Szef kuchni -restauracja
Popularna restauracja od ponad 10 lt na rynku poszukuje kandydata na stanowisko Szef Kuchni - dobra znajomość kuchni Polskiej i kreatywne podejście do menu -umiejętność organizacji i zarzadzania zespołem - doświadczenie na kierowniczym stanowisku -kontrola nad wysokim standardem czystości miejsca pracy Jesteś gotowy na nowe wyzwanie? Oferujemy prace w zgranym zespole, elastyczny grafik i konkurencyjne wynagrodzenie połączone z wynikami restauracji.
Restauracja przy starym rynku zatrudni szefa kuchni Wymagania: aktualne badania sanepid doświadczenie jako zastępca szefa kuchni lub szef kuchni min 2 lata ( WARUNEK KONIECZNY ) Doświadczenie z zakresu kuchni polskiej bardzo wysoka kultura osobista znajomość HACAP, food cost itp Oferujemy: umowę o prace Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie min 40 zl/h na rękę składające się z: 1 stawka godzinowa 34 zl/ na reke 2 premia od wskaźnika food cost w zależności od miesiąca od 2 do 4 zl do każdej godziny 3 Dodatkowo serwis na kuchnię 15% ( średnio dla każdego kucharza min 500 zl ) możliwość uczestnictwa w kursach podnoszących kwalifikacje na koszt pracodawcy CV wraz ze zdjęciem( warunek konieczny) proszę o przesłać za pośrednictwem OLX
RESTAURACJA MICKIEWICZA w Andrychowie poszukuje kandydatów na stanowisko SZEF KUCHNIOPIS STANOWISKAopracowanie karty menu oraz sezonowych promocjiprzygotowanie dańskładanie zamówieńdbałość o czystość na kuchniukładanie grafiku dla zespołu kuchennegoOCZEKUJEMYdoświadczenie w gastronomiiumiejętność kierowania zespołemchęć do naukisamodzielności w pracy i dobrej organizacjiOFERUJEMYprace w młodym zespoleumowę o praceszkolenia z zakresu gastronomiiOsoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV.
Restauracja Rzym w Brzesku zatrudni Szefową lub Szefa Kuchni. Poszukujemy osoby z doświadczeniem w zarządzaniu kuchnią. 70% dań w naszej Restauracji to kuchnia polska, 30% to kuchnia włoska. - Restauracja istnieje na rynku 24 lata - oferujemy stabilne zatrudnienie - Stawiamy na ciągły rozwój - szkolimy swoich pracowników - Pensja u nas jest zawsze wypłacana na czas - Oferujemy wyżywienie pracownicze Oczekujemy: - Zaangażowania, solidności, punktualności - Umiejętności zarządzania personelem na kuchni, w przyjaznej pracy atmosferze - Opracowywania receptur - Utrzymania w ryzach food cost-u - Znajomości przepisów BHP, HACAP Proszę o kontakt telefoniczny z managerem Mateuszem: 539 - pokaż numer telefonu -
Restauracja Polka przygotowująca cateringi dla szkół i przedszkoli zatrudni osobę na stanowisko: Szef KuchniZapewniamy: -zatrudnienie na umowę o prace lub inną preferowaną- atrakcyjne wynagrodzenie- miłą atmosferęWymagania: - prawo jazdy kat. B -umiejetność organizacji pracy- znajomość kuchni polskiej i europejskiej - zamiłowanie do gotowania - doświadczenie na podobnym stanowiskujedna zmianaZapraszamy do składania aplikacji.
