Sortowanie:
Znaleziony: 19 ogłoszenie w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo Polska: Wszystkie miasta
Kierownik sali
Kierownik sali
nowe Rybnik 30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyPrestiżowa firma poszukuje kierownika sali. Mile widziane doświadczenie w branży gastronomicznej. Zapraszam osoby które chcą podjąć wyzwanie wiążące się z odpowiedzialnością i konsekwencją do działania. Jeżeli przeczytałeś tą ofertę to właśnie Ciebie szukamy. Zapraszamy

Kierownik sali
Kierownik sali
Wodzisław Śląski 30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyPrestiżowa firma z Wodzisławia Śl poszukuje kierownika sali. Mile widziane doświadczenie w branży gastronomicznej. Zapraszam osoby które chcą podjąć wyzwanie wiążące się z odpowiedzialnością i konsekwencją do działania. Jeżeli przeczytałeś tą ofertę to właśnie Ciebie szukamy. Zapraszamy

Kierownik sali/baru Brick T.Góry
Kierownik sali/baru Brick T.Góry
1650 zł
Tarnowskie Góry 30+ kilka dni temu

Restauracja Brick w Tarnowskich Górach poszukuje osoby na stanowisku Kierownik sali/baru.Oczekujemy doświadczenia na powyższym stanowisku w lokalach o podobnym standardzie.Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:-nadzór nad codzienna praca obsługi kelnerskiej-aktywnie uczestniczyć w pracy na sali-koordynowanie i przygotowywanie przyjęć- bieżące składania zamówień na produkty z baru lub związane z przyjęciami i ich przygotowaniem-przygotowywanie materiałów zdjęciowych do umieszczania w mediach społecznościowych oraz ich prowadzenieOferujemy zatrudnienie na umowę o pracę oraz premie ustalaną indywidualnie.Podana stawka godzinowa w ofercie jest kwota wyjściowa a ostateczna ustalana jest indywidualnie podczas spotkania lub po okresie próbnym.

Kierownik Sali Restauracji w Karpaczu
Kierownik Sali Restauracji w Karpaczu
Jelenia Góra 30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyRestauracja Good & One mieszcząca się w samym centrum Karpacza poszukuje do swojej załogi dobrze zorganizowanej, nie bojącej się wyzwań osoby na stanowisko Kierownik Sali. Obowiązki: - profesjonalna obsługa klientów restauracji, - rozliczanie finansowe zmiany, - organizacja pracy zespołu oraz układanie grafiku, - prowadzenie zmian według określonego harmonogramu, - przyjmowanie rezerwacji okolicznościowych i tworzenie ofert specjalnych, - nadzorowanie i koordynowanie pracy zespołu restauracji. Wymagania: - umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji i rozwiązywania problemów, - wysoka kultura osobista, sumienność i zaangażowanie, - doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem. Oferujemy: - atrakcyjne wynagrodzenie, - stałą pracę w zgranym zespole, - pracę w kameralnej restauracji z kuchnią na wysokim poziomie. Jeśli jesteś gotowa/gotów do wyzwań i posiadasz wymagane umiejętności, wyślij swoje CV mailowo na adres: @ lub telefonicznie nr +48 510 - pokaż numer telefonu - Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojej aplikacji za pośrednictwem serwisu. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi osobami. Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Euworkpower sp. z o.o. moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji, które będą prowadzone przez Euworkpower sp. z o.o. w okresie 3 lat od dnia wyrażenia niniejszej zgody. Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne i w dowolnym momencie przysługuje prawo do jej wycofania. Cofnięcie zgody nie będzie wpływać na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano dotychczas, czyli na podstawie zgody udzielonej przed jej wycofaniem. Administratorem Państwa danych jest Euworkpower sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu. Podanie danych, o którym mowa w art. 22 (1) ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy tj. imię i nazwisko, data urodzenia, dane kontaktowe, wykształcenie, kwalifikacje zawodowe, przebieg dotychczasowego zatrudnienia, jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne. Podając dane dodatkowe jednocześnie wyrażają Państwo zgodę na ich przetwarzanie. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych przez Administratora znajdziecie Państwo w naszej klauzuli [euworkpower.pl/artykul/13-klauzula-informacyjna-o-przetwarzaniu-danych-osobowych-dla-osob-ubiegajacych-sie-o-prace].

