówień,Przyjmowanie i rozliczanie płatności za zrealizowane usługi,Dbanie o porządek stanowiska pracy,Wymagania:Wysoki poziom kultury osobistej,Doświadczenie w obsłudze gości,Pozytywne nastawienie i energia,Mile widziana znajomość języka angielskiego
Jako oryginalny brand, przyciągamy osobowości, które każdego dnia wnoszą swój charakter i energię do pracy. Bądź sobą i tylko sobą - oryginalny Ty w KFC! Twoja oryginalna misja: Mistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów KFC.Ambasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.Strażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy. Twoja odważna osobowość: Zapał i entuzjazm: Twoja energia i chęć do nauki są dla nas bezcenne!Pozytywne nastawienie: Twoje otwarte serce i uśmiech to Twoja supermoc.Duch zespołu: Współpraca to klucz do oryginalnego sukcesu. Co KFC ma dla Ciebie: Dzięki elastycznemu grafikowi decydujesz, kiedy pracujesz.Posiłek pracowniczy - ciesz się oryginalnym smakiem, który tworzysz.Twoje zaangażowanie przekłada się na atrakcyjne wynagrodzenie i premie, zawsze wypłacane na czas.Za pracę w godzinach 22:30-6:30 otrzymasz 20% więcej.Poleć nas swoim znajomym i odbierz dodatkową premię.Pakiet szkoleń - odkryj w sobie mistrza: wszystkiego Cię nauczymy!Rozwój kompetencji - bo z nami zdobędziesz umiejętności, które nadadzą smaku Twojej karierze.Atrakcyjny pakiet benefitów (m.in. Karta Medicover Sport).Zniżkę na do naszych restauracji i kawiarni: KFC, Pizza Hut, Burger King, Starbucks.Umowa dostosowana do Ciebie. Oferujemy umowę zlecenie dla studentów poniżej 26 roku życia lub umowę o pracę*.Oferta otwarta również dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. *Umowa o pracę po 3 miesiącach pełnych wyzwań i sukcesów. Bądź sobą. Bądź z nami. Dołącz do oryginalnej rodziny! Aplikuj teraz.
Hej! Zapraszamy jedną uśmiechniętą osobę do naszego zespołu w Centrum Handlowym Riviera w Gdyni. Prześlij swoje CV wraz ze zdjęciem na WhatsApp
Opis oferty pracyTreść ogłoszenia : statki pasażerskie Jeżeli nie skończyłeś 45/55 lat, znasz w stopniu komunikatywnym język obcy - angielski , dodatkowa znajomość innego to duzy plus . jesteś kreatywny, otwarty na bezpośrednie kontakty z ludźmi , masz ciekawy zawód przydatny na statku pasażerskim : zawody techniczne do 55 lat . ( mechanicy , elektrycy , marynarze , obsługa maszynowni , nawigacji itp zawody do obsługi statku . ( muzyk, aktor, mim, parodysta, animator, tancerz/tancerka, sztukmistrz , kinooperator, zawody związane z teatrem , kinem, kabaretem – ,dział hotelarsko-gastronomiczny , medyczny , to próbka zawodów z dziedziny rozrywki ) i tysiące innych zawodów o których będziesz poinformowany !!! Będziesz miał okazję poznać ciekawe kraje, interesujących ludzi, egzotykę za dobre przy tym zarobione pieniądze , - Steward -(essa) 1500usd + (tips – napiwki ) - Housekeeper - 2300usd +tips - Cook - 2800 usd - Sous Chef -2900 usd - Chef de Partie - over 3000usd - Galley Hand -2000usd - Cabin Steward - 2600 usd - Hostess - 2400 usd - Barkeeper -2700 usd - Waiter - 2700 usd - Barista - 2700 usd - Restaurant Manager -3100usd - Shop Manager - 2900 usd - Pastry Supervisor - over 3000usd - Beauty Therapist - 2200usd - Massage Therapist - 2200 usd - Hairdress - 2200usd - Butcher - 2400usd - Recepcionist - 2600 usd Prosimy o Cv + nr telefonu . Zawody techniczne do 55 lat ( mechanicy , elektrycy i wiele innych . UWAGA oczekujemy przysłania swojego CV + nr telefonu , chętnie udzielimy wyczerpujących informacji telefonicznie , po zapoznaniu się z Twoim CV . @
Poszukujemy osoby na stanowisko: kelner (restauracja w pociągu). Praca polega na obsłudze gości w wagonie gastronomicznym oraz prowadzeniu sprzedaży z wózka „mini bar” na składzie pociągu. Wymagania: -ważne badania sanitarno-epidemiologiczne -DYSPOZYCYJNOŚĆ -pozytywne nastawienie do pracy i klienta -cierpliwość -wysoka kultura osobista -komunikatywność, umiejętność współpracy w zespole i pod presją czasu -BRAK NAŁOGÓW PRACA WYJAZDOWA 15 dni w pracy/ 15 dni wolne Oferujemy: -kursy oraz szkolenia -atrakcyjne wynagrodzenie -darmowe wyżywienie oraz nocleg -praca w zgranym zespole Wynagrodzenie 220 netto/ dzień plus premie w zależności od wypracowanego utargu. Osoby zainteresowane proszone są o wysłanie swojego CV wraz ze zdjęciem na e-maila.
Witam Was serdecznie!Do naszego zespołu Bardzo Włosko w GDYNI (Grabowskiego 7 Chwarzno - Wiczlino) poszukujemy osoby na stanowiskoKUCHARZOferujemy stabilne zatrudnienie.Jesteśmy miejscem pracującym na produktach wysokiej jakości z kreatywną, krótką kartą. Główne nurty to kuchnia włoska oraz francuska.Pracujemy w dobrej atmosferze, większość naszego zespołu w Gdańsku jest z nami od samego początku (ponad 3 lata).Stawkę ustalamy indywidualnie w zależności od doświadczenia.Na start oferujemy 28 - 30zł netto (na rękę)Grafik dostosujemy do potrzeb - wszystko tutaj można dogadaćSzukamy kogoś na pełen etat.CV proszę przesyłać na bardzowlosko gmail.com lub bezpośrednio do mnie 57*******86. Jeśli nie odbiorę z powodu natłoku obowiązków proszę o SMS, na pewno oddzwonię.Pozdrawiam wszystkich!Do zobaczenia!