restauracja / śródmieście / stanowisko szef kuchni.Do restauracji z nowoczesną kuchnią europejską, w prestiżowej i zielonej części miasta, poszukujemy szefa kuchni.Zapraszamy do współpracy kucharzy, kulinarnych estetów, którzy nadążają za najnowszymi trendami w świecie gastronomii. Z przyjemnością spotkamy się, żeby poznać Wasz smak, wizję i omówić indywidualnie warunki współpracy.współpraca w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt b2b. Szefów z doświadczeniem i poważnym CV, prosimy o wysyłanie zgłoszeń przez OLX lub mailem: kacpermanager(małpka)o2.pl
Wynagrodzenie: od 4000 do 6000 zł netto miesięcznie OpisRestauracja Miód Malina w Straszynie poszukuje Szefa Kuchni lub samodzielnego KucharzaMiejsce pracy : Straszyn ul. Młodej Polski 1Główne obowiązki na stanowisku :zarządzanie personelem,planowanie, organizowanie i koordynowanie działania Restauracji,dbanie o utrzymanie wysokiego standardu lokalu oraz jakości świadczonych usługprzygotowywaniem dań zgodnie z recepturamizarządzaniem personelemdbaniem o estetykę serwowanych potrawzamawianiem towaru i kontrolą stanu magazynowegowspółpracą z kadrą zarządzającą restauracjiale przede wszystkim realizowaniem swoich kulinarnych pomysłówWymagania :dyspozycyjność min. 15 dni w miesiącu,doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni ,doświadczenie w zarządzaniu zespołem,dobra organizacja pracy własnej i zespołu oraz umiejętności pracy pod presją czasu,umiejętności szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany,odpowiedzialności za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP,aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Oferujemy:zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B,Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia,pracę w przyjaznej atmosferze,Jeśli sądzisz, że ta praca jest dla Ciebie, wyślij swoje CV poprzez formularz zgłoszeniowy.Kontakt telefoniczny : 50*******67Uprzejmie prosimy o dopisanie klauzuli:Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Poszukujemy szefa kuchni !Pełnego miłości i optymizmu, który potrafi przełożyć swoje emocje na kulinarną rzeczywistość. Pasjonata kuchni włoskiej z domieszką nowoczesnej kuchni polskiej. Otwartego na rozwój i poznawanie kulinarnych światów.Szefa , który chciałby zostać z nami na dłużej i stworzyć jedno z najsmaczniejszych i najciekawszych miejsc na gastronomicznej mapie Polski.Oferujemy:· Umowę o pracę z terminowymi wypłatami wynagrodzenia· Stabilność i bezpieczeństwo zatrudnienia· Wynagrodzenie adekwatne do poziomu umiejętności· Możliwości rozwoju· Pracę w stabilnej, nowoczesnej restauracji w sercu Chełmna· Dużą swobodę twórczą. Wynagrodzenie 40-50 pln netto /hOczekujemy:· Doświadczenia· Wysoko rozwiniętych umiejętności kulinarnych· Bardzo dobrej organizacji pracy· Dyspozycyjności· Operatywności i umiejętności zarządzania zespołem· Znajomości wyliczania FC oraz zarządzania magazynem· Umiejętności dobrej komunikacji oraz pracy w zespole· Kreatywności· Pasji do gotowania· Wyczucia smaku i estetyki· Samoorganizacji· Poczucia odpowiedzialności· Zaangażowania
Do nowej restuaracji na Starym Mokotowie poszukujemu Szefa kuchni Wymagamy:doświadczenie w daniach tj: owoce morza, steki, risotto, pastydoświadczenie w zarządzaniu zespołem Kuchniznajomość najnowszych trendów i technik kulinarnych, ponadprzeciętny warsztat oraz estetyka serwowanych dań,umiejętność tworzenia i zarządzania zespołem,znajomość norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP,wiedza z zakresu gospodarki magazynowej oraz rentowności punktów gastronomicznych,dyskrecja oraz kultura osobista.
OPISRestauracja pod Lublinem ZATRUDNI SZEFA KUCHNI I KUCHARZA do obsługi imprez okolicznościowych:OFERUJEMY:Umowę o pracę lub umowę zlecenie lub B2B - w zależności od preferencji.Wynagrodzenie na poziomie - 35 zł/h - 50 zł/hMożliwość tworzenia wyjątkowych menu, proponowania nowych rozwiązań czy technik gotowaniaPracę ze zgranym sympatycznym zespołemWYMAGANIA:Min 2 letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni.Niezbędne dokumenty (książeczka sanepidowska) do rozpoczęcia pracyZaangażowanie w powierzone zadania, dobre gospodarowanie powierzoną żywnością bez marnowania i wyrzucania jedzenia ;)Umiejętność pracy w zespoleKreatywność - liczymy na świeży powiew, który wniesiesz do naszej kuchniSamodzielnośćUmiejętności kierownicze:Doskonałe zdolności zarządzania zespołem, organizacji pracy i dbałości o najwyższą jakość potrawWażne jest zarządzanie czasem pracy pracowników oraz powierzanymi im obowiązkamiJeżeli szukasz pracy na stałe w zgranym zespole ta praca jest dla Ciebie. Osoby zainteresowane bardzo prosimy o przesłanie CV oraz kontakt telefoniczny w celu umówienia rozmowy kwalifikacyjnej.