KIEROWNIK SALI (praca z możliwością zakwaterowania)
KIEROWNIK SALI (praca z możliwością zakwaterowania)
Zakopane 30+ kilka dni temu

Ekskluzywna Restauracja w Zakopanem zatrudni kandydata z doświadczeniem na stanowisko: KIEROWNIK SALI Zadania: • Organizacja pracy i kompleksowe zarządzanie salą; • Zarządzanie podległym zespołem; • Dbałość o wizerunek, najwyższą jakość świadczonych usług oraz profesjonalną obsługę gości; Oczekujemy: • Doświadczenia na podobnym stanowisku - warunek konieczny; • Znajomości komunikatywnej j. angielskiego; • Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i umiejętność zarządzania zespołem; • Umiejętności szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany; • Dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych (HACCP itp.); Gwarantujemy: • Możliwość zakwaterowania; • Atrakcyjne warunki finansowe; • Możliwości rozwoju i awansu; • Pełną wyzwań pracę w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole; • Przyjazną i otwartą atmosferę pracy; • Benefity pracownicze; • Narzędzia niezbędne do wykonywania pracy; Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV przez odpowiedź na ogłoszenie Uprzejmie prosimy o zamieszczenie klauzuli: Oświadczam, że zgodnie z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) wyrażam zgodę na przetwarzanie w procesie rekrutacji podanych przeze mnie dobrowolnie dodatkowych danych osobowych niebędących danymi, których pracodawca może żądać na podstawie przepisów prawa.

Administracja /  Kierownik SALI - RESTAURACJA
Administracja / Kierownik SALI - RESTAURACJA
Gdańsk 30+ kilka dni temu

Poszukujemy kreatywnej, ambitnej osoby z poczuciem humoru i dyscypliny zarazem :) na stanowisko administracyjne i/ lub kierownika sali na pół etatu lub na cały etat. Oferujemy elastyczne godziny pracy z profesjonalnym i życzliwym teamem w nietuzinkowym lokalu gastronomiczno - kulturalnym.Administracja- ogólny zakres obowiązków- kontrola dokumentacji restauracji- do kiedy są aktualne- szkolenia BHP, badania sanepidowskie, koncesja, badania wody, umowy pracowników, etc; dbanie o systematyczne przedłużanie terminów koncesji, szkoleń itp)- kontrola finansowa (organizacja faktur w Excelu, opłacanie terminowo wszystkich faktur i ścisła współpraca w tym zakresie z księgowością) - raportowanie wszelkich nieścisłości, wyjaśnianie błędów, rozwiązywanie sytuacji kryzysowych - wystawianie faktur wszystkim kontrahentom (kilka w miesiącu)- rozliczanie imprez okolicznościowych, koncertów etc- około 2 w tygodniu- zamknięcie miesiąca restauracji (raporty fiskalne, podliczanie godzin, kontrola urlopów pracowników, tworzenie listy płac (do każdego 3 dnia msc) i przekazywanie jej do księgowej, kontrola godzin pracowników w trakcie msc)- przekazywanie do każdego 5 dnia msc księgowości wszystkich dokumentów z danego msc, raportów mt940 z banku, faktur  - rozliczanie imprez z kupbilecik i naszego systemu, komunikacja z występującymi, tworzenie umów o dziełoKierownik sali - ogólny zakres obowiązków:- tworzenie  z co najmniej miesięcznym wyprzedzeniem i bieżący upgrade grafików sali- praca na sali (głównie w weekendy) jako host, w razie potrzeby (niespodziewany zintensyfikowany ruch, nagła nieobecność pracownika sali, etc) - pełna obsługa kelnerska - stała kontrola pracy i organizacji Orii (w tym też stan techniczny, ewentualne naprawy itp)- współpraca z kuchnią (food cost, kontrola jakości wydawania dań, etc)- organizacja imprez okolicznościowych i firmowych- kontakt z klientem- czego oczekuje, jak ma wyglądać impreza, przygotowanie i przedstawienie oferty i uzupełnienie umowy (szablon), dopilnowanie, aby odbyła się zgodnie z ustaleniami- rekrutacja i szkolenie pracowników sali (na sezon), nadzór nad pracownikami saliJeśli jesteś zainteresowana/ zainteresowany dołączeniem do naszego zespołu, prosimy wyślij swoje CV w formacie pdf (wykształcenie, doświadczenie, znajomość języków obcych, zainteresowania, dane kontaktowe).

