Wszystkie ogłoszenia w kategorii Sprzątanie
Otwieramy nowy rozdział w historii Zajazdu Piękna Góra.Miejsce przechodzi gruntowny remont i szykuje się na nowe otwarcie – z nową energią, nowym kierownictwem i nowym zespołem.Szukamy osób, które chcą razem z nami tworzyć coś wyjątkowego – od podstaw.Jeśli jesteś otwarty/a na wyzwania, masz pasję do pracy z ludźmi i marzysz o miejscu, które będzie miało klimat, duszę i świetny zespół – odezwij się.Zapraszamy do współpracy zarówno kobiety, jak i mężczyzn.Oferujemy:pracę w całorocznej restauracji z ambitnym planem rozwojuatrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętnościmożliwość zakwaterowaniarealny wpływ na menu i funkcjonowanie kuchnizgrany zespół i przyjazną atmosferęWymagania:aktualne badania sanitarno-epidemiologicznedoświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub zastępcyumiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy kuchnikreatywność i chęć wdrażania autorskich pomysłówdbałość o wysoką jakość i estetykę serwowanych dańznajomość systemu HACCPZakres obowiązków:Zarządzanie podległym zespołem,Organizacja pracy w kuchni dla całego zespołu,Tworzenie nowych receptur,Organizowanie i koordynowanie procesów zamówienia,Nadzór nad gospodarowaniem towarów oraz nadzór nad gospodarką magazynową,Kontrola kosztów i efektywności pracy zespołu,Dbałość o najwyższą jakość serwowanych potraw,Przestrzeganie norm sanitarno-epidemiologicznych oraz zachowanie higieny i bezpieczeństwa,Zainteresowana/y? Aplikuj już dziś!Stwórzmy razem wyjątkowe kulinarne miejsce w Gołdapi.
Poszukujemy pracowników do kawiarni na Kampusie Ochota UW.Nasza kawiarnia to przytulne i inspirujące miejsce, które stworzyliśmy z myślą o studentach, wykładowcach i pracownikach uczelni. Jest to przestrzeń, w której można odpocząć od codziennych obowiązków, spotkać się z przyjaciółmi i spróbować pysznych kaw oraz przekąsek podczas przerw w nauceJeżeli jesteś osobą:- uśmiechniętą i przyjaźnie nastawioną do ludzi, umiejącą budować relacje- zmotywowaną i samodzielną- lubiącą porządek i czułą na estetykę miejsca pracy- której zależy na podnoszeniu swoich umiejętności- znającą różne rodzaje kaw i procesy parzenia, a może i tajniki coffee art'u (chociaż tego możemy Cię nauczyć)- studiującąI chcesz zaangażować się w:- tworzenie nowego miejsca z dobrą kawą i przyjazną atmosferą- aktywne doradzanie klientom przy wyborze kaw i przekąsek- przygotowywanie kaw i napojów oraz wydawanie zamówień- współpracę z dostawcami- dbanie o porządek, sprzęt i wyposażenie kawiarniW zamian za Twoje zaangażowanie oferujemy:- elastyczne godziny pracy od poniedziałku do piątku (bez weekendów)- niekorporacyjne podejście- szkolenia branżowe- umowę zlecenie ze stawką godzinową- dobrą kawę i posiłek pracowniczy Jeżeli uważasz, że to właśnie Ciebie szukamy, prześlij nam swoje CV wraz z kilkoma słowami o sobie.Dołącz do nas i razem twórzmy wyjątkowe miejsce na kampusie!
Zatrudnię do pracy w lodziarni w miejscowości Chłopy obok Mielna.Praca sezonowa, około 10-12 godz/dzień.Poszukujemy osób punktualnych, komunikatywnych,obrotnych.Praca w fajnej, miłej atmosferze przy samej plaży.Praca dla uczniów/studentów.Wymagana książeczka sanepidowska.Najlepiej osoby z Koszalina i okolic.Zapewniamy bezpłatny transport samochodem, nie musisz jeździć busami.Możliwe są trzy warianty pracy:1. 2 dni pracy - 2 dni wolnego2) 1 dzień pracy - 1 dzień wolnego3) Praca codziennie.Praca na cały sezon od 19.06-30.08.2025 lub od 01.07.2025W punkcie znajduje się lodziarnia oraz mała gastronomia- frytki,hot dog, zapiekanki.Do obowiązków należy obsługa oraz przygotowanie wszystkich produktów w lokalu.Mile widziane osoby z doświadczeniem w gastronomi , ale nie jest to niezbędne.Wszystkiego Cię nauczymy.Proszę wysyłać CV na OLX z zaznaczeniem wariantu pracy który Cię interesuje.Zapraszamy, czekamy na wasze zgłoszenia:)
Hej! Szukamy kelnera / kelnerki od zaraz do naszych pizzerii w Poznaniu – na Starym Rynku 50 i Matejki 68 Jeśli masz już doświadczenie w gastro, dobrze dogadujesz się z ludźmi i szukasz fajnej pracy w miłej atmosferze – odezwij się do nas!Co dajemy: elastyczny grafik – dogadamy się!pracę w młodym, wesołym zespoleluźną, przyjazną atmosferęatrakcyjne wynagrodzenieCzego szukamy: książeczka sanepid – musi byćstatus ucznia/studenta (dzienni i zaoczni – wszyscy mile widziani!) uśmiech i otwartość – to podstawa dobra organizacja i zaangażowanie bardzo dobra znajomość angielskiego doświadczenie w pracy z dostawami i kurierami oraz systemem GOPOS mile widziane:)dyspozycyjność i chęci do pracy(mile widziani pracownicy na sezon)Jeśli brzmi jak coś dla Ciebie – śmiało wyślij nam swoje CV przez OLX. Do zobaczenia!
Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do wypieków i słodkich deserów! Jeśli lubisz tworzyć desery i inne słodkości, a przy tym potrafisz pracować zespołowo i pod presją czasu – szukamy właśnie Ciebie!Zakres obowiązków:Przygotowywanie deserów, ciast, ciastek i innych wypieków;Dbanie o estetykę podawanych słodkości;Przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa (HACCP);Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;Współpraca z resztą zespołu kuchennego.Wymagania:Doświadczenie na podobnym stanowisku lub wykształcenie kierunkowe;Znajomość technik cukierniczych;Kreatywność i poczucie estetyki;Dyspozycyjność i zaangażowanie.Oferujemy:Pracę w zgranym i profesjonalnym zespole;Możliwość rozwoju i realizacji własnych pomysłów;Posiłki pracownicze – codziennie zapewniamy śniadania i obiady, abyś mógł komfortowo realizować swoje obowiązki;Kartę MultiSport, umożliwiającą dostęp do obiektów sportowych i rekreacyjnych.Dołącz do nas i twórz z nami słodką stronę kuchni!