Restauracja w Augustowie szuka pracowników do stałej współpracyChcielibyśmy powiększyć Nasz zespól, więc z racji tego szukamy pracowników na poniższe stanowiska :Szef Kuchni - dołącz do naszego grona pracowników jako Szef Kuchni 6000-8000 bruttoKucharz/ka - szukamy osób na stanowisko kucharz/ka 4000- 6000 bruttoPizzer - mile osoby uczące się jak również i osoby do stałej współpracy 4000-6000 bruttoKelner/ka- barman/ka - mile widziane osoby uczące się z ukończonym 18-stym rokiem życia 4000-6000 brutto Czego oczekujemy ? Dyspozycyjnościzaangażowaniakomunikatywnościumiejętności pracy w zespole kreatywności przestrzeganie zasad higieny i BHPdbanie o porządek i czystośćCo oferujemy ?Pracę w zgranym zespoleWynagrodzenie zawsze na czasElastyczne godziny pracyNabywanie nowego doświadczenia Możliwości rozwoju Umowę zlecenie/ o pracę Pracę na dłuższy okres
Poszukiwany Szef Kuchni!restauracja na warszawskim Wilanowie poszukuje otwartego, doświadczonego i kreatywnego Szefa Kuchni.Zadania:Opracowanie karty dań wraz z fc i aktualizowanie jejSporządzanie dostaw do restauracjiKierowanie pracą kuchni oraz wydawanie zamówieńZarządzanie grafikiem personelu kuchennegoZdolności zarządzania zespołem, organizacji pracy i dbałości o najwyższą jakość potrawWażne jest zarządzanie czasem pracy pracowników oraz food coastemOgólnie pojęte zadania związane z pracą w kuchniPasja do gotowania, a także dążenie do doskonalenia i eksperymentowaniaOferujemy:Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2BMożliwość współtworzenia nowego menuPracę w restauracji z młodymi i ambitnymi osobamiElastyczny grafikKonkurencyjne wynagrodzenie połączone z wynikami restauracjiJeśli pracowałeś/aś już jako Kucharz, Szef Kuchni, nie boisz się wyzwań, jesteś liderem i dobrze pracuje Ci się z zespołem i chciałbyś/abyś zostać częścią czegoś niezwykłego to... nie zwlekaj i już dzisiaj skontaktuj się z Nami!
Poszukiwany Szef Kuchni!Prężnie działająca restauracja poszukuje otwartego, doświadczonego i kreatywnego Szefa Kuchni, który podejmie się i skomponuje idealne menu oraz poprowadzi naszą kuchnię!Zadania:Opracowanie karty dań i aktualizowanie jejSporządzanie dostaw do restauracjiKierowanie pracą kuchni oraz wydawanie zamówieńZarządzanie grafikiem personelu kuchennegoUmiejętności kierownicze: Doskonałe zdolności zarządzania zespołem, organizacji pracy i dbałości o najwyższą jakość potrawWażne jest zarządzanie czasem pracy pracowników oraz food coastemOgólnie pojęte zadania związane z pracą w kuchniDbanie o wizerunek restauracjiMiłość do kulinariów i gotowania, a także dążenie do doskonalenia i eksperymentowania.Oferujemy:Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracęMożliwość współtworzenia nowego punktu gastronomicznego i zdobycia cennego i wyjątkowego doświadczeniaInspirujące otoczenie: Pracę w restauracji o doskonałej renomie, w środowisku sprzyjającym kreatywności i rozwojowi zawodowemu.Jeśli pracowałeś/aś już jako Kucharz, Szef Kuchni, nie boisz się wyzwań, jesteś liderem i dobrze pracuje Ci się z zespołem i chciałbyś/abyś zostać częścią czegoś niezwykłego to... nie zwlekaj i już dzisiaj skontaktuj się z Nami!tel. 53*******28
Restauracja w Miedzyzdrojach, poszukuje osoby jako główny kucharz/szef kuchniStawka na rękę od 39zl/h do 48zl/h .Po okresie próbnym umowa o pracęWymagania:zarządzanie działaniem kuchni w obiekciedbanie o prawidłową jakość wydawanych posiłkówkomponowanie nowych dań, pomysł, smak i estetykazarządzanie grafikiem, personelem, odpowiedzialność grafikowakoordynacja zamówień, zarządzanie gospodarką magazynowąrekrutacja nowego personeluczystość, schludność i sumienność, chęć do pracyKuchnia oparta na [Na owocach morza. (kuchni włoskiej - pizza/makarony), kuchnia amerykańska (grill, steki burgery- mięsa) Proszę o poważne tel oraz prawdziwych szefów kuchni z doświadczeniem Miła, spokojna atmosfera:)Chętnych zapraszamy do aplikowania cv wraz zdjęciem, odezwiemy się do wybranych osób.