Barman | Kelner | Kierownik Sali
Barman | Kelner | Kierownik Sali
800 zł
Opole 30+ kilka dni temu

Restauracja Piast w Opolu poszukuje osób do długofalowej współpracy na stanowisku Kelnera/Kelnerki, Barmana/Barmanki oraz Szefa Sali. Zapraszamy także osoby zainteresowane współpracą w mniejszym wymiarze godzinowym.Kogo szukamy?Zaangażowanych, pracowitych i zmotywowanych ludzi, którzy chcą tworzyć wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie OpolaPasjonatów eleganckiej obsługi i pięknych wnętrzOsób z doświadczeniem i wiedzą oraz tych chętnych do naukiZnawców alkoholi i tajników miksologiiPasjonatów dobrego winaSłowem ludzi, dla których GASTRONOMIA znaczy coś więcej, niż tylko praca.Co oferujemy?Konkurencyjne wynagrodzenie (już na pierwszym spotkaniu przedstawimy warunki potencjalnej współpracy)Długofalowe zatrudnienie w preferowanej formie zatrudnieniaMożliwość pracy i rozwoju w restauracji o bardzo wysokim standardzie obsługi w stylu formalnymJakie mamy wymagania?KomunikatywnośćUmiejętność pracy w zespoleDyspozycyjność (praca również w weekendy i święta)Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnymDoskonałe umiejętności obsługi gościUmiejętność oceny zadowolenia gościa i reagowanie na jego potrzebyPodejście zorientowane na pomoc gościom i współpracownikomWytrzymałość fizyczna pozwalająca na długotrwałe przebywanie w pozycji stojącejBardzo dobre zdolności organizacyjneUmiejętność zachowania spokoju i profesjonalizmu przy trudnych klientachMile widziana znajomość języka niemieckiego.Osoby zainteresowane pracą, prosimy o przesłanie CV poprzez formularz.

KIEROWNIK SALI do Restauracji Hotelowej z doświadczeniem
KIEROWNIK SALI do Restauracji Hotelowej z doświadczeniem
30+ kilka dni temu

Luksusowy Obiekt Bankietowy zatrudni kandydata z doświadczeniem na stanowisko: KIEROWNIK SALI Gwarantujemy: • Atrakcyjne warunki finansowe; • Możliwości rozwoju w strukturach; • Pełną wyzwań pracę w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole; • Przyjazną i otwartą atmosferę pracy; Zadania: • Organizacja pracy podległych kelnerów i kompleksowe zarządzanie salą bankietową; • Dbałość o wizerunek, najwyższą jakość świadczonych usług oraz profesjonalną obsługę gości; • Współpraca z kuchnią; Oczekujemy: • Doświadczenia na podobnym stanowisku; • Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i umiejętność zarządzania zespołem; • Umiejętności szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany; Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV przez odpowiedź na ogłoszenie Uprzejmie prosimy o zamieszczenie klauzuli: Oświadczam, że zgodnie z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) wyrażam zgodę na przetwarzanie w procesie rekrutacji podanych przeze mnie dobrowolnie dodatkowych danych osobowych niebędących danymi, których pracodawca może żądać na podstawie przepisów prawa.

KIEROWNIK sali w Restauracji Bankietowej/ atrakcyjne warunki
KIEROWNIK sali w Restauracji Bankietowej/ atrakcyjne warunki
Karpacz 30+ kilka dni temu