Poszukujemy 2 pracowników na sezon w Łebie. Prowadzimy prostą gastronomię i potrzebujemy osoby do przygotowywania posiłków do wydania w barze - jak śniadania , zapiekanki i inne potrawy typu fast food. Praca od 15 czerwca do 15 września w godzinach dopasowanych do Twoich możliwości :)Oferujemy: umowę zleceniestawkę uzależnioną od umiejętności nie mniej niż 31 zł bruttostabilną pracę w przyjemnej atmosferzemożliwość długoterminowej współpracyprzeszkoleniesystem zmianowy, elastyczny grafikOczekiwania:rzetelna i schludna organizacja pracyzaangażowanie, komunikatywność i duch pracy zespołowejksiążeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobieniapozytywna energiaWymagania:przyjmowanie i wydawanie zamówień według określonych standardówzapewnienie czystości i porządku na stanowisku pracy i wewnątrz barudbałość o zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywnościZapewnienie jakości i estetyki serwowanych potrawWspółpraca z zespołem
Oferujemy:-umowę o pracę lub umowę zlecenie(w przypadku pracy tylko w weekendy)-możliwość zdobycia doświadczenia w zawodzieNasze oczekiwania:-dyspozycyjność -pracowitość-uczciwość-umiejętność pracy w zespole
Restauracja w Fordonie zatrudni kelnerkę, kelnera/ kierownika sali z doświadczeniem. Praca w godzinach 10:00-18:00 również zw weekendy. Prosimy o przesłanie CV. Oferujemy pracę w ciekawym miejscu, w dobrej atmosferze, w zgranym zespole i możliwości rozwoju oraz awansu. Wymagamy umiejętności organizacji pracy na sali konsumpcyjnej oraz obsługi Gości
POSZUKIWANY KUCHARZ DO LETNIEJ KUCHNI NA PLAŻY HOTELU ANDERS W STARYCH JABŁONKACH – WAKACYJNA PRACA PRZY HOTELU.Szukasz pracy na lato w wyjątkowym miejscu? Do naszej sezonowej restauracji plażowej przy hotelu, działającej tylko w okresie wakacyjnym, szukamy energicznego i zaangażowanego kucharza, który dołączy do naszego zespołu!Co serwujemy?Proste, szybkie dania – idealne na lato, a także klasyki kuchni włoskiej, takie jak pizza, pasta - to zależy także od Twoich preferencji. Lubimy świeżość, jakość i dobry smak!Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie dań według ustalonego menu,Dbałość o jakość i estetykę potraw,Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,Współpraca z resztą zespołu kuchennego i obsługą restauracji.Wymagania:Doświadczenie w pracy w kuchni (mile widziane doświadczenie w kuchni włoskiej lub w gastronomii sezonowej),Umiejętność pracy w szybkim tempie i zespole,Samodzielność, dobra organizacja pracy i zaangażowanie,Aktualna książeczka sanepidowska.Oferujemy:Pracę w pięknym miejscu – kuchnia z widokiem na plażę,Zatrudnienie na okres wakacyjny (czerwiec–sierpień),Zakwaterowanie i wyżywienie,Przyjazną atmosferę i uczciwe warunki pracy,Możliwość dalszego rozwoju w ramach struktur hotelu i grupy hoteli Grupy Anders.Zainteresowany? Wyślij swoje CV za pośrednictwem portalu olx.pl lub zadzwoń pod 66*******98 (Grzegorz Chodakowski, Szef Kuchni).Dołącz do nas i spędź lato pracując nad morzem, w dobrym zespole i przy pysznym jedzeniu!Już dziś czekamy na Twoją aplikację!PHU MARTOM TRAVELAND sp. z o.o. HOTEL ANDERS z siedzibą w Starych Jabłonkach informuje, że: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych związanych z zatrudnieniem lub zawartą umową o współpracy jest PHU Martom Traveland sp. z o.o. Hotel Anders z siedzibą w Starych Jabłonkach, ul. Spacerowa 2, 14-133 Stare Jabłonki, NIP 73*****117 (dalej: „Administrator”). 2. Celami przetwarzania Pani/Pana danych osobowych przez Administratora jest prowadzenie procesu rekrutacji na określone w ogłoszeniu stanowisko. 3. Podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest obowiązek wynikający z Kodeksu pracy dotyczący zbierania określonych danych lub obowiązek wynikający z przepisów prawa podatkowego i ubezpieczeń społecznych polegający na konieczności zidentyfikowania Pani/Pana jako podatnika. Podstawą prawną może być również Pani/Pana zgoda wyrażona na przetwarzanie danych osobowych w celu przetwarzania wizerunku. 4. Podanie danych osobowych jest wymogiem ustawowym. Brak podania danych osobowych uniemożliwi Administratorowi przeprowadzenia procesu rekrutacji. 5. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych, czyli podmiotami, którym Administrator może ujawniać dane osobowe mogą być: a. firmy księgowe lub audytorskie, które prowadzą rozliczenia księgowe, płacowe lub świadczą usługi audytorskie na rzecz Administratora, b. lekarze lub placówki medyczne, które prowadzą okresowe badania lekarskie lub inne podobne, c. banki, d. kancelarie prawne świadczące obsługę prawną Administratora, e. firmy informatyczne i firmy zapewniające wsparcie i zarządzanie infrastruktury IT Administratora. 6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres nie przekraczający 1 roku, chyba że wyrazi Pani/Pan zgodę na przechowywanie danych osobowych przez okres dłuższy, w szczególności w celu prowadzenia kolejnych procesów rekrutacji. 7. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub przenoszenia danych, jeżeli zachodzą ku temu podstawy prawne i faktyczne. 8. W sytuacji, gdy przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbywa się na podstawie zgody ma Pani/Pan prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Wycofanie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. 9. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego kontrolującego sposób przetwarzania danych osobowych. W treści CV lub listu motywacyjnego bądź w treści przesyłanego maila z odpowiedzią na ogłoszenie należy zawrzeć poniższą klauzulę: „Zgoda na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji" Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez PHU MARTOM TRAVELAND sp. z o.o. HOTEL ANDERS z siedzibą w Starych Jabłonkach, ul. Spacerowa 2, 14-133 Stare Jabłonki, NIP 73*****117 podanych przeze mnie danych osobowych, w tym wizerunku, dla potrzeb procesu rekrutacji. Oświadczam, że zapoznałam/em się z informacjami o przetwarzaniu moich danych osobowych w związku z procesem rekrutacji.”