Restauracja DIFFERENT - restauracja w ciemności obsługiwana przez niewidomych kelnerów.Szukamy doświadczonego i kreatywnego szefa kuchni, który przyniesie świeże pomysły i wprowadzi naszą restaurację na szczyt najnowszych kulinarnych trendów. Jeśli jesteś gotowy podjąć wyzwanie i dołączyć do naszego zespołu, to może czekamy na Ciebie!Oferujemy:Konkurencyjne wynagrodzenie, które będzie uzależnione od Twojego doświadczenia i umiejętności (8000 – 9000 zł. brutto)Stabilne zatrudnienie w renomowanej restauracji, która ma na swoim koncie wiele pozytywnych recenzjiPrzyjazne środowisko pracy, gdzie liczy się zaangażowanie i kreatywnośćMożliwość wpływania na menu restauracji i zapewnienia najwyższej jakości potrawWymagania:Minimum 5 lat doświadczenia jako szef kuchni w restauracji o podobnym profiluZnajomość najnowszych trendów kulinarnych i umiejętność ich wprowadzania w praktyceZdolność i umiejętność zarządzania zespołemDokładność i dbałość o najlepszą jakość potrawKreatywność i zdolność do tworzenia autorskich dańUmiejętność pracy pod presją i zarządzanie czasemZakres obowiązków:Opracowywanie i wprowadzanie nowych menu, zgodnie z aktualnymi trendamiPlanowanie zamówień i kontrola jakości dostawKoordynowanie pracy zespołu kuchennego i zapewnienie efektywnego działania kuchniNadzór nad procesem przygotowywania potraw, dbanie o ich estetykę i smakMile widziane:· Prosimy o dołączenie do aplikacji swojego portfolio z przykładami potraw - samodzielnie przygotowane. Jeśli spełniasz nasze wymagania i jesteś gotowy do pracy w dynamicznym środowisku, nie czekaj! Wyślij swoje CV i list motywacyjny.Prosimy o umieszczenie w temacie wiadomości: "Oferta pracy – Szef kuchni". Będziemy kontaktować się tylko z wybranymi kandydatami.
Opis oferty pracyW związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy poszukujemy kreatywnych osób do pracy na stanowiskach: - SZEF KUCHNI ! - KUCHARZ ! - PIZZERMAN ! - KELNER ! Oferujemy: - pracę od zaraz, - umowę o pracę bądź zlecenie opartą na atrakcyjnych i stabilnych warunkach zatrudnienia, - pewne wynagrodzenie i płatne nadgodziny, - możliwość rozwoju zawodowego oraz awansu. Wymagamy: - doświadczenia na wskazanym stanowisku, - dyspozycyjności, - chęci rozwoju zawodowego i osobistego, - zaangażowania w pracy oraz pozytywnego nastawienia. Prosimy o przesyłanie CV w załączniku bądź na adres mailowy Restauracji podany w ogłoszeniu! Zapraszamy do współpracy! Restauracja Kardamon w Kętrzynie
Restauracja Tawerna Złota a’la carta przy Hotelu Willa Złota oraz Smażalnia Pizzeria Złota Rybka w Karwi, niedaleko Władysławowa poszukuje pracowników na stanowisko: - Szef Kuchni - praca od zaraz - Kucharz - praca od zaraz - Pomocnik kuchni - praca od zaraz - Pizzer - Kelner - Barman - Zmywakowy Praca stała lub sezonowa w zależności od restauracji i stanowiska. Praca na umowę o pracę lub umowę zlecenie w zależności od tego czy praca stała czy sezonowa. Poszukujemy osób z doświadczeniem, chętnych do pracy, uczciwych, z umiejętnością pracy pod presją czasu, z pozytywną energią. Zapewniamy zakwaterowanie dla osób spoza Karwi i dobre wynagrodzenie. Kontakt telefoniczny: 606 - pokaż numer telefonu - , prosimy o wysłanie CV pod adres: @ www.willazlota.pl
Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2300 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świerardowie Zdroju i w Wiśle. Nasze motto brzmi: 'Więcej niż hotele', dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze. Crystal Mountain 5* to nasza nowa inwestycja w Wiśle. Obiekt oddaje do dyspozycji Gości m.in. 491 pokoi, aquapark, bogato wyposażoną strefę SPA & Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner, a także centrum biznesowe o pow. 1400 mkw. Otwarcie miało miejsce w lutym 2021 roku. Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: SZEF ZMIANY KUCHNI A'LA CARTE Szef zmiany kuchni A’la Carte Jeżeli chcesz odpowiadać za: • Tworzenie karty menu restauracji A'la Carte • Organizację i koordynację zespołu kuchni A'la Carte • Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację - Restauracja A'la Carte • Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych • Efektywną współpracę z innymi działami w hotelu A przy tym spełniasz poniższe wymagania: • Posiadasz doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni / Szefa zmiany • Gotowanie jest Twoją pasją • Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność • Potrafisz współpracować w zespole • Posiadasz aktualne wyniki badań do celów sanitarno-epidemiologicznych • Posiadasz znajomość przepisów BHP, HACCP My zaoferujemy Ci: • Pracę w oparciu o umowę o pracę • Atrakcyjne wynagrodzenie • Możliwość zakwaterowania w pensjonacie pracowniczym • Odzież służbową • Możliwość bezpłatnego korzystania z kantyny pracowniczej • Zniżki na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty • Szerokie możliwości rozwoju w ramach grupy • Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku • Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
Miejsce pracy: Restauracja Port-o-wino, wyjątkowe miejsce blisko Giżycka na MazurachRodzaj pracy: Sezonowy (kwiecień - połowa września), z możliwością stałego zatrudnienia w Warszawie od wrześniaRestauracja Port-o-wino, położona w sercu malowniczych Mazur na Szlaku Wielkich Jezior, która gości klientów z całej Europy ceniących sobie jakość jedzenia i życia. Przed rozpoczęciem pracy oferujemy unikalne dwutygodniowe szkolenie we Włoszech pod okiem wybitnego Szefa Kuchni, właściciela restauracji z gwiazdką Michelin, aby doskonalić Twoje umiejętności i wprowadzić Cię w świat autentycznych włoskich smaków. Jest to niepowtarzalna okazja do zdobycia międzynarodowego doświadczenia i rozwoju w prestiżowym środowisku.Oferujemy:Unikalne dwutygodniowe szkolenie we Włoszech przed rozpoczęciem sezonuSezonowe zatrudnienie na Mazurach (kwiecień - połowa września)Możliwość kontynuacji pracy w naszej restauracji w Warszawie od wrześniaAtrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczeniaPrzyjazną atmosferę w zespole profesjonalistówMieszkanie w ramach umowyObowiązki:Przygotowywanie i prezentowanie dań zgodnie z naszym standardem jakościUdział w tworzeniu nowych przepisów i menuZarządzanie zapasami i zamówieniami produktów kulinarnychUtrzymywanie czystości i porządku na kuchniZarządzaniem zespołem kuchennym i obsługą w celu zapewnienia najwyższej jakości usługWymagania:Minimum 2 lata doświadczenia jako szef kuchni, preferowane w kuchni włoskiejZnajomość technik przygotowywania dań włoskichKreatywność i umiejętność pracy w zespoleDobra organizacja pracy i umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowychKsiążeczka sanepidowskaAngielski na poziomie B1Sposób aplikowania:Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego po przez "Aplikuj teraz"Proces rekrutacji obejmuje rozmowę kwalifikacyjną oraz możliwość przeprowadzenia pokazu kulinarnego.Oczekujemy na Twoje zgłoszenie do 29 lutego 2024.