Luksusowy Obiekt Bankietowy zatrudni kandydata z doświadczeniem na stanowisko: KIEROWNIK SALI Gwarantujemy: • Atrakcyjne warunki finansowe; • Możliwości rozwoju w strukturach; • Pełną wyzwań pracę w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole; • Przyjazną i otwartą atmosferę pracy; Zadania: • Organizacja pracy podległych kelnerów i kompleksowe zarządzanie salą bankietową; • Dbałość o wizerunek, najwyższą jakość świadczonych usług oraz profesjonalną obsługę gości; • Współpraca z kuchnią; Oczekujemy: • Doświadczenia na podobnym stanowisku; • Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i umiejętność zarządzania zespołem; • Umiejętności szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany; Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV przez odpowiedź na ogłoszenie Uprzejmie prosimy o zamieszczenie klauzuli: Oświadczam, że zgodnie z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) wyrażam zgodę na przetwarzanie w procesie rekrutacji podanych przeze mnie dobrowolnie dodatkowych danych osobowych niebędących danymi, których pracodawca może żądać na podstawie przepisów prawa.

Kierownik sali Kelnerów w Restauracji. Atrakcyjne warunki
Kierownik sali Kelnerów w Restauracji. Atrakcyjne warunki
Karpacz 30+ kilka dni temu

Luksusowy Obiekt Bankietowy zatrudni kandydata z doświadczeniem na stanowisko: KIEROWNIK SALI Gwarantujemy: • Atrakcyjne warunki finansowe; • Możliwości rozwoju w strukturach; • Pełną wyzwań pracę w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole; • Przyjazną i otwartą atmosferę pracy; Zadania: • Organizacja pracy podległych kelnerów i kompleksowe zarządzanie salą bankietową; • Dbałość o wizerunek, najwyższą jakość świadczonych usług oraz profesjonalną obsługę gości; • Współpraca z kuchnią; Oczekujemy: • Doświadczenia na podobnym stanowisku; • Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i umiejętność zarządzania zespołem; • Umiejętności szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany; Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV przez odpowiedź na ogłoszenie Uprzejmie prosimy o zamieszczenie klauzuli: Oświadczam, że zgodnie z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) wyrażam zgodę na przetwarzanie w procesie rekrutacji podanych przeze mnie dobrowolnie dodatkowych danych osobowych niebędących danymi, których pracodawca może żądać na podstawie przepisów prawa.

Kierownik Sali / Kelner Bankietowy / Kelner Śniadaniowy
Kierownik Sali / Kelner Bankietowy / Kelner Śniadaniowy
Wrocław 30+ kilka dni temu

Dołącz do NAS! W związku z odmrażaniem branży hotelarsko-gastronomicznej, szukamy wsparcia do Naszego zespołu kelnerskiego :) Nasze oczekiwania: • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej, • podstawowa znajomość języka angielskiego, • biegła znajomość języka polskiego, • dyspozycyjność (praca również w weekendy), w przypadku kelnera śniadaniowego praca od 6:00 do 14:00, • samodzielność i dobra organizacja czasu pracy, • miła osobowość oraz gościnność, • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jej wyrobienia do dnia rozpoczęcia pracy, Oferujemy: • stabilną pracę w trzygwiazdkowym Hotelu z ugruntowaną pozycją na rynku, • zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin lub na pół etatu (oferujmy również pracę tylko w weekendy - podczas licznych bankietów), • umowa o prace po krótkim okresie próbnym, • comiesięczne premie uznaniowe, • wypłaty zawsze na czas (do 10 dnia każdego miesiąca), • posiłki pracownicze w każdym dniu pracy, • bezpłatne wewnętrzne szkolenie kelnerskie / barmańskie / baristyczne • wspaniałą atmosferę w młodym zgranym zespole, • wyjazdy integracyjne, • możliwość rozwoju i awansu, CV* w postaci pliku pdf proszę przesyłać za pośrednictwem formularza lento. Zapraszamy również do składania CV bezpośrednio w naszej restauracji. * Proszę pamiętać o zawarciu poniższej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922) DO ZOBACZENIA! :)

SZEF SALI, KOORDYNATOR, KIEROWNIK RESTAURACJI, MENAGER
SZEF SALI, KOORDYNATOR, KIEROWNIK RESTAURACJI, MENAGER
30+ kilka dni temu