Daj się zaskoczyć! Sprawdź jak przyjemna może być praca w małej gastronomii!Poszukujemy 2 pracowników na sezon z możliwością pracy na stałe (jest to zależne od umiejętności i możliwości pracy po sezonie).Oferujemy: umowę zleceniestawkę uzależnioną od umiejętności (25zł-30zł/h netto)stabilną pracę w przyjemnej atmosferzewyżywienie w czasie pracymożliwość długoterminowej współpracyprzeszkolenie na każdym stanowisku w truckusystem zmianowy, elastyczny grafikpracę w młodym i dynamicznym zespole :)inspirujące środowisko pracy Oczekiwania:rzetelna i schludna organizacja pracyzaangażowanie, komunikatywność i duch pracy zespołowejksiążeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobieniakultura osobista, pozytywna energiapodstawowe zwroty w języku niemieckim i angielskim lub chęć nauczenia się ichWiek minimalny: skończone 18lat. Obowiązki:przyjmowanie i wydawanie zamówień według określonych standardówzapewnienie czystości i porządku na stanowisku pracy i wewnątrz foodtruckaobsługa kasy (system GoPOS)obsługa i przygotowanie zamówień onlinedbałość o zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywnościdbanie o przestrzeń przy foodtrucku i w ogródku piwnym Czy chcesz być częścią czegoś nowego i współtworzyć markę?Jeżeli jesteś zainteresowany/a nie wahaj się, prześlij nam swoje CV! Nie masz CV? Wyślij nam kilka słów o sobie, no problem!Rozmowa przecież nie jest zobowiązująca, a może właśnie na Ciebie czekamy!
Poszukuję osoby do objęcia roli menagera w nowo powstającym lokalu gastronomicznym w stylu amerykańskiego BBQ – Slow Smoke. Inwestycja posiada już lokal, kapitał oraz gotowy koncept. Obecnie poszukuję partnera, który będzie odpowiedzialny za codzienne zarządzanie lokalem. W 2025 roku lokal będzie działał głównie w weekendy, a od sezonu 2026 – codziennie.Oferta skierowana jest zarówno do osób z doświadczeniem w gastronomii (szefowie kuchni, managerowie, ), jak i do ambitnych pasjonatów gotowych podjąć wyzwanie. Wymagania:• Doświadczenie w branży gastronomicznej lub silna motywacja do rozwoju w tym obszarze, • Umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu, • Gotowość do pełnego zaangażowania i prowadzenia lokalu operacyjnie, • Znajomość (lub chęć poznania) specyfiki kuchni BBQ, street foodu i food trucków, • Umiejętność podejmowania decyzji i samodzielnego działania, • Prawo jazdy kat. B – wymagane.Oferuję:• Możliwość udziału w zyskach, • Przygotowany lokal oraz kapitał na uruchomienie działalności, • Gotowy koncept gastronomiczny i branding, • Wsparcie strategiczne, marketingowe oraz operacyjne, • Swobodę działania i realny wpływ na rozwój lokalu, • Partnerskie podejście i elastyczność w modelu współpracy. Zgłoszenia:Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV Termin 16.06.2025 r.
Trattoria Papryczki 5 przy Małym Rynku zatrudni do pracy doświadczonego Pizzera.Piec opalany drewnem.Praca w systemie 2/2 w godzinach 10:00-22:30Umowa o pracę lub zlecenie Stawka uzalezniona od doświadczenia - ustalana indywidulanie Oczekujemyodpowiedzialności i punktualnościumiejętności pracy w zespoledoświadczenia minimum ROKOsoby zainteresowane proszone są o przesłanie cv lub kontakt telefoniczny.
WitamSzukamy osoby z doświadczeniem na stanowisku kucharz do nowej restauracji na Kazimierzu.Poszukujemy osób z pasja i dużą dyspozycyjnością.Stawka 33-35 złumowa o pracę/zlecenieproszę wysyłać Cv
O nas: Dołącz do ekipy Smasher Burgers i twórz najlepsze smash burgery w mieście! Szukamy kucharzy do naszych lokalizacji:Rakowicka 14CO OFERUJEMY?Stabilne zatrudnienie w dynamicznym środowiskuSzkolenie w zakresie specyfiki pracyElastyczny grafikStawka godzinowa: 30 zł netto/h Atrakcyjny system premiowyCO BĘDZIE NALEŻAŁO DO TWOICH OBOWIĄZKÓW?Przyjmowanie i wydawanie zamówieńObsługa zamówień deliveryObsługa kasy fiskalnejDbanie o czystość na stanowisku pracy i przestrzeni kuchennejJAKICH OSÓB SZUKAMY?chętnych do pracy i zaangażowanychdostępnych przynajmniej 4 dni w tygodniupotrafiących pracować w zespole z pozytywnym podejściem do pracyposiadających aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
OPISCześć! Robimy kebaby w Szczecinie. Począwszy od mięsa w płatach jak i świeżo wypiekanych bułkach z lokalnej piekarni. Sami przygotowujemy praktycznie wszystko od podstaw.Z powodu nieustannego rozwoju naszego miejsca i zwiększonego zapotrzebowania na dodatkowe ręce do pracy poszukujemy pracowników. Praca w gastronomii jest niezwykle energiczna dlatego poszukujemy osób, które mają dużo energii, inicjatywy, myślą logicznie i potrafią współpracować z resztą zespołu.Przyda się jakieś doświadczenie w gastronomii. A jeśli szybko się uczysz to świetnie.Nasz zespół składa się z samych uczniów i studentów dlatego układamy grafik pod naszą ekipę co tydzień.Aktualnie poszukujemy osoby do pracy na kuchni w godzinach od 8 do 17 3-4x w tygodniu. Oferujemy:32 zł netto na startUmowę zleceniePosiłek pracowniczyDo rozpoczęcia pracy wymagana jest książeczka sanepidowska.Prześlij nam swoje CV i napisz jaki rodzaj współpracy Ciebie interesuje. Do zobaczenia :)
