Sortowanie:
Znaleziony: 23 ogłoszenie w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo Polska: Wszystkie miasta
Szef Kuchni -Restauracja
Szef Kuchni -Restauracja
1200 zł
nowe Warszawa 30+ kilka dni temu

Popularna restauracja od ponad 10 lt na rynku poszukuje kandydata na stanowisko Szef Kuchni - dobra znajomość kuchni Polskiej i kreatywne podejście do menu -umiejętność organizacji i zarzadzania zespołem - doświadczenie na kierowniczym stanowisku -kontrola nad wysokim standardem czystości miejsca pracy   Jesteś gotowy na nowe wyzwanie? Oferujemy prace w zgranym zespole, elastyczny grafik i konkurencyjne wynagrodzenie połączone z wynikami restauracji.

Szef kuchni - restauracja przy starym rynku
Szef kuchni - restauracja przy starym rynku
Poznań 2 dnia plecy

Restauracja przy starym rynku zatrudni szefa kuchni Wymagania: aktualne badania sanepid doświadczenie jako zastępca szefa kuchni lub szef kuchni min 2 lata ( WARUNEK KONIECZNY ) Doświadczenie z zakresu kuchni polskiej bardzo wysoka kultura osobista znajomość HACAP, food cost itp Oferujemy: umowę o prace Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie min 40 zl/h na rękę składające się z: 1 stawka godzinowa 34 zl/ na reke 2 premia od wskaźnika food cost w zależności od miesiąca od 2 do 4 zl do każdej godziny 3 Dodatkowo serwis na kuchnię 15% ( średnio dla każdego kucharza min 500 zl ) możliwość uczestnictwa w kursach podnoszących kwalifikacje na koszt pracodawcy CV wraz ze zdjęciem( warunek konieczny) proszę o przesłać za pośrednictwem OLX

SZEF KUCHNI- Restauracja Andrychów
SZEF KUCHNI- Restauracja Andrychów
Andrychów 2 dnia plecy

RESTAURACJA MICKIEWICZA w Andrychowie poszukuje kandydatów na stanowisko SZEF KUCHNIOPIS STANOWISKAopracowanie karty menu oraz sezonowych promocjiprzygotowanie dańskładanie zamówieńdbałość o czystość na kuchniukładanie grafiku dla zespołu kuchennegoOCZEKUJEMYdoświadczenie w gastronomiiumiejętność kierowania zespołemchęć do naukisamodzielności w pracy i dobrej organizacjiOFERUJEMYprace w młodym zespoleumowę o praceszkolenia z zakresu gastronomiiOsoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV.

Szefowa lub Szef kuchni Restauracja Rzym Brzesko
Szefowa lub Szef kuchni Restauracja Rzym Brzesko
Brzesko 30+ kilka dni temu

Restauracja Rzym w Brzesku zatrudni Szefową lub Szefa Kuchni. Poszukujemy osoby z doświadczeniem w zarządzaniu kuchnią. 70% dań w naszej Restauracji to kuchnia polska, 30% to kuchnia włoska. - Restauracja istnieje na rynku 24 lata - oferujemy stabilne zatrudnienie - Stawiamy na ciągły rozwój - szkolimy swoich pracowników - Pensja u nas jest zawsze wypłacana na czas - Oferujemy wyżywienie pracownicze Oczekujemy: - Zaangażowania, solidności, punktualności - Umiejętności zarządzania personelem na kuchni, w przyjaznej pracy atmosferze - Opracowywania receptur - Utrzymania w ryzach food cost-u - Znajomości przepisów BHP, HACAP Proszę o kontakt telefoniczny z managerem Mateuszem: 539 - pokaż numer telefonu -

Restauracja Polka Kucharz, Szef Kuchni
Restauracja Polka Kucharz, Szef Kuchni
800 zł
Chojnów 30+ kilka dni temu

Restauracja Polka przygotowująca cateringi dla szkół i przedszkoli zatrudni osobę na stanowisko: Szef KuchniZapewniamy: -zatrudnienie na umowę o prace lub inną preferowaną- atrakcyjne wynagrodzenie- miłą atmosferęWymagania: - prawo jazdy kat. B -umiejetność organizacji pracy- znajomość kuchni polskiej i europejskiej - zamiłowanie do gotowania - doświadczenie na podobnym stanowiskujedna zmianaZapraszamy do składania aplikacji.

restauracja / śródmieście / stanowisko szef kuchni.
restauracja / śródmieście / stanowisko szef kuchni.
Warszawa 30+ kilka dni temu

restauracja / śródmieście / stanowisko szef kuchni.Do restauracji z nowoczesną kuchnią europejską, w prestiżowej i zielonej części miasta, poszukujemy szefa kuchni.Zapraszamy do współpracy kucharzy, kulinarnych estetów, którzy nadążają za najnowszymi trendami w świecie gastronomii. Z przyjemnością spotkamy się, żeby poznać Wasz smak, wizję i omówić indywidualnie warunki współpracy.współpraca w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt b2b. Szefów z doświadczeniem i poważnym CV, prosimy o wysyłanie zgłoszeń przez OLX lub mailem: kacpermanager(małpka)o2.pl