Zatrudnimy na stałe Pomoc Kuchenną na 1/2 etatu.Wymagania:Mile widziane doświadczenieDyspozycyjnośćSumienność i punktualnośćUmiejętność robienia surówekZapewniamy:Stabilną pracęUmowę o pracę lub umowę zlecenieWynagrodzenie zależne od umiejętności i zaangażowania, wypłacane na czasCV proszę wysyłać w odpowiedzi na ogłoszenie lub zgłaszać się osobiście w lokalu.Bistro HiK Gdynia Chylonia, ul. Kartuska 11
Szukamy osoby na stanowisko RUNNER Do obowiazkow runnera nalezy roznoszenie dań i sprzątanie stolików po gościach. Wynagrodzenie 27,7zl netto Elastyczny grafik - damy Ci tyle godzin ile potrzebujesz Jeśli jesteś zainteresowana / zainteresowany wyslij CV na mejla: honolulu.wisefood (małpa) gmail.com
OPISDo restauracji w Gdyni poszukujemy kucharza/y.Jeżeli szukasz nowego miejsca, w którym będziesz kluczowym graczem w projekcie to to ogłoszenie jest dla Ciebie!Jeżeli szukasz miejsca, w którym będziesz mógł się rozwijać, budować swoją markę na rynku i cieszyć się zadowoleniem gości to zapraszamy do kontaktu.WYMAGANIA:- Doświadczenie na stanowisku- Umiejętności zarządzania zespołem i szkolenie nowych pracowników- Pozytywne usposobienie oraz wysoka kultura osobista- Dokładność, sumienność i zaangażowanie- Umiejętność pracy w zespole i efektywne zarządzanie czasemOFERUJEMY:- pracę w stabilnej firmie - gdzie jedzenie ze składników od lokalnych dostawców będzie podawane w zestawie z prawdziwą gościnnością- atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe + premia- wsparcie w rozwoju- preferowana forma zatrudnienia - B2B ZAKRES OBOWIĄZKÓW:- Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw oraz jak najlepszej organizacji pracy kuchni- Udział w procesie produkcji potraw- Zapewnienie powtarzalności procesów produkcji- Wykonywanie wszelkich dodatkowych zadań wyznaczonych przez przełożonego- Dbanie o minimalizację strat produktów- Kontrola przestrzegania zasad higienicznychZapraszamy !Informujemy, iż kontakt nastąpi z wybranymi kandydatami.Przekazane dane zostaną wykorzystane wyłącznie w celach rekrutacyjnych, nie będą udostępniane innym podmiotom.
Restauracja Moje Miasto w centrum Gdyni zatrudni samodzielnego kucharza. System pracy zmianowy. Wynagrodzenie 28-30,-/h netto plus premia w sezonie. Praca na stałe. Znajomość polskiego na poziomie w pełni komunikatywnym.Oczekujemy entuzjazmu do pracy i wysokiej kultury osobistej, braku nałogów. Komfortowe warunki pracy. Zgrany zespół, duża, klimatyzowana kuchnia. Umowa zlecenia. Prosimy o CV ze zdjęciem. Odpowiadamy tylko na wybrane oferty. Tel. 50*******22
Pyra bar Gdynia szuka ogarniętej osoby z doświadczeniem na pomoc kuchenną. Pracujemy z ziemniakami, więc tężyzna fizyczna mile widziana co by można było ziemniaki do obieraczki wrzucić. Poza obróbką ziemniaków przy pomocy maszyn (mielenie, robienie talaraków oraz frytek) kroimy też mięsa oraz dbamy o porządek na stanowisku pracy. Zapraszamy do kontaktu
Restauracja autorska Biały Królik z menu degustacyjnym oraz kameralny Pub 10/6 w Hotelu Relais & Chateaux Quadrille w Gdyni Orłowo poszukuje: kucharzaWymagania : pasja i zamiłowanie do gotowania,umiejętność pracy w zespoleumiejętność pracy pod presją czasuodpowiedzialność, punktualność, sumienność. Obowiązki:ścisła współpraca z Szefem Kuchniprzygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchniprzyjmowanie dostaw ścisła współpraca z pracownikami działu gastronomii oraz innymi działami hotelu, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracyOferujemy:· stabilne warunki zatrudnienia,· pracę w prestiżowym hotelu,· możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznej firmie· pracę w młodym, ambitnym zespole· długoterminowe zatrudnienie,Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesyłanie cv oraz zamieszczenie w swojej aplikacji następującej klauzuli:„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych,( DZ. U. z 2002 r. ,Nr 101,Poz.926 ze zm.”)
Poszukujemy pracownika do restauracji typu kebab Obowiązki Przygotowywanie posiłków Dbanie i przygotowanie stanowiska pracy Wymagania Dyspozycyjnosc Sumiennosc Uczciwosc Mile widziane doswiadczenie w gastronomi i ksiazeczka sanepidowska
Kawiarnia Nice Ice w Galerii Handlowej Klif w Gdyni poszukuje na stanowisko barmanka/kelnerka uśmiechniętej i chętnej do pracy osoby.Oferujemy:-pracę na umowę zlecenie na pełen/pół etatu-elastyczny grafik-stabilne zatrudnienie-miłą atmosferę w pracyOczekujemy:-chęci do pracy-dyspozycyjności-zaangażowania-uśmiechu do gościOsoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV
Pizzeria Da Grasso Gdynia Dąbrowaposzukuje osoby na stanowisko:Pizzerman Wymagania:-doświadczenie w wyrabianiu ręcznym i wypieku pizzy (stanowisko pizza)-doświadczenie w pracy na kuchni-dyspozycyjność-umiejętność pracy zespołowej-punktualnośćOferujemy:- stałą pracę,- pracę w młodym zespole,- pracę w stabilnej firmie - 17 lat na rynku,- gwarancję wypłaty w terminie,- wynagrodzenie ustalane indywidualnie-uzależnione od doświadczenia,- szkolenie, wdrożenie- posiłek pracowniczyJeśli chcesz dołączyć do naszego Zespołu prześlij CV w systemie OLX.Nie możesz przesłać Cv - zadzwoń. Do usłyszenia !