Pijalnia Czekolady i Kawy Mount Blanc w Karpaczu poszukuje na stanowisko kelner/kelnerka.Praca dedykowana jest dla osób, które chcą pracować w weekendy, ferie, święta, wakacje.Oferujemy:grafik dostosowany do Twoich potrzeb.pracę w młodym i zgranym zespoleatrakcyjne wynagrodzenieumowęOczekiwania: dobra organizacja pracyłatwość w nawiązywaniu kontaktówumiejętność pracy w zespolezaangażowanieKontakt: pijalniaczekoladyikawy(małpa)gmail.com
Pub Piwoteka Narodowa szuka barmanów!Lubisz dobre piwo i rozmowy z ludźmi? Zapewniamy jedno i drugie (i nie tylko!)W naszym pubie Piwoteka Narodowa (ul. Traugutta 4) zatrudnimy do pracy obrotne i zaangażowane osoby, cechujące się dobrym kontaktem z gośćmi/klientami i umiejętnością szybkiego uczenia się.Bardzo mile widziana wiedza z zakresu piwa rzemieślniczego lub doświadczenie w pracy za barem.Bardzo przydatna jest również znajomość języka angielskiego na poziomie przynajmniej komunikatywnym.Praca w godzinach popołudniowych i wieczornych, głównie w weekendy.Grafik dostosowujemy między innymi do planu zajęć studentów pracujących za naszym barem.Oferujemy:- stawkę od 30,50 do 32,50 zł brutto na godzinę / umowa zlecenie- liczba godzin w grafiku (najchętniej jak najwięcej) według potrzeb i możliwości pracownika- ugodowe podejście do ustalania grafiku- pracę w jednym z pierwszych i najlepiej ocenianych pubów/multitapów w Polsce- pracę w lokalu należącym do dynamicznie rozwijającej się marki Piwoteka, która na rynku działa już od 15 lat- szkolenia w zakresie wiedzy na temat piwa ogólnie, jak i pojęć związanych z piwem rzemieślniczym (wiedza potrzebna do pracy)Mile widziany aktualny status studenta. Wyślij swoje CV już teraz!Obowiązki:Obsługa klienta i przyjmowanie zamówieńPraca na stanowisku barmana i obsługa baruPrzygotowywanie prostych napojów i koktajliUtrzymanie czystości i porządku w miejscu pracyPraca w różnych zmianach, głównie popołudniowych i wieczornychWymagania:Dobre maniery i kultura osobistaMile widziana podstawowa znajomość języka angielskiegoPosiadanie ważnej książeczki sanepiduOdpowiedzialność i pracowitośćPodstawowa wiedza z zakresu obsługi baruDyspozycyjność i zaangażowanieChęć nauki i rozwojuWiedzy na temat piwa (w przypadku jej braku, szkolimy i oczekujemy szybkiego opanowania materiału)
Szef kuchni poszukiwany do nowo powstającej restauracji grillowej w Warszawie (okolice lotniska Chopina).Obowiązki:współtworzenie menu (manu regularne, bankietowe, wynosy)pisanie (tworzenie) recepturpilnowanie kosztów (Labour Cost, Food Cost, wyżywienie Staff, zatowarowanie, straty i in.)pilnowanie standardów: timing, jakość, wygląd (prezentacja dań)wiedza w zakresie HACCPwspółpraca z marketingiemPraca na hiszpańskim grillu "Mibrasa" opalanym węgleWymagane doświadczenie na stanowisku szefa kuchni min.2 lata.Preferowany sposób zatrudnienia to b2b, choć możemy rozważyć i inne opcje.
Nowa restauracja na Browarach szuka administratora/ menadżera zmiany. Zapraszamy osób z doświadczeniem na stanowisku administrator/ starszy kelner oraz językiem angielskim w stopniu komunikatywnym, uśmiechniętych, z wysoką kulturą osobistą, chęcią do rozwoju :) Praca zmianowa Około 185-195 godzin miesięcznie Główne obowiązki: Kierowanie zespołem kurierskim, kierowanie zespołem osób do sprzątania, robienie grafików, kontrola jakości dań na zmianie oraz składanie zamówień na opakowania i środki czystości i td Otwarcie za kilka tyg Proszę wysyłać cv ze zdjęciem
T-Pizza (dawniej Telepizza) poszukuje Kierownika Zmiany do naszego lokalu w Warszawie (Wola).Szukamy osób energicznych, odpowiedzialnych i otwartych na pracę zespołową.Jeśli jesteś dobrze zorganizowany, cenisz sobie kontakt z ludźmi i dynamiczne środowisko pracy – dołącz do naszego zespołu!Zakres obowiązków:Utrzymanie wysokiego standardu obsługi Klienta i przestrzeganie firmowych procedurNadzór nad funkcjonowaniem lokalu (jakość produktu, serwisu i praca zespołu)Aktywny udział w procesie produkcji pizzy oraz szkolenie nowych pracownikówZarządzanie magazynem i rozliczanie gotówkiPraca w trybie zmianowym – również w weekendyNasze oczekiwania:Umiejętność skutecznego zarządzania zespołem i motywowania pracownikówZaangażowanie, odpowiedzialność i chęć do pracyDoświadczenie w gastronomii i obsłudze KlientaWykształcenie minimum średnieOferujemy:Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę zlecenieTerminowe wypłaty wynagrodzeniaPrzyjazną atmosferę i wsparcie w młodym, zgranym zespoleKontakt:Jeśli ta oferta brzmi jak coś dla Ciebie – nie czekaj, prześlij nam swoje CV.