Szef Kuchni / Kucharz Restauracja Miód Malina
Szef Kuchni / Kucharz Restauracja Miód Malina
Straszyn 30+ kilka dni temu

Wynagrodzenie: od 4000 do 6000 zł netto miesięcznie OpisRestauracja Miód Malina w Straszynie poszukuje Szefa Kuchni lub samodzielnego KucharzaMiejsce pracy : Straszyn ul. Młodej Polski 1Główne obowiązki na stanowisku :zarządzanie personelem,planowanie, organizowanie i koordynowanie działania Restauracji,dbanie o utrzymanie wysokiego standardu lokalu oraz jakości świadczonych usługprzygotowywaniem dań zgodnie z recepturamizarządzaniem personelemdbaniem o estetykę serwowanych potrawzamawianiem towaru i kontrolą stanu magazynowegowspółpracą z kadrą zarządzającą restauracjiale przede wszystkim realizowaniem swoich kulinarnych pomysłówWymagania :dyspozycyjność min. 15 dni w miesiącu,doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni ,doświadczenie w zarządzaniu zespołem,dobra organizacja pracy własnej i zespołu oraz umiejętności pracy pod presją czasu,umiejętności szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany,odpowiedzialności za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP,aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Oferujemy:zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B,Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia,pracę w przyjaznej atmosferze,Jeśli sądzisz, że ta praca jest dla Ciebie, wyślij swoje CV poprzez formularz zgłoszeniowy.Kontakt telefoniczny : 50*******67Uprzejmie prosimy o dopisanie klauzuli:Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

SZEF KUCHNI - kucharz Restauracja Fyrtel Chełmno
SZEF KUCHNI - kucharz Restauracja Fyrtel Chełmno
700 zł
Chełmno 30+ kilka dni temu

Poszukujemy szefa kuchni !Pełnego miłości i optymizmu, który potrafi przełożyć swoje emocje na kulinarną rzeczywistość. Pasjonata kuchni włoskiej z domieszką nowoczesnej kuchni polskiej.  Otwartego na rozwój i poznawanie kulinarnych światów.Szefa , który chciałby zostać z nami na dłużej i stworzyć jedno z najsmaczniejszych i najciekawszych miejsc na gastronomicznej mapie Polski.Oferujemy:·         Umowę o pracę z terminowymi wypłatami wynagrodzenia·         Stabilność i bezpieczeństwo zatrudnienia·         Wynagrodzenie adekwatne do poziomu umiejętności·         Możliwości rozwoju·         Pracę w stabilnej, nowoczesnej restauracji w sercu Chełmna·         Dużą swobodę twórczą. Wynagrodzenie 40-50 pln netto /hOczekujemy:·         Doświadczenia·         Wysoko rozwiniętych umiejętności kulinarnych·         Bardzo dobrej organizacji pracy·         Dyspozycyjności·         Operatywności i umiejętności zarządzania zespołem·         Znajomości wyliczania FC oraz zarządzania magazynem·         Umiejętności dobrej komunikacji oraz pracy w zespole·         Kreatywności·         Pasji do gotowania·         Wyczucia smaku i estetyki·         Samoorganizacji·         Poczucia odpowiedzialności·         Zaangażowania

Szef kuchni / Zastępca szefa kuchni - Nowa restauracja Mokotów
Szef kuchni / Zastępca szefa kuchni - Nowa restauracja Mokotów
1050 zł
Warszawa 30+ kilka dni temu

Do nowej restuaracji na Starym Mokotowie poszukujemu Szefa kuchni Wymagamy:doświadczenie w daniach tj: owoce morza, steki, risotto, pastydoświadczenie w zarządzaniu zespołem Kuchniznajomość najnowszych trendów i technik kulinarnych, ponadprzeciętny warsztat oraz estetyka serwowanych dań,umiejętność tworzenia i zarządzania zespołem,znajomość norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP,wiedza z zakresu gospodarki magazynowej oraz rentowności punktów gastronomicznych,dyskrecja oraz kultura osobista.

restauracja pod Lublinem szuka osób na stanowisko KUCHARZ/SZEF KUCHNI
restauracja pod Lublinem szuka osób na stanowisko KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Lublin 3 kilka dni temu