O nasDołącz do Domino’s Pizza jako Pizza Maker! - Adres restauracji: 10lutego 16, Gdynia Centrum Twój zakres obowiązkówDo twoich zadań należeć będzie: - Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji Nasze wymaganiaW realizacji pracy pomogą Ci: - Gotowość do przygotowywania najsmaczniejszej pizzy - Zaangażowanie, pozytywne nastawienie i chęć współpracy z innymi - Bycie osobą dyspozycyjną, zaangażowaną, sumienną - Aktualna książeczka Sanepid (orzeczenie do celów sanepidarno-epidemiologicznych) lub chęć jej wyrobienia To oferujemyCzego możesz od nas oczekiwać? - Stawki od 28,5zł brutto/h - Pracy dostępnej od zaraz - Elastycznego grafiku - Ubezpieczenia NNW od pierwszego dnia współpracy - 50% zniżki na nasze produkty - Możliwości korzystania z programu poleceń pracowniczych - Posiłku pracowniczego - Terminowego wynagrodzenia - Udziału w eventach integracyjnych - W przypadku chęci rozwoju możliwości awansu na stanowiska kierownicze - Udziału w rozwoju w jednej z najbardziej rozpoznawalnych marek na rynku - Stałej współpracy z doświadczonym zespołem pracowników Biura, Kierowników Restauracji oraz Kierowników Regionalnych, na których można polegać
Restauracja znajdująca się w Hotelu Błękitny Żagiel w samym centrum Gdyni zatrudni kelnerkę / kelnera z doświadczeniem.Od siebie dajemy:pracę w uznanej i prestiżowej restauracji, w zgranym zespole i dobrej atmosferzepracę z produktami najwyższej jakości i oryginalną kuchniąpełne szkolenie w zakresie kuchni regionalnej, obsługi kelnerskiej, kaw, karty winOczekujemy:wysokiej kultury osobistejzaangażowania i chęci do naukiznajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnympogodnego usposobienia i poczucia humorudoświadczenie w branży gastronomicznejOsoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV ze zdjęciem poprzez OLX.Zapraszamy do aplikowania!
Jesteśmy firmą cateringową o stabilnej pozycji na rynku. Nasze posiłki przygotowujemy i dowozimy do klientów z całej polski. Cały czas się rozwijamy i dlatego chcemy powiększyć nasz zespół o kolejne osoby, dlatego zatrudnimy Kucharza/Kucharkę z doświadczeniem.Miejsce pracy mieści się w Rumi.System pracy zmianowy, 5 dni w tygodniu - 2 dni zawsze wolne, grafik ustalany miesięcznie, 3 tygodnie rano X 1 tydzień nocek.Pierwsza zmiana od soboty do środy 7:00 – 17:00. Druga zmiana od piątku do wtorku, 18:00 -3:00 / 4:00. Wymagania:minimum 3 letnie doświadczenie w pracy jako kucharz,ważne badania sanitarno-epidemiologiczne,mile widziane wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne,samodzielne wykonywanie potraw zgodnie z przyjętymi normami,umiejętność pracy w zespole,mile widziane umiejętności zarządzania zespołem,punktualność, kreatywność, wyczucie smaku,pasja i zamiłowanie do gotowania. Oferujemy:stawka od 30 PLN netto / godzina,zmiana nocna od 22:00 do 5:00 dodatkowo płatne +5 PLN,okres próbny umowa zlecenie,po okresie próbnym kontrakt B2B - czas nieokreślony, opłacamy ZUS i podatek,płatny urlop,możliwość skorzystania z usług księgowych na preferencyjnych warunkach,prywatne ubezpieczenie na zdrowie i życie,zniżki na nasze produkty,możliwość dołączenia do programu Multi Sportu. Prosimy o aplikowanie wraz z załączonym CV.Dziękujemy za wszystkie przesłane aplikacje, jednocześnie informując, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.Prosimy o zamieszczenie w CV zgody na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji zgodnie z RODO: ''Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."