OpisPoszukujemy pracowników do My Kraft Kebab znajdującego się przy sklepie Kaufland w Suwałkach.Nie wymagamy doświadczenia - wszystkiego Cię nauczymy wystarczą dobre chęci do pracy i nauki! Praca polega na przygotowywaniu posiłków dla klienta, obsłudze klienta i kaso-terminala, utrzymaniu czystości na punkcie. Oferujemy: -pracę w zgranym zespole -wynagrodzenie 30,50 zł +premie uznaniowe +dodatki uznaniowe -elastyczny grafik -stałe i jasne warunki zatrudnienia . Wymagamy: -książeczki sanepid -chęci do pracy i uczenia się , umiejętności pracy w grupie . Zapraszamy do kontaktu telefonicznego 57*****81 . Nie zatrudniamy osób niepełnoletnich.ID: 943557716Wyświetlenia: 518
OpisRestauracja PORT-O-WINO poszukuje doświadczonego pracownika na stanowisko:KUCHARZA - kuchnia ciepłaDo wyjątkowej restauracji azjatycko-włoskiej na Ursynowie poszukujemy sympatycznej i odpowiedzialnej osoby na stanowisko Kucharz - kuchni cieplejOferujemy prace od zaraz, elastyczny grafik (praca od godz. 12.00), posiłek pracowniczy.Wynagrodzenie do negocjacji; uzależnione od umiejętności i zaangażowania.Konieczne posiadanie ważnej książeczki sanepiduZainteresowanych prosimy o wysyłanie CV. Do zobaczenia!
Przedszkole na Targówku zatrudni pomoc kuchenną na okres wakacji.Poszukujemy osoby do pracy na stanowisku pomocy kuchennej w naszym przedszkolu na warszawskim Targówku w okresie wakacyjnym (lipiec–sierpień).Obowiązki:Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z wytycznymi kuchni przedszkolnejUtrzymywanie porządku i czystości w kuchniZmywanie naczyń i dbanie o sprzęt kuchennyWspółpraca z kucharką oraz personelem przedszkolaWymagania:Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (wymagana)Odpowiedzialność, punktualność, wysoka kultura osobista i dobra organizacja pracyMile widziane doświadczenie w pracy w kuchni lub gastronomiiOferujemy:Zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę na czas określonyPracę w miłej, przyjaznej atmosferzeMożliwość zdobycia doświadczenia w placówce edukacyjnejLokalizacja: Niepubliczne Przedszkole Ciuchcia Puch Puch - ul. Łokietka
Catering w Wieliczce zatrudni osobę do zmywania pojemników do przewożenia żywności. Praca od poniedziałku do piątku od 10- 18:00. Wymagana książeczka sanepidowska. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt za pomocą platformy OLX.
Do 25 osobowego zespołu zatrudnię kelnera/kelnerkę z doświadczeniem.Restauracja Oberża Sąsiadów Praca około 15 zmian (wszystkie poniedziałki wolne).Godziny pracy 10-21.
Sklep firmowy z własnymi wyrobami garmażeryjnym poszukuje kucharki: Zakres działalności: kuchnia polska. Praca od poniedziałku do piątku od 8 godziny po około 8-10 godzin dziennie. Od kandydatki oczekujemy: - Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku - Umiejętność przygotowania potraw mącznych ( pierogi,krokiety,naleśniki) - Umiejętność przygotowania ( gołąbki, surówki, zupy, kotlety ) - Dobrej organizacji pracy - Utrzymywania porządku i sprzątanie po sobie. Stawka godzinowa adekwatna do posiadanych umiejętności. Typ umowy do uzgodnienia na miejscu. Więcej szczegółów na rozmowie.
SAMODZIELNY KUCHARZ POSZUKIWANY Masz więcej pomysłów niż przepisów w książce kucharskiej? Patelnia to Twoja broń, a smak to sztuka? To szukamy właśnie Ciebie!Lokalizacja: Kartuzy (piękna okolica - jezioro, las, chill między zmianami)Stawka: adekwatna do Twoich umiejętności - rozmawiamy konkretnieGrafik: do dogadania - nie jesteśmy gastronomią z koszmaruWymagamy:Doświadczenia na kuchni (samodzielnego - nie tylko obierania ziemniaków :) )Organizacji, czystości i... dystansu do życiaSerca do gotowania - i trochę do ludzi teżOferujemy:Fajny zespół ( zero napinki )Kuchnię z potencjałem i pomysłamiMiejsce, gdzie Twoje dania naprawdę będą mieć znaczenieZgłoś się, jeśli masz charakter i smak. CV możesz wysłać, ale jak chcesz po prostu pogadać - też jesteśmy otwarci!
Restauracja Kuźnia Kulturalna na Warszawskim Wilanowie poszukuje OSOBY ZMYWAJĄCA/POMOC KUCHENNADo głównych obowiązków osoby na tym stanowisku należą takie czynności jak:zmywanie naczyń stołowych lub kuchennychdbanie o czystość na zapleczuw wolnej chwili pomoc na kuchni przy myciu sałat, obieraniu niektórych warzywOferujemy:stawkę 24 zł na rękę.umowę zlecenieelastyczny grafik, dopasowany do twoich potrzeb(robiony raz w miesiącu)pracę w przyjaznej i miłej atmosferzeWymagamy:dyspozycyjności ok 180-200 h w miesiącu możliwości pracy na zmianach nocnych (wesela, dodatkowo płatne)sumiennościaktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych (na nosicielstwo)Zapraszamy do kontaktu poprzez formularz OLX lub telefonicznie
Restauracja "Marchewka z Groszkiem" zatrudni kucharza / kucharkęKuchnia polska, menu na stronie www.marchewkazgroszkiem.plPraca głównie w systemie 2/2 całe dniówki lub godziny 7-16, 4-5 dni w tygodniu, głównie produkcja.Umowa o pracę lub zlecenia.Pierwsze dni 28 na rękę. Po okresie próbnym stawka do uzgodnienia w zależności od umiejętności, zaangażowania i tempa pracy.Na pytania chętnie odpowiemy w rozmowie telefonicznej lub na spotkaniu.