Koordynator, Manager, Kierownika ds. Cateringów/Eventów oraz zaopatrzenia. Do osoby zatrudnionej na w/w stanowisku należeć będzie między innymi: · Zaplanowanie i przygotowanie do realizacji całej imprezy · Nadzorowanie i koordynacja przygotowań planowanych wydarzeń · Organizacja i nadzorowanie dostaw i wydania towarów zgodnie z założeniami · Dbanie o prawidłowy przebieg imprezy, reagowanie na bieżące potrzeby klienta · Dbanie o wysoka jakość obsługi podczas wydarzeń Wymagania: · Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku · Wysoka kultura osobista, samodzielność oraz odpowiedzialność · Sumienność i uczciwość w trakcie realizacji projektów · Mile widziane doświadczenie w dziale sprzedaży w restauracji, firmie cateringowej lub hotelu · Dobra znajomość rynku w Warszawie i okolicach Oferujemy: · Pracę w dynamicznie rozwijającej się, notującej kolejne sukcesy sprzedażowe firmie · Zdobycie doświadczenia zawodowego w obszarze organizacji i nadzorowania wydarzeń wymagających spełnienia najwyższych standardów obsługi · Współpraca z najbardziej prestiżowymi instytucjami w kraju Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".

kierownik / kierowniczka sali z doświadczeniem - Wieliczka
kierownik / kierowniczka sali z doświadczeniem - Wieliczka
Kraków 30+ kilka dni temu

Szukam osoby z kilkuletnim doświadczeniem kelnerskim oraz:znajomością serwisuumiejętnością rozliczania zmianyznajomością obsługi barudoświadczeniem w pracy przy organizacji imprez okolicznościowychkomunikatywną znajomością języka angielskiegoObowiązki to między innymi:obsługa gości restauracji i imprez okolicznościowychnadzór nad personelemdbałość o każdy szczegół funkcjonowania restauracjiPraca w hotelu w Wieliczce ala carte, bankiety, wesela. Elastyczny grafik, po okresie wstępnym umowa o pracę.Wynagrodzenie: stawka godzinowa, uzgadniana indywidualnie oraz premia od sprzedaży. Stała praca, pełny etat.Zapraszam do wysyłania c.v. Będziemy kontaktować się z wybranymi kandydatkami i kandydatami.

Menager/menagerka do restauracji Sphinx w Opolu
Menager/menagerka do restauracji Sphinx w Opolu
790 zł
Opole 30+ kilka dni temu

Chcesz dołączyć jako menager/menagerka do działającej restauracji Sphinx w Opolu przy ul. Barlickiego 2a, a masz:doświadczenie (konieczne) w pracy w restauracji jako menager, kierownik sali, szef kuchni, itp. min. 5 latposiadasz pełną dyspozycyjność i chęć pracy w restauracji sieciowej;chcesz rozwijać się zawodowo i przejść szkolenie w zakresie pracy w sieci Sphinx;Jesteś zainteresowany stabilną i dobrze płatną pracą.To zapraszamy do:złożenia cv;kontaktu telefonicznego nie sms;umówienia terminu rozmowy rekrutacyjnej.Nienormowany czas pracy.Sposób wynagradzania:stała podstawa (do uzgodnienia)+ prowizja od obrotu.Warunki uzgadniane indywidualnie.Zapraszamy

Restauracja ZIELONE PATIO zatrudni Event Menagera
Restauracja ZIELONE PATIO zatrudni Event Menagera
1600 zł
Szczecin 30+ kilka dni temu

ZIELONE PATIO- Biurowiec POSEJDON zatrudni EVENT MENAGERA Do zadań Menagera będzie należało:1. Organizacja i przeprowadzanie wydarzeń odbywających się w restauracji2. Aktywne zdobywania nowych klientów i utrzymywanie z nimi relacji 3. Kreowanie wydarzeń rozrywkowych, kulturalnych itp. na terenie restauracji i budynku PosejdonOCZEKUJEMY :1. Doświadczenia w pracy w restauracji - menager, kierownik sali, kelner2. Doświadczenie w organizacji bankietów, obsłudze dużych grup gości, wesel, itp 3. Zdolności organizacyjnych i umiejętności zarządzania zespołem 4. Sumienności, skrupulatności OFERUJEMY:1. Stabilne zatrudnienie w firmie posiadającej grupę restauracji 2. Ambitny zakres obowiązków, możliwość rozwoju zawodowego 3. Atrakcyjne wynagrodzenie powiązane z wynikami pracy