Praca na cukierni / kuchni nie jest Ci obca? Uwielbiasz słodkości? Rogalik poszukuje nowego Maestro Cukiernictwa - wszystkiego Cię nauczymy. Jeżeli:jesteś sumienny i punktualny,wszystko, czego się chwytasz, robisz z zaangażowaniem,cechuje Cię zaradność i samodzielność,oraz masz co najmniej 6 letnie doświadczenie jako Kucharz / Szef Kuchni...lub pracowałeś przez min. rok czasu jako Cukiernik. Być może szukamy właśnie Ciebie! Czym będziesz się zajmował?pieczeniem i składaniem najpyszniejszych ciast i tortów w Trójmieście,dbaniem o najwyższą jakość i smak naszych wyrobów,utrzymaniem porządku i czystości w swoim miejscu pracy,podgrzewaniem już gorącej atmosfery w naszej cukierni.Wciąż zainteresowany? Świetnie! Od siebie oferujemy:bardzo atrakcyjne wynagrodzenie !!! jak nigdzie indziej,przyjazne godziny pracy, jak nigdzie indziej, wolne weekendy,umowę taką, jaką chcesz: o pracę lub zlecenie,nieustanne szkolenia i rozwój umiejętności,porady naszych najlepszych cukierników,pakiety medyczne,zniżkę pracowniczą w wysokości 25%,miejsce pracy na dobrze skomunikowanym Orłowie w Gdyni,i najważniejsze: zapach pieczywa o poranku!Tadaaam! Dotarłeś do końca tego elaboratu!Rogalik potrzebuje Mistrza Cukiernictwa - czekamy właśnie na Ciebie :)
W związku z prężnym rozwojem naszej Piekarni poszukujemy pracowników na stanowisko – Piekarz. Jeżeli:jesteś sumienny i punktualny,wszystko, czego się chwytasz, robisz z zaangażowaniem,cechuje Cię zaradność i samodzielność,oraz masz co najmniej roczne doświadczenieByć może szukamy właśnie Ciebie!Czym będziesz się zajmował?tworzeniem najpyszniejszych wypieków w Trójmieście,dbaniem o najwyższą jakość i smak naszych wyrobów,utrzymaniem porządku i czystości w swoim miejscu pracy,podgrzewaniem już gorącej atmosfery w naszej Piekarni.Wciąż zainteresowany? Świetnie! Od siebie oferujemy:bardzo atrakcyjne wynagrodzenie!!! jak nigdzie indziej,przyjazne godziny pracy,wolne weekendy,umowę taką, jaką chcesz: o pracę lub zlecenie,nieustanne szkolenia i rozwój umiejętności,porady naszych najlepszych piekarzy,pakiety medyczne,zniżkę pracowniczą w wysokości 25%,miejsce pracy na dobrze skomunikowanym Orłowie w Gdyni,i najważniejsze: zapach pieczywa o poranku!Tadaaam! Dotarłeś do końca tego elaboratu!Rogalik potrzebuje Mistrza Piekarni - czekamy właśnie na Ciebie :)
Nasza historia zaczęła się 10 lat temu w food trucku. Twoja historia w Pasibusie może rozpocząć się właśnie teraz. Ruszamy? Po pierwsze CELNa tym stanowisku będziesz odpowiadać za przygotowanie naszych potraw i obsługę klientów przy barze.Po drugie DROGA, czyli co z nami poznasz: Tajniki pracy w zespole: Doświadczysz pracy w dynamicznym zespole, gdzie współpraca i wzajemne wsparcie są kluczowe dla sukcesu,zasady Bezpieczeństwa i Higieny Pracy: Poznasz i przestrzegasz najwyższych standardów bezpieczeństwa, higieny pracy oraz bezpieczeństwa żywności,pracę pod Presją Czasu: Nauka efektywnej pracy w środowisku, gdzie czas jest kluczowy, co rozwija umiejętność radzenia sobie w zmieniających się warunkach.Twój BAGAŻ, czyli co musisz wziąć ze sobą:Pozytywne nastawienie do działania,szczerość i otwartośćdyspozycyjność oraz gotowości do pracy również w weekendy. Szukamy osoby z dużym dyspo min. 150hJeżeli jeszcze nie wiesz, czy ruszasz z nami, rozwiewamy wątpliwości:Dodatkowe $$$$ za godziny noce,pakiet multisport oraz opieka medyczna Luxmed w atrakcyjnych cenach,no i oczywiście otrzymasz ZNIŻKĘ na naszą SZAMĘ ba dum tss!Wsiadasz do nas?
Poszukujemy kandydatów na stanowisko: 32,50 brutto zł/h Restauracja McDonald’s Praca weekendy GDYNIA DWORZEC Za co będziesz odpowiadać? • przygotowywanie produktów (kanapek, sałatek, napojów, deserów) oraz obsługa urządzeń • prace magazynowe, uzupełnianie zapasów • sprzedaż produktów, obsługa kasy fiskalnej, kompletowanie i wydawanie zamówień • prace porządkowe w sali, kuchni i terenie wokół restauracji Czego oczekujemy? • pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji • mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna • nie wymagamy doświadczenia w gastronomii - na początku pracy zapewniamy wprowadzenie i wszystkie niezbędne szkolenia, ale jeśli już masz na koncie pracę w branży - tym lepiej • ZAPRASZAMY OSOBY Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ Co oferujemy w zamian? • zatrudnimy osoby pełnoletnie w niepełnym ( 1/2, 1/4 ) wymiarze czasu stabilne zatrudnienie dla osób w różnym wieku i z różnym doświadczeniem czy wykształceniem • możliwość zdobywania i rozwijania doświadczenia na różnych etapach życia zawodowego • realne możliwości awansu i rozwoju kompetencji • uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę w tym płatny urlop oraz świadczenia) • zniżki na produkty McDonald's w czasie pracy oraz Bonifikartę (karta zniżkowa do wykorzystania w restauracjach McDonald's) • możliwość przystąpienia do programu sportowo- rekreacyjnego • możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego i prywatnej opieki medycznej • stawka godzinowa 32,50 zł brutto - w tym 7,00 zł (premia uznaniowa i ekwiwalent za pranie i buty do każdej przepracowanej godziny) Pracownik do 26 roku życia nie płaci podatku