Rex Concepts BK Poland S.A. Lubisz ludzi? Chcesz rozwijać siebie i innych? Uwielbiasz, gdy Twoi Goście wychodzą z restauracji z uśmiechem? Nowe wyzwania dają Ci energię do działania? Jeżeli tak, to mamy dla Ciebie świetną wiadomość! Mamy dla Ciebie idealną pracę! Dołącz do naszego Zespołu i sam się przekonaj! Aplikuj na stanowisko: Kierownik Zmiany Burger King Łazy Czym będziesz się zajmować? • Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Gościa, • Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, • Dbaniem o czystość w restauracji , • Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości, • Wsparciem pracowników w wykonaniu codziennych obowiązków, • Czasami również obsługą kasy i przygotowywaniem posiłków. Chcemy abyś był: • Zaangażowany w życie restauracji i wychodził z inicjatywami, • Pełen entuzjazmu, energii i uśmiechu na co dzień, • Miał predyspozycje liderskie i umiejętności komunikacyjne, • Mile widziane posiadanie własnego środka transportu, • Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii - wszystkiego Cię nauczymy! Co oferujemy? • Stabilne zatrudnienie: umowa zlecenie lub umowa o pracę, • Elastyczne godziny pracy, • Ekwiwalent za pranie, dodatek za godziny nocne (już od 21:00), • Dostęp do atrakcyjnej oferty na karnet sportowy, • Prywatną opiekę medyczną na preferencyjnych warunkach, • Zniżkę na swoje ulubione produkty w Burger Kingu, • Możliwość udziału w konkursach i zdobycie dodatkowych premii, • Zwrot za dojazdy własnym środkiem transportu w formie ryczałtu, • Możliwość dalszego rozwoju. Miejsce pracy: Aleja Krakowska 215C, 05-552 Łazy
Charlotte "chleb i wino" to bistro we francuskim stylu. Podstawą naszego menu jest pieczywo, przygotowywane na podstawie tradycyjnych francuskich receptur. Oprócz tartines serwujemy naszym gościom śniadania z naszymi konfiturami, sałatki i desery.Poszukujemy osoby na stanowisko: KELNERZadania:obsługa gości w lokalu zgodnie ze standardami Charlottedoradzanie gościom w wyborze dań, napojów i win, znajomość menu oraz składnikówserwowanie potraw i napojów w odpowiednim tempie i styluutrzymywanie czystości i estetyki stolików oraz sali konsumenckiejwspółpraca z kuchnią – koordynacja zamówień i sprawna komunikacjareagowanie na potrzeby gości – uprzejmość, otwartość, elastycznośćutrzymywanie higieny pracyWymagania:aktualne badania sanitarno-epidemiologicznychzapał i zaangażowanie w pracęumiejętność pracy w zespole umiejętność pracy pod presją czasuOferujemy:wynagrodzenie: 30,50 zł/h bruttoatrakcyjne premiekartę MultiSportelastyczny grafik pracyumowę zlecenieprzyjazne warunki pracyzniżki pracowniczeszkoleniaWejdź na nasze profile i zobacz kim jesteśmy:www.facebook.com/bistrocharlotte/www.instagram.com/charlotte_bistro/CZEKAMY NA TWOJE CV!
Bistro AMBRE Łeba zatrudni kucharza i osoby do przygotowania pizzy.
Poszukujemy do Naszego zespołu doświadczonego kucharza, który będzie koordynował nasza włoska kuchnia. Wymagamy doświadczenia w zakresie kuchni włoskiej. Gratyfikacja finansowa uzależniona od umiejętności i wiedzy. Jesteśmy zainteresowani tylko dłuższa współpraca. Zapraszamy do kontaktu pod numerem 713 673 898
OpisDołącz do świetnego młodego zespołu Szukamy ambitnego Pracownika do punktu gastronomicznego Szukasz pracy w gastronomii? Dołącz do naszego zespołu i daj się zainspirować smakami świata! Nie wymagamy doświadczenia ale bardzo mile widziane – nauczymy Cię wszystkiego, czego potrzebujesz, aby odnieść sukces. Wystarczy, że przyniesiesz zapał, pozytywne podejście i chęć do nauki!Stanowisko: Pracownik Punktu GastronomicznegoObowiązki:Przygotowywanie pysznych posiłkówObsługa klienta, kasy i terminalaZachowanie czystości na punkcieCo oferujemy:Wynagrodzenie minimum 30,50 zł/h bruttoUmowa zlecenieumowa o praceWynagrodzenie uzależnione od Twoich umiejętności i zaangażowaniaPremia uznaniowa za Twoją ciężką pracęStałe i jasne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowegoCodzienny posiłek z naszej ofertyWymagamy:Chęci do pracy i nieustannej naukiKsiążeczki sanepidowskiej lub gotowości do jej wyrobieniaDołącz do naszego zespołu i bądź częścią gastronomicznego świataOtwieramy drzwi dla tych, którzy cenią sobie smak i jakość. Jeśli jesteś gotów na wyzwanie i chcesz zdobyć doświadczenie w branży gastronomicznej, to ta praca jest dla Ciebie.Aby aplikować, prosimy o przesłanie swojego CV , kontakt pod adresem mailowym lub telefonicznym . Nie zwlekaj, dołącz do naszego zespołu i odkryj świat smaków razem z nami!
Do nowo powstającej restauracji z kuchnią międzynarodową, zlokalizowanej przy Placu Szczepańskim w Krakowie, poszukujemy osób na stanowisko Kelner / Kelnerka.Szukamy osób z energią, otwartością i uśmiechem – takich, które potrafią zadbać o gościa i zbudować z nim pozytywną relację od pierwszego kontaktu. Doświadczenie w pracy w gastronomii będzie dużym atutem, ale najważniejsze są dla nas zaangażowanie, komunikatywność i umiejętność pracy zespołowej.Oczekujemy:pozytywnego nastawienia i naturalnej uprzejmości,wysokiej kultury osobistej i swobody w kontakcie z gościem,umiejętności pracy w zespole i pod presją czasu,dyspozycyjności i zaangażowania w budowanie miejsca od podstaw.Oferujemy:pracę w nowoczesnym, przyjaznym środowisku o luźnej, nieformalnej atmosferze,atrakcyjne wynagrodzenie oraz system benefitów dla pracowników,możliwość rozwoju i realny wpływ na kształtowanie standardów obsługi,elastyczny grafik i zgrany zespół,wyjątkową lokalizację w samym sercu Krakowa.Jeśli jesteś osobą, dla której uśmiech i dobra energia są naturalne, a kontakt z ludźmi to przyjemność – zapraszamy do współpracy.