OPISJesteśmy wyjątkową restauracją przy Parku Etnograficznym w Tokarni. Gotujemy po polsku dla gości indywidualnych i organizujemy najpiękniejsze wesela, duże eventy firmowe oraz pikniki. Nasz kompleks to restauracja główna, kilka sal bankietowych i piękny plener Muzeum Wsi Kieleckiej. Wszystko pod jednym adresem!Dołącz do naszego zespołu i buduj z nami to niezwykłe miejsce!Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowiska: SZEF KUCHNI / KUCHARZ SZEF KUCHNICo możemy Ci zaoferować?pracę w dynamicznie rozwijającej się firmiezatrudnienie na podstawie umowy o prace lub innejpełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązkimożliwość rozwoju zawodowego poprzez szkoleniapracę w zgranym zespoleszanse współtworzenia wyjątkowego miejscadarmowe posiłki w trakcie pracyelastyczne godziny pracyprzyjazną i otwartą atmosferę pracy :)Na czym nam zależy?doświadczeniu zawodowymumiejętności pracy z zespołemsamodzielności i dobrej organizacji czasu pracyumiejętność pracy pod presją czasuznajomości technik kulinarnych i aktualnych trendów, kreatywności, rzetelności.dbaniu o czystość swojego stanowiska pracypozytywnym nastawieniu do ludzi i obowiązkówJaki będzie zakres Twoich obowiązków?kreacja nowego menutworzenie zmotywowanego zespołuprzygotowywanie dań zgodnie ze standardamidbanie o odpowiednią estetykę potrawdbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennychumiejętne gospodarowanie towarem, minimalizowanie stratzarządzanie personelemdbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnościąKUCHARZCo możemyCi zaoferować?pracę w dynamicznie rozwijającej się firmiezatrudnienie na podstawie umowy o prace lub innejpełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązkimożliwość rozwoju zawodowego poprzez szkoleniapracę w zgranym zespoleszanse współtworzenia wyjątkowego miejscadarmowe posiłki w trakcie pracyelastyczne godziny pracyprzyjazną i otwartą atmosferę pracy :)Na czym nam zależy?doświadczeniu zawodowym w pracy w gastronomiisamodzielności i dobrej organizacji czasu pracyumiejętności pracy z ludźmi oraz dla ludzidbaniu o czystość swojego stanowiska pracypozytywnym nastawieniu do ludzi i obowiązkówJaki będzie zakres Twoich obowiązków?przygotowywanie dań zgodnie ze standardamidbanie o odpowiednią estetykę potrawdbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennychumiejętne gospodarowanie towarem, minimalizowanie stratdbanie o czystość w miejscu pracy Czekamy na Twoje zgłoszenie, dołącz do naszego zespołu!
Naszą firmę, Hotel Co 51, tworzymy w oparciu o solidne fundamenty Grupy Vastint, międzynarodowej organizacji z ponad 30-letnim doświadczeniem na europejskim rynku nieruchomości. Hotel Co 51 zarządza 41 hotelami w Europie.Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront to przepięknie usytuowany, nowoczesny hotel, który zachwyca swoim wyjątkowym charakterem. Naszym Gościom oferujemy nie tylko komfort w 200 elegancko urządzonych pokojach, ale także zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Gdańską. To miejsce, w którym luksus i relaks spotykają się w doskonałym połączeniu.Courtyard to nie tylko miejsce, to także marka Marriott International, która od lat cieszy się uznaniem i zaufaniem na całym świecie. Naszą główną misją jest dbanie o komfort naszych Gości, i to właśnie stanowi serce naszej działalności.Ale to nie wszystko! Nasz hotel to także bar i Restauracja Searcle, które mogą ugościć około 100 osób, tworzą niepotarzalny klimat i dostarczają niezapomnianych doznań kulinarno-rozrywkowych.W Restauracji Searcle stawiamy na harmonię między naturą a kulinariami, kreując niezwykłe doświadczenia kulinarne, które pozostawiają trwałe wrażenie na podniebieniach naszych Gości. Nasze menu opiera się na najwyższej jakości składnikach pochodzących z morza, lasu i pola, dzięki czemu nasz szef kuchni i jego zespół mogą zaprezentować dania pełne bogactwa smaków i kolorów.Nasz ogródek letni znajdujący się bezpośrednio przy malowniczej promenadzie Nabrzeża Prezydenta pozwala Gościom poczuć prawdziwy urok lata i cieszyć się pysznym jedzeniem na świeżym powietrzu.Dołącz do naszego zespołu, aby być częścią tego wyjątkowego miejsca, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i z pewnością będzie chciał tu wracać, by cieszyć się pysznym jedzeniem, wspaniałymi widokami i przyjemną atmosferą. Razem tworzymy restaurację, która pozostawi trwałe wspomnienia i przyniesie radość naszym Gościom.Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych stron internetowych: www.searcle.plwww.courtyardgdynia.com.plObecnie poszukujemy osób na stanowisko KELNERNasze wymagania:doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w hotelu i/lub restauracji min.1 rokznajomości zasad serwisu kelnerskiegochęć do pracy i rozwojudobra znajomość języka angielskiego To oferujemy:pracę w stabilnej firmieelastyczny grafik pracyprzyjazną atmosferęszkolenia wewnętrznekonkursy sprzedażowe