OPISRestauracja pod Lublinem ZATRUDNI SZEFA KUCHNI I KUCHARZA do obsługi imprez okolicznościowych:OFERUJEMY:Umowę o pracę lub umowę zlecenie lub B2B - w zależności od preferencji.Wynagrodzenie na poziomie - 35 zł/h - 50 zł/hMożliwość tworzenia wyjątkowych menu, proponowania nowych rozwiązań czy technik gotowaniaPracę ze zgranym sympatycznym zespołemWYMAGANIA:Min 2 letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni.Niezbędne dokumenty (książeczka sanepidowska) do rozpoczęcia pracyZaangażowanie w powierzone zadania, dobre gospodarowanie powierzoną żywnością bez marnowania i wyrzucania jedzenia ;)Umiejętność pracy w zespoleKreatywność - liczymy na świeży powiew, który wniesiesz do naszej kuchniSamodzielnośćUmiejętności kierownicze:Doskonałe zdolności zarządzania zespołem, organizacji pracy i dbałości o najwyższą jakość potrawWażne jest zarządzanie czasem pracy pracowników oraz powierzanymi im obowiązkamiJeżeli szukasz pracy na stałe w zgranym zespole ta praca jest dla Ciebie. Osoby zainteresowane bardzo prosimy o przesłanie CV oraz kontakt telefoniczny w celu umówienia rozmowy kwalifikacyjnej.

Restauracja w Augustowie szuka pracowników
Restauracja w Augustowie szuka pracowników
4500 zł
Augustów 30+ kilka dni temu

Restauracja w Augustowie szuka pracowników do stałej współpracyChcielibyśmy powiększyć Nasz zespól, więc z racji tego szukamy pracowników na poniższe stanowiska :Szef Kuchni - dołącz do naszego grona pracowników jako Szef Kuchni 6000-8000 bruttoKucharz/ka - szukamy osób na stanowisko kucharz/ka 4000- 6000 bruttoPizzer - mile osoby uczące się jak również i osoby do stałej współpracy 4000-6000 bruttoKelner/ka- barman/ka - mile widziane osoby uczące się z ukończonym 18-stym rokiem życia 4000-6000 brutto Czego oczekujemy ? Dyspozycyjnościzaangażowaniakomunikatywnościumiejętności pracy w zespole kreatywności przestrzeganie zasad higieny i BHPdbanie o porządek i czystośćCo oferujemy ?Pracę w zgranym zespoleWynagrodzenie zawsze na czasElastyczne godziny pracyNabywanie nowego doświadczenia Możliwości rozwoju Umowę zlecenie/ o pracę Pracę na dłuższy okres

Wilanów, Szef Kuchni poszukiwany
Wilanów, Szef Kuchni poszukiwany
6137.7 zł
Warszawa 30+ kilka dni temu

Poszukiwany Szef Kuchni!restauracja na warszawskim Wilanowie poszukuje otwartego, doświadczonego i kreatywnego Szefa Kuchni.Zadania:Opracowanie karty dań wraz z fc i aktualizowanie jejSporządzanie dostaw do restauracjiKierowanie pracą kuchni oraz wydawanie zamówieńZarządzanie grafikiem personelu kuchennegoZdolności zarządzania zespołem, organizacji pracy i dbałości o najwyższą jakość potrawWażne jest zarządzanie czasem pracy pracowników oraz food coastemOgólnie pojęte zadania związane z pracą w kuchniPasja do gotowania, a także dążenie do doskonalenia i eksperymentowaniaOferujemy:Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2BMożliwość współtworzenia nowego menuPracę w restauracji z młodymi i ambitnymi osobamiElastyczny grafikKonkurencyjne wynagrodzenie połączone z wynikami restauracjiJeśli pracowałeś/aś już jako Kucharz, Szef Kuchni, nie boisz się wyzwań, jesteś liderem i dobrze pracuje Ci się z zespołem i chciałbyś/abyś zostać częścią czegoś niezwykłego to... nie zwlekaj i już dzisiaj skontaktuj się z Nami!

Poszukiwany SZEF KUCHNI
Poszukiwany SZEF KUCHNI
2300 zł
Warszawa 30+ kilka dni temu

Poszukiwany Szef Kuchni!Prężnie działająca restauracja poszukuje otwartego, doświadczonego i kreatywnego Szefa Kuchni, który podejmie się i skomponuje idealne menu oraz poprowadzi naszą kuchnię!Zadania:Opracowanie karty dań i aktualizowanie jejSporządzanie dostaw do restauracjiKierowanie pracą kuchni oraz wydawanie zamówieńZarządzanie grafikiem personelu kuchennegoUmiejętności kierownicze: Doskonałe zdolności zarządzania zespołem, organizacji pracy i dbałości o najwyższą jakość potrawWażne jest zarządzanie czasem pracy pracowników oraz food coastemOgólnie pojęte zadania związane z pracą w kuchniDbanie o wizerunek restauracjiMiłość do kulinariów i gotowania, a także dążenie do doskonalenia i eksperymentowania.Oferujemy:Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracęMożliwość współtworzenia nowego punktu gastronomicznego i zdobycia cennego i wyjątkowego doświadczeniaInspirujące otoczenie: Pracę w restauracji o doskonałej renomie, w środowisku sprzyjającym kreatywności i rozwojowi zawodowemu.Jeśli pracowałeś/aś już jako Kucharz, Szef Kuchni, nie boisz się wyzwań, jesteś liderem i dobrze pracuje Ci się z zespołem i chciałbyś/abyś zostać częścią czegoś niezwykłego to... nie zwlekaj i już dzisiaj skontaktuj się z Nami!tel. 53*******28