Naszą firmę, Hotel Co 51, tworzymy w oparciu o solidne fundamenty Grupy Vastint, międzynarodowej organizacji z ponad 30-letnim doświadczeniem na europejskim rynku nieruchomości. Hotel Co 51 zarządza 41 hotelami w Europie.Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront to przepięknie usytuowany, nowoczesny hotel, który zachwyca swoim wyjątkowym charakterem. Naszym Gościom oferujemy nie tylko komfort w 200 elegancko urządzonych pokojach, ale także zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Gdańską. To miejsce, w którym luksus i relaks spotykają się w doskonałym połączeniu.Courtyard to nie tylko miejsce, to także marka Marriott International, która od lat cieszy się uznaniem i zaufaniem na całym świecie. Naszą główną misją jest dbanie o komfort naszych Gości, i to właśnie stanowi serce naszej działalności.Ale to nie wszystko!Nasz hotel to także bar i Restauracja Searcle, które mogą ugościć około 100 osób, tworzą niepotarzalny klimat i dostarczają niezapomnianych doznań kulinarno-rozrywkowych.W Restauracji Searcle stawiamy na harmonię między naturą a kulinariami, kreując niezwykłe doświadczenia kulinarne, które pozostawiają trwałe wrażenie na podniebieniach naszych Gości. Nasze menu opiera się na najwyższej jakości składnikach pochodzących z morza, lasu i pola, dzięki czemu nasz szef kuchni i jego zespół mogą zaprezentować dania pełne bogactwa smaków i kolorów.Nasz ogródek letni znajdujący się bezpośrednio przy malowniczej promenadzie Nabrzeża Prezydenta pozwala Gościom poczuć prawdziwy urok lata i cieszyć się pysznym jedzeniem na świeżym powietrzu.Dołącz do naszego zespołu, aby być częścią tego wyjątkowego miejsca, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i z pewnością będzie chciał tu wracać, by cieszyć się pysznym jedzeniem, wspaniałymi widokami i przyjemną atmosferą. Razem tworzymy restaurację, która pozostawi trwałe wspomnienia i przyniesie radość naszym Gościom.Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych stron internetowych: www.searcle.plwww.courtyardgdynia.com.plObecnie poszukujemy osób na stanowisko:Kierownik Zmiany Restauracji (Food & Beverage Supervisor)Twój zakres obowiązkówplanowanie i kontrola wykonania codziennych zadań podległego personeludoskonała znajomość karty dań i napojów restauracji i baruzapewnienie najwyższego poziomu obsługi zgodnie ze standardami gastronomicznymi sieci Marriottidentyfikacja potrzeb gości hotelu i gotowość na ich realizacjędbanie o wizerunek i rozwój restauracjiwsparcie w organizacji eventów w hotelurealizacja wyznaczonych celów sprzedażowychNasze wymaganiamin.1 rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży hotelarskiej i/lub gastronomii oraz min.2 lata w serwisie a la cartepełnienie roli inicjatora podczas swojej zmiany w restauracjiumiejętność planowania pracy własnej oraz koordynowania pracy podległego zespołukreatywność i łatwość znajdowania rozwiązań, nastawienie na rozwójumiejętność efektywnej komunikacji i współpracy z różnymi członkami zespołu oraz innymi działami restauracji i hoteludobra znajomość języka angielskiegocertyfikaty gastronomiczne będą dodatkowym atutemTo oferujemy:elastyczny grafik pracyszkolenia wewnętrznekonkursy sprzedażowepracę w stabilnej firmie o międzynarodowej strukturzemożliwość budowania ścieżki kariery w dynamicznie rozwijającej się sieci hotelarskiejpakiet benefitów pracowniczych (prywatna opieka medyczna, dofinansowanie zajęć sportowych, program emerytalny PPE, dofinansowanie wypoczynku, dofinansowanie biletów do kina/teatru, paczki świąteczne, karty przedpłacone na świeta, posiłki w miejscu pracy)wyjątkową lokalizację pracy w sercu miasta Gdynia
Poszukujemy kandydatów na stanowisko: 28,5-33,5 brutto zł/h - McDonald’s Zmiana Nocna GDYNIA DWORZEC Czego oczekujemy? pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna nie wymagamy doświadczenia w gastronomii - na początku pracy zapewniamy wprowadzenie i wszystkie niezbędne szkolenia, ale jeśli już masz na koncie pracę w branży - tym lepiej zapraszamy również osoby z niepełnosprawnością Czego oczekujemy? pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna nie wymagamy doświadczenia w gastronomii - na początku pracy zapewniamy wprowadzenie i wszystkie niezbędne szkolenia, ale jeśli już masz na koncie pracę w branży - tym lepiej zapraszamy również osoby z niepełnosprawnością Co oferujemy w zamian? • zatrudnimy osoby pełnoletnie w pełnym lub niepełnym ( 3/4, 1/2, 1/4 ) wymiarze czasu pracy • stabilne zatrudnienie dla osób w różnym wieku i z różnym doświadczeniem czy wykształceniem • możliwość zdobywania i rozwijania doświadczenia na różnych etapach życia zawodowego • realne możliwości awansu i rozwoju kompetencji • uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o UMOWĘ O PRACĘ- w tym płatny urlop oraz świadczenia) • zniżki na produkty McDonald's w czasie pracy oraz Bonifikartę ( karta zniżkowa do wykorzystania w restauracjach McDonald's) • możliwość przystąpienia do programu sportowo- rekreacyjnego • możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego i prywatnej opieki medycznej • Elastyczny grafik dostosowany do twoich potrzeb Przykładowe wyliczenie wynagrodzenia Lipiec 2024 - 184 godzin i 162 godzin nocnych (w tym 6 dni pracy w weekendy) 25,50 zł * 184 godzin + 7,00 zł (w tym premia uznaniowa i ekwiwalent za pranie i buty) za każdą przepracowaną godzinę + 20% dodatku za pracę w godzinach nocnych 23:00-07:00 Wynagrodzenie 6128 zł brutto - 4691 zł netto. Dla Osób do ukończenia 26 roku życia - brak podatku - 4996 zł netto.
