Sortowanie:
Znaleziony: 8 ogłoszenie w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo Polska: Wszystkie miasta
Kierownik baru
Kierownik baru
nowe Kielce 29 dni plecy

Opis oferty pracyStanowisko: KIEROWNIK BARU Wymagania: - posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych Zakres obowiązków: - nadzór nad zespołem - nadzór nad rozliczeniami kasowymi i miesięcznymi - realizacja planów sprzedażowych - sporządzanie planu pracy i grafików - rekrutacja do podległego zespołu - kontrola jakości potraw i usług - przestrzeganie procedur HACCP - kontrolowanie stanu zaopatrzenia magazynu Oferujemy: • stabilne zatrudnienie, • umowę o pracę (pełny etat), • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, • atrakcyjny pakiet socjalny (m. in. bony świąteczne, dofinansowanie do wczasów, pakiet medyczny, wycieczki, itp.) • szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne podnoszące kwalifikacje • możliwość rozwoju zawodowego.

Manager/Kierownik Baru kraftowego
Manager/Kierownik Baru kraftowego
Warszawa 30+ kilka dni temu

OPIS Poszukiwany Menager/Kierownik Baru do klubokawiarni Oczekiwania: -doświadczenie minimum 2-letnie -zarządzanie zespołem około 10 osobowym -odporność na stres -pozytywne nastawienie w stosunku do naszych Gości oraz zdobywanie nowych -umiejętność analizowania i wyciągania trafnych wniosków -przedsiębiorczość: wie na czym polega prowadzenie biznesu ; potrafi utrzymać koszty i zyski restauracji na wyznaczonym poziomie -remanenty dzienne/ tygodniowe/ miesięczne -szkolenie pracowników -dobra znajomość receptur drinków -zamówienia -grafiki -praca za barem

Kierownik Baru / Barman
Kierownik Baru / Barman
Zakopane 30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyOpis stanowiska - profesjonalna obsługa gości - przygotowywanie miejsca pracy zgodnie z obowiązującymi standardami - obsługa Gości zgodnie z przyjętymi standardami i według zasad sztuki barmańskiej - utrzymanie baru, sali i sprzętu w nienagannym porządku i czystości - szeroko rozumiana współpraca z innymi działami Wymagania: - dobra znajomość języka angielskiego w mowie - zdolności organizacyjne, samodzielność i dokładność w działaniu - zorientowanie na potrzeby gości oraz umiejętności nawiązywania i podtrzymywania relacji - zdolności organizacyjne i komunikacyjne - umiejętność pracy w zespole Oferujemy: - interesującą pracę w prestiżowym miejscu - atrakcyjne warunki zatrudnienia - możliwość współtworzenia wyjątkowego obiektu - przyjazną atmosferę pracy w dynamicznie rozwijającej się firmie - możliwość samorealizacji i doskonalenia zawodowego Osoby zainteresowane prosimy o zamieszczenie na swoim CV klauzuli o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV na potrzeby obecnego oraz przyszłych procesów rekrutacji ”. Administratorem danych osobowych podanych w związku z procesem rekrutacyjnym jest Nosalowy Dwór Sp. z o.o. z siedziba przy ul. Balzera 21 d , 34-500 Zakopane. Ponadto przyjmuję do wiadomości, iż: Administratorem danych osobowych udostępnionych w dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb prowadzonych procesów rekrutacyjnych jest Nosalowy Dwór Sp. z o.o., ul. O. Balzera 21d, 34-500 Zakopane, NIP:73********-98, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców KRS pod numerem 398651. Przysługuje mi prawo wglądu do treści przetwarzanych danych osobowych oraz żądania ich poprawiania., usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych. Udzielona zgoda może być wycofana w każdym czasie, przy czym dotychczasowe przetwarzanie danych na podstawie zgody jest legalne. Administrator nie podejmuje decyzji w sposób zautomatyzowany i nie stosuje profilowania. Podane dane osobowe będą przechowywane w okresie rekrutacji oraz w okresie 6 miesięcy od zakończenia rekrutacji na dane stanowisko oraz dla celów rekrutacyjnych na stanowisko zbliżone.