Praca na Szef Kuchni / Miedzyzdroje
Praca na Szef Kuchni / Miedzyzdroje
1200 zł
Międzyzdroje 30+ kilka dni temu

Restauracja w Miedzyzdrojach, poszukuje osoby jako główny kucharz/szef kuchniStawka na rękę od 39zl/h do 48zl/h .Po okresie próbnym umowa o pracęWymagania:zarządzanie działaniem kuchni w obiekciedbanie o prawidłową jakość wydawanych posiłkówkomponowanie nowych dań, pomysł, smak i estetykazarządzanie grafikiem, personelem, odpowiedzialność grafikowakoordynacja zamówień, zarządzanie gospodarką magazynowąrekrutacja nowego personeluczystość, schludność i sumienność, chęć do pracyKuchnia oparta na [Na owocach morza. (kuchni włoskiej - pizza/makarony), kuchnia amerykańska (grill, steki burgery- mięsa) Proszę o poważne tel oraz prawdziwych szefów kuchni z doświadczeniem Miła, spokojna atmosfera:)Chętnych zapraszamy do aplikowania cv wraz zdjęciem, odezwiemy się do wybranych osób.

Szef kuchni na pełen etat
Szef kuchni na pełen etat
1899 zł
Warszawa 30+ kilka dni temu

Restauracja DIFFERENT - restauracja w ciemności obsługiwana przez niewidomych kelnerów.Szukamy doświadczonego i kreatywnego szefa kuchni, który przyniesie świeże pomysły i wprowadzi naszą restaurację na szczyt najnowszych kulinarnych trendów. Jeśli jesteś gotowy podjąć wyzwanie i dołączyć do naszego zespołu, to może czekamy na Ciebie!Oferujemy:Konkurencyjne wynagrodzenie, które będzie uzależnione od Twojego doświadczenia i umiejętności (8000 – 9000 zł. brutto)Stabilne zatrudnienie w renomowanej restauracji, która ma na swoim koncie wiele pozytywnych recenzjiPrzyjazne środowisko pracy, gdzie liczy się zaangażowanie i kreatywnośćMożliwość wpływania na menu restauracji i zapewnienia najwyższej jakości potrawWymagania:Minimum 5 lat doświadczenia jako szef kuchni w restauracji o podobnym profiluZnajomość najnowszych trendów kulinarnych i umiejętność ich wprowadzania w praktyceZdolność i umiejętność zarządzania zespołemDokładność i dbałość o najlepszą jakość potrawKreatywność i zdolność do tworzenia autorskich dańUmiejętność pracy pod presją i zarządzanie czasemZakres obowiązków:Opracowywanie i wprowadzanie nowych menu, zgodnie z aktualnymi trendamiPlanowanie zamówień i kontrola jakości dostawKoordynowanie pracy zespołu kuchennego i zapewnienie efektywnego działania kuchniNadzór nad procesem przygotowywania potraw, dbanie o ich estetykę i smakMile widziane:·       Prosimy o dołączenie do aplikacji swojego portfolio z przykładami potraw - samodzielnie przygotowane. Jeśli spełniasz nasze wymagania i jesteś gotowy do pracy w dynamicznym środowisku, nie czekaj! Wyślij swoje CV i list motywacyjny.Prosimy o umieszczenie w temacie wiadomości: "Oferta pracy – Szef kuchni". Będziemy kontaktować się tylko z wybranymi kandydatami. 

Restauracja w Kętrzynie zatrudni pracowników!
Restauracja w Kętrzynie zatrudni pracowników!
Kętrzyn 26 dni plecy

Opis oferty pracyW związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy poszukujemy kreatywnych osób do pracy na stanowiskach: - SZEF KUCHNI ! - KUCHARZ ! - PIZZERMAN ! - KELNER ! Oferujemy: - pracę od zaraz, - umowę o pracę bądź zlecenie opartą na atrakcyjnych i stabilnych warunkach zatrudnienia, - pewne wynagrodzenie i płatne nadgodziny, - możliwość rozwoju zawodowego oraz awansu. Wymagamy: - doświadczenia na wskazanym stanowisku, - dyspozycyjności, - chęci rozwoju zawodowego i osobistego, - zaangażowania w pracy oraz pozytywnego nastawienia. Prosimy o przesyłanie CV w załączniku bądź na adres mailowy Restauracji podany w ogłoszeniu! Zapraszamy do współpracy! Restauracja Kardamon w Kętrzynie

Załoga do nadmorskiej restauracji poszukiwana
Załoga do nadmorskiej restauracji poszukiwana
30+ kilka dni temu