Cześć! Do restauracji ALGA street food poszukujemy samodzielnych kucharzy z doświadczeniem. Nie musisz mieć 10 lat stażu, jednak oczekujemy podstawowej wiedzy z zakresu sztuki kulinarnej i zainteresowania kuchnią japońską oraz koreańską. Głównie szukamy zajawkowiczów, pomimo tego, że to wymierający gatunek, to potrzebujemy tych którzy w daniach zostawiają kawałek serducha Jesteśmy w stanie zapewnić dodatkowe szkolenia, jeśli tylko wykazujesz chęć. Dyspozycyjność jakiej oczekujemy to minimum 160h i tyle jesteśmy w stanie zapewnić przez cały rok (a nawet więcej jeśli tego potrzebujesz), niezależnie od tego czy jest listopad czy styczeń Na jakie stanowiska zatrudniamy? • KUCHARZ SEKCJI CIEPŁEJ Stawka? od 28zł netto do 32 zł netto, w zależności od umiejętności, wiedzy i formy zatrudnienia. po więcej info napisz priv!
Poszukujemy kandydatów na stanowisko: 27,50 brutto zł/h Restauracja McDonald’s Pracownik GDYNIA GRABÓWEK Za co będziesz odpowiadać? • przygotowywanie produktów (kanapek, sałatek, napojów, deserów) oraz obsługa urządzeń • prace magazynowe, uzupełnianie zapasów • sprzedaż produktów, obsługa kasy fiskalnej, kompletowanie i wydawanie zamówień • prace porządkowe w sali, kuchni i terenie wokół restauracji Czego oczekujemy? • pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji • nie wymagamy doświadczenia w gastronomii - na początku pracy zapewniamy wprowadzenie i wszystkie niezbędne szkolenia, ale jeśli już masz na koncie pracę w branży - tym lepiej • ZAPRASZAMY OSOBY Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ • badania sanitarno-epidemiologicznego Co oferujemy w zamian? • zatrudnimy osoby pełnoletnie w pełnym lub niepełnym ( 3/4, 1/2, 1/4 ) wymiarze czasu pracy • stabilne zatrudnienie dla osób w różnym wieku i z różnym doświadczeniem czy wykształceniem • możliwość zdobywania i rozwijania doświadczenia na różnych etapach życia zawodowego • realne możliwości awansu i rozwoju kompetencji • uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o UMOWĘ O PRACĘ- w tym płatny urlop oraz świadczenia) • zniżki na produkty McDonald's w czasie pracy oraz Bonifikartę ( karta zniżkowa do wykorzystania w restauracjach McDonald's) • możliwość przystąpienia do programu sportowo- rekreacyjnego • możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego i prywatnej opieki medycznej • Elastyczny grafik dostosowany do twoich potrzeb Przykładowe wyliczenie wynagrodzenia Lipiec 2024 - 184 godzin w miesiącu. 25,50 zł * 184 godzin + 2,00 zł (w tym premia uznaniowa i ekwiwalent za pranie i buty) za każdą przepracowaną godzinę Wynagrodzenie od 4872 zł brutto - 3835 zł netto (do wypłaty). Dla Osób do ukończenia 26 roku życia - brak podatku - 4009 zł netto (do wypłaty).
Restauracja Róża Wiatrów poszukuje osoby na zmywak oraz do pomocy przy sprzątaniu.Stawka od 28 zł. na godzinę brutto + wyżywienie.
Restauracja Róża Wiatrów na Skwerze Kościuszki, zatrudni kelnerów oraz runnerów.Praca na pełen etat / weekendy / sezon.Wymagania:chęci do pracy i pozytywne nastawienie :)gotowość do pracy, również w godzinach nocnych.mile widziane doświadczenieWynagrodzenie podane brutto (zależnie od doświadczenia) + napiwki + wyżywienie.
Francuska przyhotelowa restauracja położona w dolinie High Allier, w okolicach Saint-Flour poszukuje pracownika na samodzielne stanowisko kucharz (K/M). Liczba wakatów: 1 Miejsce pracy: Saint-Flour, Francja Praca od 20.04.2024 do 15.10.2024 Zakres obowiązków: - Przygotowanie potraw - tradycyjna kuchnia francuska - Estetyczne prezentowanie przygotowanych dań - Monitorowanie stanu magazynu, pilnowanie świeżości produktów - Utrzymanie czystości na stanowisku pracy oraz przestrzeganie BHP Wymagania: - Doświadczenie na stanowisku kucharza co najmniej 2 lata - Komunikatywna znajomość języka francuskiego - Umiejętność pracy w zespole - Aktualne podleganie ubezpieczeniu zdrowotnemu w Polsce na 30 dni przed wyjazdem Oferujemy: - Legalne zatrudnienie na terenie Francji - zatrudnienie przez agencję pracy w Polsce i oddelegowanie do pracodawcy francuskiego (polska umowa o pracę) - Ubezpieczenie (+druk A1), składki ZUS opłacone od średniej krajowej - Wynagrodzenie 1 900 euro netto miesięcznie przy 35 h pracy tygodniowo - Bezpłatne zakwaterowanie - Wyżywienie zapewnione w dniach pracy - Zwrot kosztów dojazdu i powrotu do Francji na koszt pracodawcy po przepracowanym pełnym miesiącu (refundacja do wysokości biletu autobusowego)
Poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko Młodszy Kucharz.Praca zmianowa. Wynagrodzenie ustalone indywidualnie w zależności od doświadczenia. Pełen etat z możliwością zrobienia nadgodzin. Szukamy osób na stałe, a nie tylko na sezon.Oczekujemy:doświadczenia na podobnym stanowiskuumiejętności pracy w zespolepasji do gotowaniadyspozycyjnośćzaangażowanie i punktualność
Poszukujemy zaangażowanych odpowiedzialnych, sumiennych i szybkich osób do pracy w naszych food truckach. Wyjazdy co tydzień od czwartek-piątek do niedzieli. Zapewniam wyżywienie, nocleg i zwrot kosztów dojazdu. Oczekujemy: Poważnego podejścia do powierzonych zadań Dyspozycyjności Masz prawo jazdy? to dodatkowy atut! Oferujemy: Uczciwe wynagrodzenie wypłacane w formie miesięcznej lub tygodniowej Uczestnictwo w ciekawych imprezach t.j. Open'er, Męskie Granie i eventy kulinarne Jeśli chcesz razem z nami tworzyć truckową ekipę to wyślij CV
PRACA w Gdyni na Skwerze Kościuszki - na stałe lub weekendy.Smażalnia ryb IKA - obok Daru Pomorzaprzyjmie od zaraz Panią do obsługi klienta/wydawkę.Gdynia Skwer Kościuszki, al. Jana Pawła II 2.Wymagana sumienność, miłe usposobienie i pracowitość. język polski w stopniu bardzo dobrym w mowie i piśmie. Mile widziane doświadczenie ale nie jest konieczne>Praca na systemie POS DOTYKACKA.Praca 5/6 dni w tygodniu po 6-8 godzin dziennie.Lokal czynny od 9 do max 20-tej.25/27zł netto /na rękę/.Wszystkie informacje na miejscu lub na tel. 505 x 405 x 232.- proszę dzwonić do godz. 12-tej lub po 17-tej.Proszę przed wysłaniem CV o kontakt tel.Gdynia, al. Jana Pawła II 2 BAR IKA obok Daru Pomorza.MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA - kwestia dogadania się.