Restauracja Siesta mieszcząca się przy ulicy Żeromskiego 31 zatrudni osobę na stanowisko barmana. Praca w systemie 2/2 czyli 2 dni pracujące i 2 dni wolnego. Grafik do ustalenia z drugą barmanką. Doświadczenie mile widziane. Zachęcam do składania cv przez olx.
Otwierająca się restauracja w centrum Krakowa zatrudni:Sous ChefChef de PartieDemi Chef de PartieJeśli gotowanie to Twoja pasja, a wyzwania tylko napędzają Cię do działania, szukamy właśnie Ciebie! Dołącz do naszego zespołu w miejscu, gdzie kreatywność spotyka się z dyscypliną a organizacja, jakość i smak idą w parze. Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV.
Restauracja Kokosy Jastarnia pilnie poszukuje SZEFA/owej KUCHNI na okres cze-lip-sie-wrze 2025! Atrakcyjna formula pracy/zakwaterowanie/bonusy. Wymagany dobry smak, kreatywnosc i organizacja! Ekipa 3/4 kucharzy, do selekcji wspólnej. Doswiadczenie w prowadzeniu kuchni sezonowej mile widziane. Restauracja z opinia 4.8/4.9, menu miedzynarodowe; Tel. 69*****66
Restauracja Ósma Bila znajdująca się w Bytomiu (Stroszek) specjalizująca się w Burgerach od ponad 8 lat poszukuje kucharza/grill mastera do naszego teamu. Szukamy kucharza z dobrą energią oraz zaangażowaniem do pracy w pełnym wymiarze godzin,który swoją energią i kreatywnością będzie nadal prężnie rozwijać z nami piękny projekt gastronomiczny,którym jest Ósma Bila. Dla osób chętnych jest możliwość pomocy od czasu do czasu w naszym nowym projekcie gastronomicznym Kebila Radzionków,który cieszy się również ogromną popularnością.Jeśli cechuje Cię wysoka kultura osobista i umiejętność pracy w zespole, to jesteśmy zainteresowani współpracą właśnie z Tobą :)Najchętniej podejmiemy współprace z osobami z doświadczeniem w pracy w gastronomii, ale jeśli nie masz doświadczenia a masz chęci się rozwinąć, również rozważymy Twoje zgłoszenie.Obecnie poszukujemy na stanowisko KUCHARZ Grillmaster.Zakres obowiązków-przygotowywanie Burgerów i innych dań z naszego menu wedle określonych receptur -utrzymywanie czystości w miejscu pracy*wymagana książeczka sanepidowskaOferujemy-umowę o pracę/ umowę zlecenie (Jesteśmy elastyczni,umowa dostosowana do potrzeb)-miłą i luźną atmosferę-zniżki pracownicze-możliwości rozwoju i awansu-stałe zatrudnienie-elastyczny grafik- wysokie wynagrodzenie adekwatne do doświadczenie i twoich umiejętnościDużym udogodnieniem jest ekipa porządkowa,która dokładnie czyści cały lokal każdego dnia,więc osoby pracujące nie sprzątają po zakończeniu pracy.Pozdrawiamy.
Zatrudnimy Kucharza do pracy w Wieliczce, na umowę o pracę - cały etat. Kuchnia polska, burgery, pizza. Stawka godzinowa 34zł/netto.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za kompleksowe zarządzanie pracą kuchni, w tym planowanie i tworzenie menu, nadzór nad przygotowaniem potraw oraz koordynację pracy zespołu kuchennego. Do jej obowiązków będzie należało również dbanie o najwyższą jakość dań, kontrola kosztów, zapewnienie zgodności z normami sanitarnymi oraz współpraca z dostawcami. Szef Kuchni będzie odgrywał kluczową rolę w kreowaniu kulinarnego charakteru restauracji i budowaniu pozytywnych doświadczeń gości.Nasze wymagania:Odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie zespołu - koordynacja pracy i rozdzielanie obowiązków, ustalanie grafikuTworzenie i aktualizacja menu zgodnie z koncepcją restauracjiDbałość o jakość i estetykę serwowanych dańKontrola kosztów i optymalizacja procesu produkcjiOdpowiedzialność za przestrzeganie norm sanitarnych i HACCPWspółpraca z dostawcami i kontrola jakości produktówSzkolenie, motywowanie i rozwój personelu kuchennegoTo oferujemy:Możliwość rozwoju osobistego poprzez szkolenia stanowiskowe i produktowePracę w dynamicznym i ambitnym zespoleMożliwość rozwoju wewnątrz firmyUmowę o pracęAtrakcyjne wynagrodzenieSystem premiowyElastyczny grafik pozwalający łączyć pracę z innymi zajęciamiDarmowy posiłek w miejscu pracyKartę Benefit MultiSport
Zapraszamy do rekrutacji zespołu restauracji Port Fromage. Jeśli jesteś osobą kreatywną, komunikatywną, kochającą gastronomię, potrafiącą pracować pod presją czasu, otwartą na rozwój i nowe doświadczenia już dziś dołącz do naszego zespołu. Opis stanowiska: - współtworzenie menu restauracji - przygotowywanie potraw zgodnie z opracowanymi recepturami oraz kontrola food cost - magazynowanie żywności - przeprowadzanie comiesięcznych inwentaryzacji magazynów - utrzymywanie higieny i porządku w pomieszczeniach kuchennych - dbałość o produkty i sprzęt kuchenny Nasze oczekiwania: - minimum 2-letnie doświadczenie na ww. stanowisku - dyspozycyjność i zaangażowanie - umiejetność pracy w zespole - dobra organizacja pracy - mile widziane wykształcenie gastronomiczne - znajomość współczesnych trendów kulinarnych
Poszukujemy osoby na stanowisko pomoc kuchenna i zmywak.Restauracja przy Placu Szczepańskim w Krakowie.Zakres obowiązków to : zmywanie talerzy i szkła (osobny zmywak) oraz dużych garnków i patelni (drugi zmywak), sprzątanie i pomoc na kuchni produkcyjnej : wakowanie, porcjowanie, i tym podobne (BEZ obieraka).na zmianie pracują 2 pomoce kuchenne : Godziny pracy od 10.00 / 11.00 rano do 23.00 max 24.00a 2 osoba dochodzi od 13.00 lub 15.00 do 23.00 max 24.00.Możliwość tygodniówek. Nie wypłacamy dniówek!Umowa zlecenie.stawka 25 zł na godzinę na ręke.