Restauracja Tawerna Złota a’la carta przy Hotelu Willa Złota oraz Smażalnia Pizzeria Złota Rybka w Karwi, niedaleko Władysławowa poszukuje pracowników na stanowisko: - Szef Kuchni - praca od zaraz - Kucharz - praca od zaraz - Pomocnik kuchni - praca od zaraz - Pizzer - Kelner - Barman - Zmywakowy Praca stała lub sezonowa w zależności od restauracji i stanowiska. Praca na umowę o pracę lub umowę zlecenie w zależności od tego czy praca stała czy sezonowa. Poszukujemy osób z doświadczeniem, chętnych do pracy, uczciwych, z umiejętnością pracy pod presją czasu, z pozytywną energią. Zapewniamy zakwaterowanie dla osób spoza Karwi i dobre wynagrodzenie. Kontakt telefoniczny: 606 - pokaż numer telefonu - , prosimy o wysłanie CV pod adres: @ www.willazlota.pl

Szef zmiany kuchni A’la Carte
Szef zmiany kuchni A’la Carte
12200 zł
Wisła 30+ kilka dni temu

Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2300 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świerardowie Zdroju i w Wiśle. Nasze motto brzmi: 'Więcej niż hotele', dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze. Crystal Mountain 5* to nasza nowa inwestycja w Wiśle. Obiekt oddaje do dyspozycji Gości m.in. 491 pokoi, aquapark, bogato wyposażoną strefę SPA & Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner, a także centrum biznesowe o pow. 1400 mkw. Otwarcie miało miejsce w lutym 2021 roku. Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: SZEF ZMIANY KUCHNI A'LA CARTE Szef zmiany kuchni A’la Carte Jeżeli chcesz odpowiadać za: • Tworzenie karty menu restauracji A'la Carte • Organizację i koordynację zespołu kuchni A'la Carte • Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację - Restauracja A'la Carte • Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych • Efektywną współpracę z innymi działami w hotelu A przy tym spełniasz poniższe wymagania: • Posiadasz doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni / Szefa zmiany • Gotowanie jest Twoją pasją • Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność • Potrafisz współpracować w zespole • Posiadasz aktualne wyniki badań do celów sanitarno-epidemiologicznych • Posiadasz znajomość przepisów BHP, HACCP My zaoferujemy Ci: • Pracę w oparciu o umowę o pracę • Atrakcyjne wynagrodzenie • Możliwość zakwaterowania w pensjonacie pracowniczym • Odzież służbową • Możliwość bezpłatnego korzystania z kantyny pracowniczej • Zniżki na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty • Szerokie możliwości rozwoju w ramach grupy • Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku • Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa

Doświadczony Szef Kuchni - Kuchnia Włoska
Doświadczony Szef Kuchni - Kuchnia Włoska
30+ kilka dni temu

Miejsce pracy: Restauracja Port-o-wino, wyjątkowe miejsce blisko Giżycka na MazurachRodzaj pracy: Sezonowy (kwiecień - połowa września), z możliwością stałego zatrudnienia w Warszawie od wrześniaRestauracja Port-o-wino, położona w sercu malowniczych Mazur na Szlaku Wielkich Jezior, która gości klientów z całej Europy ceniących sobie jakość jedzenia i życia. Przed rozpoczęciem pracy oferujemy unikalne dwutygodniowe szkolenie we Włoszech pod okiem wybitnego Szefa Kuchni, właściciela restauracji z gwiazdką Michelin, aby doskonalić Twoje umiejętności i wprowadzić Cię w świat autentycznych włoskich smaków. Jest to niepowtarzalna okazja do zdobycia międzynarodowego doświadczenia i rozwoju w prestiżowym środowisku.Oferujemy:Unikalne dwutygodniowe szkolenie we Włoszech przed rozpoczęciem sezonuSezonowe zatrudnienie na Mazurach (kwiecień - połowa września)Możliwość kontynuacji pracy w naszej restauracji w Warszawie od wrześniaAtrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczeniaPrzyjazną atmosferę w zespole profesjonalistówMieszkanie w ramach umowyObowiązki:Przygotowywanie i prezentowanie dań zgodnie z naszym standardem jakościUdział w tworzeniu nowych przepisów i menuZarządzanie zapasami i zamówieniami produktów kulinarnychUtrzymywanie czystości i porządku na kuchniZarządzaniem zespołem kuchennym i obsługą w celu zapewnienia najwyższej jakości usługWymagania:Minimum 2 lata doświadczenia jako szef kuchni, preferowane w kuchni włoskiejZnajomość technik przygotowywania dań włoskichKreatywność i umiejętność pracy w zespoleDobra organizacja pracy i umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowychKsiążeczka sanepidowskaAngielski na poziomie B1Sposób aplikowania:Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego po przez "Aplikuj teraz"Proces rekrutacji obejmuje rozmowę kwalifikacyjną oraz możliwość przeprowadzenia pokazu kulinarnego.Oczekujemy na Twoje zgłoszenie do 29 lutego 2024. 