Poszukujemy kucharzy oraz młodszych kucharzy. Zależy nam na pracownikach szukających stałej pracy. System pracy jest naprawdę różnorodny co powoduje dużo możliwości. Pracujemy w systemie od piątku do wtorku, od soboty do środy (praca pięć dni w tygodniu). Praca jest w systemie zmianowym. Trzy tygodnie od 7:00 do około 17, jeden tydzień od 18:00 do około 4:00. Przedstaw nam swoje warunki, a my się zastanowimy czy jest możliwość dopasować to do naszego systemu. Oczywiście w miarę możliwości. Praca jest na pełen etat.Miejsce pracy: RumiaOczekiwania i Wymagania:przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami w firmie,obowiązkowe doświadczenie na młodszego kucharza minimum rok,ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,umiejętność pracy w zespole,samodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracy,punktualność,pasja, smak i zamiłowanie do gotowania.Oferujemy:wynagrodzenie zawsze na czas,umowa zlecenie pierwszy miesiąc,po okresie próbnym kontrakt na podstawie B2B - czas nieokreślony,kucharz od 30PLN netto,młodszy kucharz od 27PLN netto,zmiana nocna od 22:00 do 5:00 dodatkowo płatne +5 PLN,po przepracowaniu trzech miesięcy program ubezpieczenia grupowego na zdrowie,po przepracowaniu trzech miesięcy program ubezpieczenia grupowego na życie,zniżki na nasze produkty,możliwość dołączenia do programu Multi Sportu.Prosimy o wysyłanie CV w wiadomości prywatnej.Dziękujemy za wszystkie przesłane aplikacje, jednocześnie informując, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.Prosimy o zamieszczenie w CV zgody na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji zgodnie z RODO: ''Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."
Dołącz do nas! I poprowadź kawiarnie Costa Coffee!Szukamy osoby na stanowisko: Kierownik Kawiarni Costa CoffeeLokalizacja: GdyniaCentrum Handlowe Riviera, ul. Kazimierza Górskiego 2Centrum Handlowe Klif, Aleja Zwycięstwa 256Godziny otwarcia kawiarni - Centrum Handlowe Riviera:poniedziałek - piątek - 10:00 - 21:00sobota - 10:00 - 21:00niedziela handlowa - 10:00 - 18:00Godziny otwarcia kawiarni - Centrum Handlowe Klif:poniedziałek - piątek - 08:30 - 21:00sobota - 09:00 - 21:00niedziela handlowa - 10:00 - 20:00Twój zakres obowiązków:Zarządzanie kawiarnią i odpowiedzialność za realizację sprzedaży w oparciu o celeZapewnienie najwyższej jakości obsługi gościPlanowanie i zapewnianie dostępności produktów do sprzedaży w kawiarni (w tym przygotowywanie zamówień)Nadzór nad inwentaryzacjamiZachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojówZarządzanie zespołem Baristów (motywacja, wsparcie w rozwoju, udzielanie feedbacku)Wspieranie zespołu w codziennych zadaniach i pracy kawiarni, w tym przygotowywanie kawy i pozostałych produktów dostępnych w naszych kawiarniach (kanapki, sałatki, jogurty, słodkie wypieki)Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz rozwój pasji do kawyNasze wymagania:Chęć poprowadzenia wyjątkowego miejsca w ramach współpracy z globalną markąPrzedsiębiorcze nastawienie do działania (konieczność założenia własnej działalności gospodarczej i zatrudnienia ludzi)Doświadczenie w zarządzaniu zespołem lub/i w sprzedażyUmiejętność planowania i organizowania pracy własnej oraz całego zespołuOgromnym atutem będzie posiadanie doświadczenia w gastronomiiTo oferujemy:W pełni wyposażoną kawiarnię, w atrakcyjnej lokalizacjiZnany i rozpoznawalny brand, który pokochali PolacyStabilne zatrudnienie w ramach umowy agencyjnej zawieranej na czas nieokreślony z międzynarodową firmąZaufanie i wsparcie na każdym etapie współpracyDobry i bezpieczny start w nowy biznes (pakiet szkoleń pozwalający na zdobycie niezbędnej wiedzy i kompetencji umożliwiających poprowadzenie samodzielnie kawiarni)Wsparcie kadry operacyjne oraz pracowników biura w codziennych wyzwaniachMożliwość zastania certyfikowanym Baristą zarówno dla Kierownika jak i Pracowników (zapewniamy darmowe szkolenia prowadzone przez Mistrzów Polski)
PRACA, KTÓREJ NADASZ KSZTAŁT!Ambicja, poświęcenie, elastyczność i nie tylko! Może to będzie Twoja pierwsza praca i początek przygody z nami - ale pomożemy Ci, po to tu jesteśmy!My zapewnimy Ci fajne warunki i wspaniały zespół, a Ty nadasz tej pracy kształt, który najbardziej odpowiada Twoim potrzebom.Dołącz do Pizza Hut i zobacz, co dla Ciebie mamy!SKŁADNIKI PRACY:Zapewnienie gościom obsługi na najwyższym poziomie. Dostarczaj naszym gościom mnóstwa radości! To jedno z najważniejszych zadań.Współpraca z fajnymi ludźmi - takimi jak Ty!Apetyt na naukę i rozwój. Będziemy Cię wspierać! Rośnij – niczym nasze ciasto.W NASZYM ZAWODOWYM MENU:Możliwość połączenia pracy ze studiami - albo w ogóle stylem życia. Możesz samodzielnie ustalać swój grafik!Praca z fajnymi ludźmi - każdy to kocha! W Pizza Hut to właśnie ludzie i ich wyjątkowe charaktery są najważniejszym składnikiem.Rozwój mamy w genach! Skorzystaj z możliwości rozwoju w Pizza Hut oraz AmRest.