- Usiądź sobie wygodnie, wszystko Ci tu rozpiszemy. ;-) I fajnie, że zainteresowało Cię nasze ogłoszenie! - Najpierw tak trochę ogólnie... Smaczna Dieta - restauracja w pudełku dostarcza Klientom 5 posiłków dziennie, 3 albo same obiady. Powstają one pod wodzą Dawida Szkudlarka, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce, który m.in. wygrał program TOP CHEF na Polsacie i który stoi u nas na czele około 40-osobowego zespołu kuchennego. Ty będziesz z Nim ściśle pracował. - Na tym polega praca... Robisz na co dzień zakupy spożywcze? No to jakby takie zakupy na większą skalę! ;-) Musisz codziennie dbać o to, aby ekipa kucharska miała z czego gotować. Produkt musi być jak najlepszej jakości przy odpowiedniej cenie. Musisz wiedzieć nie tylko to jak wygląda brokuł, ale też jak wygląda brokuł dobrej jakości. Do tego m.in. dbasz o dwie chłodnie, magazyn, itp. UWAGA: co jakiś czas coś się nosi, także cięższego, np. skrzynki z jedzeniem. - Teraz o pieniądzach... Po pół roku nawet i 5 200 zł na rękę. Szczegóły: * 2 710 zł na rękę (umowa o pracę) . Jeśli w przyszłym roku najniższa krajowa wzrośnie do 3200 zł, to wtedy tyle będzie podstawą.* premia do 1 500 zł (po pół roku do 2 000 zł). Składa się z 2 elementów. Twoją pracę oceni szef kuchni, a ocena będzie zależna od kilku czynników, np. dbania o towar. Jeśli będziesz oceniony bardzo dobrze, to dostaniesz pełną pulę i to w 100% zależy od Ciebie. Ale sama pula do wykorzystania przez szefa kuchni może się różnić w zależności od miesiąca i masz na nią tylko częściowy wpływ (im mniej wydamy na jedzenie, tym więcej do wykorzystania dla Ciebie - do wykorzystania będzie minimum 1 000 zł, a maksymalnie 1 500 zł, później do 2 000 zł).- Wielki plus, czyli godziny pracy! Od poniedziałku do piątku od 6.00 do 14.00. Wolne weekendy! - DODATKOWA OBOWIĄZKOWA RZECZ: w Smacznej Diecie mamy około 8 kierowców plus ich menadżera, który jest jednocześnie rezerwowym i alarmowym kierowcą. Ty będziesz drugim rezerwowym i alarmowym kierowcą, czyli musisz mieć włączony telefon wieczorem i w nocy, gdyby coś się wydarzyło i w razie potrzeby ruszyć w trasę nocną od poniedziałku do piątku od około 23.00 do około 7.00. W tym roku nie mieliśmy ani jednej takiej sytuacji, chodzi bardziej o czuwanie na wszelki wypadek. W pierwszej chwili telefon jest do menadżera, dopiero później do Ciebie. W wyjątkowych sytuacjach będziesz też pracował jako rezerwowy kierowca - jeśli jeden rezerwowy kierowca już jeździ, a drugiego w danej chwili nie mamy. Kiedy jeździsz, masz zdecydowanie wyższą stawkę za godzinę i przychodzisz do pracy od razu po jeździe tylko na 2h.- Będziesz mieć swoje miejsce przy biurku w kuchni w centrum miasta - Fantastyczny zespół i atmosfera (99% naszych pracowników wymienia te czynniki jako jeden z głównych plusów pracy w Smacznej Diecie). Jesteśmy oceniani jako najlepsza dieta pudełkowa w Polsce na ponad 500 firm. Regularnie wygrywamy nagrody, także za podejście do pracowników. Firma ma wizję, misję, wartości (optymizm, pasja, rozwój, zespołowość), kodeks. CZEGO PRAGNIEMY OD CIEBIE? - uśmiechu (jeśli lubisz narzekać, to niestety u nas się nie odnajdziesz)! - uczciwości! - komunikacji na wysokim poziomie, umiejętności negocjacji cen z dostawcami - gospodarności, oszczędności, niechęci do marnotrawstwa - skupienia, zaangażowania, sprawności (w dużych liczbach, tabelach, komputerze) - interesowania się jedzeniem - prawa jazdy - niekaralności CV ze zdjęciem (koniecznie, może być też prywatne) i list motywacyjny (koniecznie) prosimy wysłać tutaj albo przynieść do siedziby Smacznej Diety (ul. Herberta 3, Stary Bazar, Gorzów Wlkp.).