Szef kuchni / kucharz w restauracji k. Kielc
Szef kuchni / kucharz w restauracji k. Kielc
6270 zł
30+ kilka dni temu

OPISJesteśmy wyjątkową restauracją przy Parku Etnograficznym w Tokarni. Gotujemy po polsku dla gości indywidualnych i organizujemy najpiękniejsze wesela, duże eventy firmowe oraz pikniki. Nasz kompleks to restauracja główna, kilka sal bankietowych i piękny plener Muzeum Wsi Kieleckiej. Wszystko pod jednym adresem!Dołącz do naszego zespołu i buduj z nami to niezwykłe miejsce!Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowiska: SZEF KUCHNI / KUCHARZ SZEF KUCHNICo możemy Ci zaoferować?pracę w dynamicznie rozwijającej się firmiezatrudnienie na podstawie umowy o prace lub innejpełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązkimożliwość rozwoju zawodowego poprzez szkoleniapracę w zgranym zespoleszanse współtworzenia wyjątkowego miejscadarmowe posiłki w trakcie pracyelastyczne godziny pracyprzyjazną i otwartą atmosferę pracy :)Na czym nam zależy?doświadczeniu zawodowymumiejętności pracy z zespołemsamodzielności i dobrej organizacji czasu pracyumiejętność pracy pod presją czasuznajomości technik kulinarnych i aktualnych trendów, kreatywności, rzetelności.dbaniu o czystość swojego stanowiska pracypozytywnym nastawieniu do ludzi i obowiązkówJaki będzie zakres Twoich obowiązków?kreacja nowego menutworzenie zmotywowanego zespołuprzygotowywanie dań zgodnie ze standardamidbanie o odpowiednią estetykę potrawdbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennychumiejętne gospodarowanie towarem, minimalizowanie stratzarządzanie personelemdbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnościąKUCHARZCo możemyCi zaoferować?pracę w dynamicznie rozwijającej się firmiezatrudnienie na podstawie umowy o prace lub innejpełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązkimożliwość rozwoju zawodowego poprzez szkoleniapracę w zgranym zespoleszanse współtworzenia wyjątkowego miejscadarmowe posiłki w trakcie pracyelastyczne godziny pracyprzyjazną i otwartą atmosferę pracy :)Na czym nam zależy?doświadczeniu zawodowym w pracy w gastronomiisamodzielności i dobrej organizacji czasu pracyumiejętności pracy z ludźmi oraz dla ludzidbaniu o czystość swojego stanowiska pracypozytywnym nastawieniu do ludzi i obowiązkówJaki będzie zakres Twoich obowiązków?przygotowywanie dań zgodnie ze standardamidbanie o odpowiednią estetykę potrawdbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennychumiejętne gospodarowanie towarem, minimalizowanie stratdbanie o czystość w miejscu pracy Czekamy na Twoje zgłoszenie, dołącz do naszego zespołu!

Kelner (Restauracja Searcle Gdynia)
Kelner (Restauracja Searcle Gdynia)
200 zł
Gdynia 30+ kilka dni temu

Naszą firmę, Hotel Co 51, tworzymy w oparciu o solidne fundamenty Grupy Vastint, międzynarodowej organizacji z ponad 30-letnim doświadczeniem na europejskim rynku nieruchomości. Hotel Co 51 zarządza 41 hotelami w Europie.Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront to przepięknie usytuowany, nowoczesny hotel, który zachwyca swoim wyjątkowym charakterem. Naszym Gościom oferujemy nie tylko komfort w 200 elegancko urządzonych pokojach, ale także zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Gdańską. To miejsce, w którym luksus i relaks spotykają się w doskonałym połączeniu.Courtyard to nie tylko miejsce, to także marka Marriott International, która od lat cieszy się uznaniem i zaufaniem na całym świecie. Naszą główną misją jest dbanie o komfort naszych Gości, i to właśnie stanowi serce naszej działalności.Ale to nie wszystko! Nasz hotel to także bar i Restauracja Searcle, które mogą ugościć około 100 osób, tworzą niepotarzalny klimat i dostarczają niezapomnianych doznań kulinarno-rozrywkowych.W Restauracji Searcle stawiamy na harmonię między naturą a kulinariami, kreując niezwykłe doświadczenia kulinarne, które pozostawiają trwałe wrażenie na podniebieniach naszych Gości. Nasze menu opiera się na najwyższej jakości składnikach pochodzących z morza, lasu i pola, dzięki czemu nasz szef kuchni i jego zespół mogą zaprezentować dania pełne bogactwa smaków i kolorów.Nasz ogródek letni znajdujący się bezpośrednio przy malowniczej promenadzie Nabrzeża Prezydenta pozwala Gościom poczuć prawdziwy urok lata i cieszyć się pysznym jedzeniem na świeżym powietrzu.Dołącz do naszego zespołu, aby być częścią tego wyjątkowego miejsca, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i z pewnością będzie chciał tu wracać, by cieszyć się pysznym jedzeniem, wspaniałymi widokami i przyjemną atmosferą. Razem tworzymy restaurację, która pozostawi trwałe wspomnienia i przyniesie radość naszym Gościom.Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych stron internetowych: www.searcle.plwww.courtyardgdynia.com.plObecnie poszukujemy osób na stanowisko KELNERNasze wymagania:doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w hotelu i/lub restauracji min.1 rokznajomości zasad serwisu kelnerskiegochęć do pracy i rozwojudobra znajomość języka angielskiego To oferujemy:pracę w stabilnej firmieelastyczny grafik pracyprzyjazną atmosferęszkolenia wewnętrznekonkursy sprzedażowe