Restauracja na plaży w centrum Gdyni zatrudni kelnerkę do pracy na cały etat.Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Możliwość przyuczenia.Dyspozycyjność i pozytywne nastawienie będzie dodatkowym atutem.
Zatrudnimy kierowcę Firma poszukuje osób do pracy w charakterze kierowcy - dostawcy zamówień z restauracji w Gdyni. Przy użyciu aplikacji. Szukamy:• kierowców na auta służbowe oraz• kierowców z własnym samochodem Oferujemy:• samochód służbowy• elastyczne godziny pracy• wynagrodzenie prowizyjne /za każde zamówienie (premiujemy zaangażowanie kierowców) • napiwki dla kierowców• możliwość awansu wewnętrznego•obiad pracowniczy• Wymagamy:• doświadczenia w prowadzeniu samochodów• odpowiedzialność i zaangażowania• uczciwość, rzetelność, punktualność• dużym atutem będzie doświadczenie w dowozach oraz znajomość topografii miasta Gdynia• mile widziany status studenta Jeśli jesteś zainteresowany naszą ofertą prześlij nam swoje zgłoszenie na maila lub aplikuj tutaj zakładka dostawca (kwestionariusz znajduję się na dole)Aplikuj już teraz, a jeden z naszych rekruterów skontaktuje się z Tobą mailowo lub telefonicznie.
Poszukuje osoby, która przyrządzi dania według przepisów ułożonych przez dietetyka.Szukamy osoby która lubi gotować z pasją i wykonuje to bardzo dobrze.Miejsce przygotowania posiłków:w swoim zakresieudostępniamy własną kuchnieZakres obowiązków:Zakupy składników,przygotowanie posiłków do pudełek na 2 dni,Oczekujemy:umiejętność przygotowania smacznych posiłków,zaangażowanie w powierzone obowiązki,uczciwość,Oferujemy:Atrakcyjne wynagrodzenie,praca w komfortowych warunkach,możliwość pakietu medycznego,zniżki pracownicze 25%wymiar pracy: pół etatu na początekO więcej szczegółów proszę o telefon.Wynagrodzenie brutto za pół etatu umowa zlecenie.Samozatrudnienie kwota do ustalenia.Proszę o przesyłanie swoich CV.
Cukiernika na TŁUSTY CZWARTEK zatrudnię. Proszę o kontakt telefoniczny nr 6 0 2 6 2 9 0 0 8
Restauracja Zielony Rower Gdynia poszukuje osoby lubiącej gotować. Chętnie nawiążemy współpracę z młodą, ambitną i kreatywną osobą, której praca w kuchni sprawia przyjemność.Nasze wymagania:doświadczenie w gastronomiidobra organizacja pracy własnejzaangażowanie i otwartość na nowe smakiaktualne badania oraz orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznychOd siebie oferujemy:prace w zgranym zespolerealny wpływ w rozwój miejsca na kulinarnej mapie Gdyniprace w systemie zmianowymstabilność zatrudnieniaJeżeli spełniasz powyższe kryteria i wiesz, że gotowe pesto bazyliowe można zastąpić tym własnej produkcji (a w dodatku wiesz jak je zrobic!) - Zapraszamy do kontaktu.Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV w prywatnej wiadomości na portalu OLX. Odpowiemy na wybrane zgłoszenia :)
Szukamy doświadczonego sushi majstra ! Jeśli masz pasję do przygotowywania pysznego sushi, skontaktuj się z nami. Praca w centrum Gdyni. Elastyczny grafik. Wymagania: • Doświadczenie w przygotowywaniu sushi • Kreatywność i umiejętność eksperymentowania z nowymi smakami
Poszukujemy pracowników do punktu Bafra Kebab w Gdynię przy ul.Unruga, Park HandlowyStanowisko: Pracownik Punktu GastronomicznegoObowiązki:• Przygotowywanie pysznych posiłków• Obsługa klienta i terminala• Zachowanie czystości na punkcieCo oferujemy:• Elastyczny grafik, który dostosujemy do Twoich potrzeb• Wynagrodzenie 23,5 zł/h brutto• Umowa zlecenie• Wynagrodzenie uzależnione od Twoich umiejętności i zaangażowania• Premia uznaniowa za Twoją ciężką pracę• Stałe i jasne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowego• Codzienny posiłek z naszej ofertyWymagamy:• Chęci do pracy i nieustannej nauki• Książeczki sanepidowskiej lub gotowości do jej wyrobieniaDołącz do naszego zespołu i bądź częścią gastronomicznego świata Bafra Kebab!
Witam, zatrudnię kucharza / kucharkę z doświadczeniem do pracy w bistro, które się mieści w Gdyni Orłowie.Kuchnia polska.Wymagamy doświadczenia w pracy na kuchni .Zarobki w zależności od umiejętności.Bistro Niezłe Kino