Bufet -Kawiarnia prowadząca działalność na Warszawskim Ursynowie zatrudni osobę do przygotowywania i realizacji zamówień dań gorących.Poszukujemy osoby pracowitej, rzetelnej i odpowiedzialnejMiejsce pracy: Warszawa, ul. Roentgena 5Oczekujemymile widziane doświadczenia na podobnym stanowiskudobrej organizacji pracysamodzielnego podejmowania decyzjiznajomości języka polskiego w mowie i w piśmiedbałości o czystość w miejscu pracymile widziana książeczka do celów sanitarno epidemiologicznychdyspozycyjności min w 1 weekendyOferujemyumowę zlecenie na okres próbny później umowę o pracęelastyczny grafik terminową wypłatęposiłki i napoje pracowniczeIstnieje możliwość indywidualnych ustaleń w kwestii grafiku.Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 6.00-17.00 i w weekend między 6.00 a 15.00Prosimy o przesłanie aplikacji przez OLX
Poszukujemy pracownika do restauracji Błękitny PudelZakres obowiązków:odbiór towarów od dostawców zewnętrznychtransport i rozładunek produktów w lokaluwspółprace z zespołem kuchni i menedżerów restauracjidostarczanie towaru do restauracji - zakupy dla restauracjipomoc w zaopatrzeniu baru / kuchni w towarmile widziany status studentaWymagania:prawo jazdy kat. Bpunktualność i sumiennośćdobra organizacja pracymile widziane doświadczenie na podobnym stanowiskumile widziany status studentaOferujemy:zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenieatrakcyjne wynagrodzenieelastyczny grafik pracyzniżki na posiłki pracowniczepraca w zgarnym i przyjaznym zespole
Poszukujemy Pizzaiolo z pasją, do naszej renomowanej Pizzerii Francesco w Gdyni! Jeśli masz doświadczenie w pracy przy piecu opalanym drewnem, jesteś punktualny, pełen zaangażowania i miłości do pizzy i gastronomii – to praca dla Ciebie!Oferujemy:-Stałą pracę w jednej z najlepszych pizzerii w Polsce-Atrakcyjne wynagrodzenie, dostosowane do Twoich umiejętności – ustalane indywidualnie (stawka orientacyjna 33-40 netto)-Możliwość rozwoju w przyjaznej atmosferzeJeśli chcesz dołączyć do naszego zespołu, prześlij swoje CV na adres:
Firma cateringowa (przedszkola i żłobki) zatrudni kucharza z doswiadczeniem praca od 4.00 rano 37zl na reke (42zl brutto) zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny. Praca poniedziałek- piątek
Nasza historia zaczęła się 10 lat temu w food trucku. Twoja historia w Pasibusie może rozpocząć się właśnie teraz. Ruszamy? Po pierwsze CELNa tym stanowisku będziesz odpowiadać za przygotowanie naszych potraw i obsługę klientów przy barze. Twój BAGAŻ, czyli co musisz wziąć ze sobą:Pozytywne nastawienie do działania,Szczerość i otwartość,Dyspozycyjność oraz gotowości do pracy również w weekendy. DROGA, czyli co z nami poznasz: Tajniki pracy w zespole: Doświadczysz pracy w dynamicznym zespole, gdzie współpraca i wzajemne wsparcie są kluczowe dla sukcesu,Zasady Bezpieczeństwa i Higieny Pracy: Poznasz i przestrzegasz najwyższych standardów bezpieczeństwa, higieny pracy oraz bezpieczeństwa żywności,Efektywną pracę w środowisku, gdzie czas jest kluczowy, co rozwija umiejętność radzenia sobie w zmieniających się warunkach. Jeżeli jeszcze nie wiesz, czy ruszasz z nami, rozwiewamy wątpliwości: Dodatkowe $$$$ za godziny noce,program poleceń pracowniczychpakiet multisport oraz opieka medyczna Luxmed w atrakcyjnych cenach,no i oczywiście otrzymasz ZNIŻKĘ na naszą SZAMĘ ba dum tss! Wsiadasz do nas? Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Pasibus spółka z o.o. zawartych w aplikacji o pracę na potrzeby procesu rekrutacji. Jestem świadomy/a, że mam prawo do wycofania zgody w każdym czasie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.
POMOC KUCHENNALubisz dobrze zorganizowaną pracę, porządną kuchnię i chcesz się rozwijać w gastronomii?Dołącz do Oficyny – miejsca, gdzie szanuje się produkt, ludzi i czas.Szukamy osoby, która: • ma już jakieś doświadczenie w kuchni lub skończyła szkołę gastronomiczną, • ogarnia tempo, ale nie pracuje w chaosie, • ma szacunek do pracy i innych – i tego samego oczekuje w zamian.Co dostajesz? • Elastyczną pracę na pełen etat, zmianową (także w weekendy), • Wynagrodzenie 30,50 – 36 zł/h (umowa zlecenie), • Kartę Multisport, zniżki, uczciwe warunki, • Dostęp do topowych składników i sprzętu, z którymi naprawdę warto pracować, • Kuchnię, w której równe tempo to nie nuda, tylko rytm – bez chaosu, bez presji, bez „spinki”. • Wsparcie doświadczonego zespołu (ponad 20 osób), • Możliwość rozwoju i awansu – jeśli chcesz, idziesz dalej.U nas nie ma chaosu ani “tabaki”, ale też nie ma przestojów. Pracujemy równo i z klasą.Jeśli masz wysoką kulturę osobistą, jesteś ambitny i chcesz być częścią miejsca, które traktuje ludzi uczciwie – napisz do nas.
Sayuri Sushi Poszukuje osób które są: miłe, uśmiechnięte, pracowite, pozytywnie nastawione oraz kulturalne.Wymagamy :-Zapewnienia najlepszej jakości obsługi gości ,- Poczucia odpowiedzialności i dbania o porządek na stanowisku pracy-dobrych umiejętności interpersonalnychZapewniamy:-Szkolenie-dobre wynagrodzenie-umowę-dodatkowe benefity ( Karta Multi sport, wysokie napiwki)Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku szukamy osoby na stałe z dyspozycyjnością również w weekendZAPRASZAMY DO WYSYŁANIA CV TYLKO OSOBY ZDECYDOWANE !!!