Lubisz zakupy spożywcze? Mamy pracę pon.-pt.! Do 5 200 zł na rękę
Lubisz zakupy spożywcze? Mamy pracę pon.-pt.! Do 5 200 zł na rękę
615 zł
Gorzów Wielkopolski 30+ kilka dni temu

- Usiądź sobie wygodnie, wszystko Ci tu rozpiszemy. ;-) I fajnie, że zainteresowało Cię nasze ogłoszenie! - Najpierw tak trochę ogólnie... Smaczna Dieta - restauracja w pudełku dostarcza Klientom 5 posiłków dziennie, 3 albo same obiady. Powstają one pod wodzą Dawida Szkudlarka, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce, który m.in. wygrał program TOP CHEF na Polsacie i który stoi u nas na czele około 40-osobowego zespołu kuchennego. Ty będziesz z Nim ściśle pracował. - Na tym polega praca... Robisz na co dzień zakupy spożywcze? No to jakby takie zakupy na większą skalę! ;-) Musisz codziennie dbać o to, aby ekipa kucharska miała z czego gotować. Produkt musi być jak najlepszej jakości przy odpowiedniej cenie. Musisz wiedzieć nie tylko to jak wygląda brokuł, ale też jak wygląda brokuł dobrej jakości. Do tego m.in. dbasz o dwie chłodnie, magazyn, itp. UWAGA: co jakiś czas coś się nosi, także cięższego, np. skrzynki z jedzeniem. - Teraz o pieniądzach... Po pół roku nawet i 5 200 zł na rękę. Szczegóły: * 2 710 zł na rękę (umowa o pracę) . Jeśli w przyszłym roku najniższa krajowa wzrośnie do 3200 zł, to wtedy tyle będzie podstawą.* premia do 1 500 zł (po pół roku do 2 000 zł). Składa się z 2 elementów. Twoją pracę oceni szef kuchni, a ocena będzie zależna od kilku czynników, np. dbania o towar. Jeśli będziesz oceniony bardzo dobrze, to dostaniesz pełną pulę i to w 100% zależy od Ciebie. Ale sama pula do wykorzystania przez szefa kuchni może się różnić w zależności od miesiąca i masz na nią tylko częściowy wpływ (im mniej wydamy na jedzenie, tym więcej do wykorzystania dla Ciebie - do wykorzystania będzie minimum 1 000 zł, a maksymalnie 1 500 zł, później do 2 000 zł).- Wielki plus, czyli godziny pracy! Od poniedziałku do piątku od 6.00 do 14.00. Wolne weekendy! - DODATKOWA OBOWIĄZKOWA RZECZ: w Smacznej Diecie mamy około 8 kierowców plus ich menadżera, który jest jednocześnie rezerwowym i alarmowym kierowcą. Ty będziesz drugim rezerwowym i alarmowym kierowcą, czyli musisz mieć włączony telefon wieczorem i w nocy, gdyby coś się wydarzyło i w razie potrzeby ruszyć w trasę nocną od poniedziałku do piątku od około 23.00 do około 7.00. W tym roku nie mieliśmy ani jednej takiej sytuacji, chodzi bardziej o czuwanie na wszelki wypadek. W pierwszej chwili telefon jest do menadżera, dopiero później do Ciebie. W wyjątkowych sytuacjach będziesz też pracował jako rezerwowy kierowca - jeśli jeden rezerwowy kierowca już jeździ, a drugiego w danej chwili nie mamy. Kiedy jeździsz, masz zdecydowanie wyższą stawkę za godzinę i przychodzisz do pracy od razu po jeździe tylko na 2h.- Będziesz mieć swoje miejsce przy biurku w kuchni w centrum miasta - Fantastyczny zespół i atmosfera (99% naszych pracowników wymienia te czynniki jako jeden z głównych plusów pracy w Smacznej Diecie). Jesteśmy oceniani jako najlepsza dieta pudełkowa w Polsce na ponad 500 firm. Regularnie wygrywamy nagrody, także za podejście do pracowników. Firma ma wizję, misję, wartości (optymizm, pasja, rozwój, zespołowość), kodeks. CZEGO PRAGNIEMY OD CIEBIE? - uśmiechu (jeśli lubisz narzekać, to niestety u nas się nie odnajdziesz)! - uczciwości! - komunikacji na wysokim poziomie, umiejętności negocjacji cen z dostawcami - gospodarności, oszczędności, niechęci do marnotrawstwa - skupienia, zaangażowania, sprawności (w dużych liczbach, tabelach, komputerze) - interesowania się jedzeniem - prawa jazdy - niekaralności CV ze zdjęciem (koniecznie, może być też prywatne) i list motywacyjny (koniecznie) prosimy wysłać tutaj albo przynieść do siedziby Smacznej Diety (ul. Herberta 3, Stary Bazar, Gorzów Wlkp.).