Naszą firmę, Hotel Co 51, tworzymy w oparciu o solidne fundamenty Grupy Vastint, międzynarodowej organizacji z ponad 30-letnim doświadczeniem na europejskim rynku nieruchomości. Hotel Co 51 zarządza 41 hotelami w Europie.Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront to przepięknie usytuowany, nowoczesny hotel, który zachwyca swoim wyjątkowym charakterem. Naszym Gościom oferujemy nie tylko komfort w 200 elegancko urządzonych pokojach, ale także zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Gdańską. To miejsce, w którym luksus i relaks spotykają się w doskonałym połączeniu.Courtyard to nie tylko miejsce, to także marka Marriott International, która od lat cieszy się uznaniem i zaufaniem na całym świecie. Naszą główną misją jest dbanie o komfort naszych Gości, i to właśnie stanowi serce naszej działalności.Ale to nie wszystko!Nasz hotel to także bar i Restauracja Searcle, które mogą ugościć około 100 osób, tworzą niepotarzalny klimat i dostarczają niezapomnianych doznań kulinarno-rozrywkowych.W Restauracji Searcle stawiamy na harmonię między naturą a kulinariami, kreując niezwykłe doświadczenia kulinarne, które pozostawiają trwałe wrażenie na podniebieniach naszych Gości. Nasze menu opiera się na najwyższej jakości składnikach pochodzących z morza, lasu i pola, dzięki czemu nasz szef kuchni i jego zespół mogą zaprezentować dania pełne bogactwa smaków i kolorów.Nasz ogródek letni znajdujący się bezpośrednio przy malowniczej promenadzie Nabrzeża Prezydenta pozwala Gościom poczuć prawdziwy urok lata i cieszyć się pysznym jedzeniem na świeżym powietrzu.Dołącz do naszego zespołu, aby być częścią tego wyjątkowego miejsca, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i z pewnością będzie chciał tu wracać, by cieszyć się pysznym jedzeniem, wspaniałymi widokami i przyjemną atmosferą. Razem tworzymy restaurację, która pozostawi trwałe wspomnienia i przyniesie radość naszym Gościom.Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych stron internetowych: www.searcle.plwww.courtyardgdynia.com.plObecnie poszukujemy osób na stanowisko:Kierownik Zmiany Restauracji (Food & Beverage Supervisor)Twój zakres obowiązkówplanowanie i kontrola wykonania codziennych zadań podległego personeludoskonała znajomość karty dań i napojów restauracji i baruzapewnienie najwyższego poziomu obsługi zgodnie ze standardami gastronomicznymi sieci Marriottidentyfikacja potrzeb gości hotelu i gotowość na ich realizacjędbanie o wizerunek i rozwój restauracjiwsparcie w organizacji eventów w hotelurealizacja wyznaczonych celów sprzedażowychNasze wymaganiamin.1 rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży hotelarskiej i/lub gastronomii oraz min.2 lata w serwisie a la cartepełnienie roli inicjatora podczas swojej zmiany w restauracjiumiejętność planowania pracy własnej oraz koordynowania pracy podległego zespołukreatywność i łatwość znajdowania rozwiązań, nastawienie na rozwójumiejętność efektywnej komunikacji i współpracy z różnymi członkami zespołu oraz innymi działami restauracji i hoteludobra znajomość języka angielskiegocertyfikaty gastronomiczne będą dodatkowym atutemTo oferujemy:elastyczny grafik pracyszkolenia wewnętrznekonkursy sprzedażowepracę w stabilnej firmie o międzynarodowej strukturzemożliwość budowania ścieżki kariery w dynamicznie rozwijającej się sieci hotelarskiejpakiet benefitów pracowniczych (prywatna opieka medyczna, dofinansowanie zajęć sportowych, program emerytalny PPE, dofinansowanie wypoczynku, dofinansowanie biletów do kina/teatru, paczki świąteczne, karty przedpłacone na świeta, posiłki w miejscu pracy)wyjątkową lokalizację pracy w sercu miasta Gdynia