Kierownik restauracji i baru
Kierownik restauracji i baru
Wisła 9 dni plecy

Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: KIEROWNIK RESTAURACJI I BARU Kierownik restauracji i baru Jeżeli chcesz odpowiadać za: • monitorowanie i efektywne zarządzanie codziennymi operacjami restauracji wraz z barem • dbałość o wysoki standard obsługi gości hotelowych • rekrutację oraz szkolenie pracowników • motywowanie oraz nadzorowanie zespołu pracowników • zapewnienie wysokiej jakość pracy w zespole pracowników • skuteczne dbanie o stan zapasów • przestrzeganie najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności A przy tym spełniasz poniższe wymagania: • posiadasz minimum 2 lata doświadczenia w kierowaniu restauracją lub działem gastronomicznym • posiadasz umiejętność skutecznego zarządzania zespołem w dynamicznym środowisku • posiadasz doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętność budowania pozytywnych relacji z gośćmi hotelowymi i personelem My zaoferujemy Ci: • Stabilne warunki zatrudnienia - praca w oparciu o umowę o pracę; • Atrakcyjne wynagrodzenie; • Zniżki pracownicze na korzystanie z obiektów należących do Grupy Górskie Resorty; • Ciekawą i pełną wyzwań pracę w 5* hotelu; • Szerokie możliwości rozwoju w ramach grupy; • Elastyczny czas pracy; • Bezpłatny dostęp do kantyny pracowniczej; • Niezbędne narzędzia pracy i odzież służbową.

Kierownik sali/baru Brick T.Góry
Kierownik sali/baru Brick T.Góry
1650 zł
Tarnowskie Góry 30+ kilka dni temu

Restauracja Brick w Tarnowskich Górach poszukuje osoby na stanowisku Kierownik sali/baru.Oczekujemy doświadczenia na powyższym stanowisku w lokalach o podobnym standardzie.Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:-nadzór nad codzienna praca obsługi kelnerskiej-aktywnie uczestniczyć w pracy na sali-koordynowanie i przygotowywanie przyjęć- bieżące składania zamówień na produkty z baru lub związane z przyjęciami i ich przygotowaniem-przygotowywanie materiałów zdjęciowych do umieszczania w mediach społecznościowych oraz ich prowadzenieOferujemy zatrudnienie na umowę o pracę oraz premie ustalaną indywidualnie.Podana stawka godzinowa w ofercie jest kwota wyjściowa a ostateczna ustalana jest indywidualnie podczas spotkania lub po okresie próbnym.

Kierownik Barów/Klubu Nocnego - z wyżywieniem
Kierownik Barów/Klubu Nocnego - z wyżywieniem
27 dni plecy

Opis oferty pracyPoszukujemy do pracy osoby na stanowisko Kierownik Barów/Klubu Nocnego w renomowanym Hotelu. Od kandydatów/kandydatek oczekujemy: Wysokiej kultury osobistej. Doświadczenia w pracy na stanowisku kierownik baru/barman.(opcjonalnie) Dyspozycyjności. Kontaktowości. Odporności na stres. Umiejętności pracy w zespole. Gotowości do pracy w godzinach popołudniowych i nocnych. Oferujemy: Stabilne warunki zatrudnienia. Pracę w prestiżowym obiekcie. Zakwaterowanie i wyżywienie(opcjonalnie). Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w czterogwiazdkowym hotelu. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres @

Pracownicy (kierownik, kelnerka )  restauracji Kompleks Zamku Książ
Pracownicy (kierownik, kelnerka ) restauracji Kompleks Zamku Książ
1200 zł
Wałbrzych 30+ kilka dni temu

Do restauracji hotelu przy Oślej Bramie mieszczącego się w Kompleksie Zamku Książ poszukujemy osób na stanowiska : kierownik restauracji oraz kelner/ kelnerkaDo obowiązków kierownika restauracji należeć będzie : rekrutowanie i szkolenie pracowników, planowanie i organizowanie pracy zespołu, kontrolowanie jakości obsługi klientów oraz jakości oferowanych potraw, o odpowiednie zaopatrzenie restauracji w produkty spożywcze oraz sprzęt kuchenny, prowadzenie dokumentacji związanej z działalnością restauracji, a także dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy.przyjmowanie rezerwacji i czuwanie nad odpowiednią obsługą grup zorganizowanych koordynacja i czuwanie nad odpowiednią obsługą konferencji, szkoleń, imprez okolicznościowych, imprez cyklicznych.Poszukujemy osób dyspozycyjnych, z doświadczeniem w roli kierownika, mobilnych, lubiących kontakt z ludźmi. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie C.V., skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Do obowiązków kelnera należeć będzie :Kompleksowa obsługa Gości restauracji oraz grup zorganizowanych Dbanie o czystość restauracji, baru i magazynówKompleksowa obsługa imprez okolicznościowych ( nakrywanie sali, serwowanie potraw, sprzątanie sali po imprezach)Poszukujemy osób z doświadczenie w pracy na stanowisku kelnera .