Kierownik Zmiany Restauracji (Restauracja Searcle Gdynia)
Kierownik Zmiany Restauracji (Restauracja Searcle Gdynia)
Gdynia 2 dnia plecy

Naszą firmę, Hotel Co 51, tworzymy w oparciu o solidne fundamenty Grupy Vastint, międzynarodowej organizacji z ponad 30-letnim doświadczeniem na europejskim rynku nieruchomości. Hotel Co 51 zarządza 41 hotelami w Europie.Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront to przepięknie usytuowany, nowoczesny hotel, który zachwyca swoim wyjątkowym charakterem. Naszym Gościom oferujemy nie tylko komfort w 200 elegancko urządzonych pokojach, ale także zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Gdańską. To miejsce, w którym luksus i relaks spotykają się w doskonałym połączeniu.Courtyard to nie tylko miejsce, to także marka Marriott International, która od lat cieszy się uznaniem i zaufaniem na całym świecie. Naszą główną misją jest dbanie o komfort naszych Gości, i to właśnie stanowi serce naszej działalności.Ale to nie wszystko!Nasz hotel to także bar i Restauracja Searcle, które mogą ugościć około 100 osób, tworzą niepotarzalny klimat i dostarczają niezapomnianych doznań kulinarno-rozrywkowych.W Restauracji Searcle stawiamy na harmonię między naturą a kulinariami, kreując niezwykłe doświadczenia kulinarne, które pozostawiają trwałe wrażenie na podniebieniach naszych Gości. Nasze menu opiera się na najwyższej jakości składnikach pochodzących z morza, lasu i pola, dzięki czemu nasz szef kuchni i jego zespół mogą zaprezentować dania pełne bogactwa smaków i kolorów.Nasz ogródek letni znajdujący się bezpośrednio przy malowniczej promenadzie Nabrzeża Prezydenta pozwala Gościom poczuć prawdziwy urok lata i cieszyć się pysznym jedzeniem na świeżym powietrzu.Dołącz do naszego zespołu, aby być częścią tego wyjątkowego miejsca, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i z pewnością będzie chciał tu wracać, by cieszyć się pysznym jedzeniem, wspaniałymi widokami i przyjemną atmosferą. Razem tworzymy restaurację, która pozostawi trwałe wspomnienia i przyniesie radość naszym Gościom.Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych stron internetowych: www.searcle.plwww.courtyardgdynia.com.plObecnie poszukujemy osób na stanowisko:Kierownik Zmiany Restauracji (Food & Beverage Supervisor)Twój zakres obowiązkówplanowanie i kontrola wykonania codziennych zadań podległego personeludoskonała znajomość karty dań i napojów restauracji i baruzapewnienie najwyższego poziomu obsługi zgodnie ze standardami gastronomicznymi sieci Marriottidentyfikacja potrzeb gości hotelu i gotowość na ich realizacjędbanie o wizerunek i rozwój restauracjiwsparcie w organizacji eventów w hotelurealizacja wyznaczonych celów sprzedażowychNasze wymaganiamin.1 rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży hotelarskiej i/lub gastronomii oraz min.2 lata w serwisie a la cartepełnienie roli inicjatora podczas swojej zmiany w restauracjiumiejętność planowania pracy własnej oraz koordynowania pracy podległego zespołukreatywność i łatwość znajdowania rozwiązań, nastawienie na rozwójumiejętność efektywnej komunikacji i współpracy z różnymi członkami zespołu oraz innymi działami restauracji i hoteludobra znajomość języka angielskiegocertyfikaty gastronomiczne będą dodatkowym atutemTo oferujemy:elastyczny grafik pracyszkolenia wewnętrznekonkursy sprzedażowepracę w stabilnej firmie o międzynarodowej strukturzemożliwość budowania ścieżki kariery w dynamicznie rozwijającej się sieci hotelarskiejpakiet benefitów pracowniczych (prywatna opieka medyczna, dofinansowanie zajęć sportowych, program emerytalny PPE, dofinansowanie wypoczynku, dofinansowanie biletów do kina/teatru, paczki świąteczne, karty przedpłacone na świeta, posiłki w miejscu pracy)wyjątkową lokalizację pracy w sercu miasta Gdynia