Casino Hospitality Manager (Kierownik ds. gastronomii i eventów)
Casino Hospitality Manager (Kierownik ds. gastronomii i eventów)
Kraków 9 dni plecy

W Win Casino gwarantujemy Gościom niepowtarzalne doświadczenia oraz najwyższy standard obsługi. Naszym celem jest dostarczenie niezapomnianej atmosfery, w której każdy Gość czuje się komfortowo i wyjątkowo, wyprzedzamy potrzeby i przewidujemy oczekiwania, wzorując się na najlepszych, światowych rozwiązaniach. Stawiamy na innowacje, rozwój, twórcze myślenie i tworzenie pozytywnych wartości w środowisku branży rozrywkowej.Jeśli chcesz współtworzyć nasze trzecie, nowo powstające, prestiżowe kasyno, dołączyć do Zespołu profesjonalistów i ekspertów w branży, jednocześnie dzieląc naszą pasję do gry, zaaplikuj na stanowisko:  Casino Hospitality Manager (Kierownik ds. gastronomii i eventów)Miejsce pracy: Sosnowiec, ul. Modrzejowska 3, Hotel Centrum.Na stanowisku Casino Hospitality Manager Twoją rolą będzie zapewnienie doskonałej obsługi klienta, zarządzanie usługami gastronomicznymi (sprzedaż napoi alkoholowych i bezalkoholowych) oraz koordynacja działań związanych z eventami organizowanymi w kasynie   - dbając o pozytywne doświadczenia Gości oraz zgodność z przepisami i standardami branżowymi. Liczymy na właściwe podejście i rozumienie odpowiedzialności - oznaczające zdolność do powiązania własnych zachowań z celami indywidualnymi, zespołowymi oraz firmowymi.Zakres obowiązków:Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta w kwestiach związanych z zamawianiem i serwowaniem napoi alkoholowych i bezalkoholowych.Reagowanie na potrzeby i preferencje Gości, w tym na prośby o stworzenie drinków na specjalne okazje lub zgodnie z indywidualnymi upodobaniami.Zarządzanie personelem baru, planowanie grafików pracy i delegowanie zadań.Zapewnienie przestrzegania przepisów dotyczących bezpieczeństwa i higieny.Badanie trendów w branży oraz eksperymentowanie z nowymi przepisami i składnikami w celu stworzenia atrakcyjnej i oryginalnej oferty gastronomicznej.Opracowywanie specjalnych menu drinków na okazje takie jak imprezy tematyczne, eventy specjalne czy święta.Analiza kosztów związanych z prowadzeniem gastronomii.Monitorowanie zapasów i zarządzanie dostawami.Koordynacja przygotowań do eventów prowadzonych w kasynie, z naciskiem na dopracowanie oferty gastronomicznej, współpracę z dostawcami usług cateringowych oraz zadbanie o najwyższy poziom obsługi Gościa.Raportowanie wszelkich incydentów oraz podejmowanie odpowiednich działań.Wymagania:Doświadczenie na stanowisku Kierownika Baru lub Starszego Barmana w restauracji, klubie nocnym lub barze.Doświadczenie w zarządzaniu personelem i umiejętność delegowania zadań.Umiejętność kreowania nowych, atrakcyjnych drinków i menu.Umiejętność dobierania smaków i mieszania składników.Zdolność do prezentowania menu drinków w atrakcyjny sposób.Umiejętności komunikacyjne i podejmowania decyzji w dynamicznym środowisku.Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację.Gotowość do pracy w systemie trzyzmianowym.Oferujemy:Atrakcyjny system wynagradzania i zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.Możliwość kreowania i wdrażania swoich pomysłów.Przyjazną i wspierającą atmosferę pracy.  Praca w angażującym i rozwijającym umiejętności środowisku.

Filtr