Pracownicy (kierownik, kelnerka )  restauracji Kompleks Zamku Książ
Pracownicy (kierownik, kelnerka ) restauracji Kompleks Zamku Książ
1200 zł
Wałbrzych 30+ kilka dni temu

Do restauracji hotelu przy Oślej Bramie mieszczącego się w Kompleksie Zamku Książ poszukujemy osób na stanowiska : kierownik restauracji oraz kelner/ kelnerkaDo obowiązków kierownika restauracji należeć będzie : rekrutowanie i szkolenie pracowników, planowanie i organizowanie pracy zespołu, kontrolowanie jakości obsługi klientów oraz jakości oferowanych potraw, o odpowiednie zaopatrzenie restauracji w produkty spożywcze oraz sprzęt kuchenny, prowadzenie dokumentacji związanej z działalnością restauracji, a także dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy.przyjmowanie rezerwacji i czuwanie nad odpowiednią obsługą grup zorganizowanych koordynacja i czuwanie nad odpowiednią obsługą konferencji, szkoleń, imprez okolicznościowych, imprez cyklicznych.Poszukujemy osób dyspozycyjnych, z doświadczeniem w roli kierownika, mobilnych, lubiących kontakt z ludźmi. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie C.V., skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Do obowiązków kelnera należeć będzie :Kompleksowa obsługa Gości restauracji oraz grup zorganizowanych Dbanie o czystość restauracji, baru i magazynówKompleksowa obsługa imprez okolicznościowych ( nakrywanie sali, serwowanie potraw, sprzątanie sali po imprezach)Poszukujemy osób z doświadczenie w pracy na stanowisku kelnera .

Restauracja Luizjana zatrudni kierowniczkę/kierownika sali
Restauracja Luizjana zatrudni kierowniczkę/kierownika sali
Bydgoszcz 30+ kilka dni temu

Restauracja Luizjana w Bydgoszczy zatrudni osobę na stanowisko kierowniczka/kierownik sali. Wymagania: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,dyspozycyjność - prosimy o przesyłanie CV TYLKO studentów zaocznych albo osób z pełną dyspozycyjnością! zdolności w kierowaniu zespołem kelnerskim,chęci do pracy :) komunikatywna znajomość języka angielskiego. Zakres obowiązków: kierowanie pracą zespołu kelnerskiego,obsługa gości według przyjętych standardów, dbanie o czystość i porządek w restauracji. Co oferujemy? elastyczny grafik, pracę w młodym i zgranym zespole :) Prosimy o wysyłanie CV w formacie pdf za pośrednictwem portalu olx. Osoby zainteresowane ofertą prosimy o dołączenie do CV klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Nola Group Sp. z o. o. w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko."

restauracja Casa Due szuka KELNERKI / BARMANA / KIEROWNIKA SALI
restauracja Casa Due szuka KELNERKI / BARMANA / KIEROWNIKA SALI
49 zł
Warszawa 30+ kilka dni temu

Restauracja Casa Due przy rondzie Daszyńskiego poszukuje pracowników na stanowisko:kelner / kelnerka - 24 zł netto/ h (do ręki)plus tipy indywidualne / serwis doliczany od 4 osób / umowa zlecenie / posiłek pracowniczy / elastyczny grafikwymagania: doświadczenie oraz dobra znajomość języka polskiegoszukamy kogoś na stałe, na pełny etat (ok 12-15 dni w miesiącu)kelner / kelnerka jako Kierownik Sali - 28 zł netto/ h (do ręki)plus tipy indywidualne / serwis doliczany od 4 osób / umowa zlecenie / posiłek pracowniczy / elastyczny grafikopis stanowiska: obowiązki kelnera + samodzielne poprowadzenie zmiany, otwarcie lokalu, rozliczenie zmianyszukamy kogoś na stałe, na pełny etat 15-16 dni w miesiącubarmana / barmanki - 27 zł netto/ h (do ręki)plus 10% napiwków od kelnerów / 10% serwisu kelnerskiego / umowa zlecenie / posiłek pracowniczy / elastyczny grafikwymagania: doświadczenie oraz dobra znajomość języka polskiegoszukamy kogoś na stałe na 10-15 dni w miesiącuWięcej informacji telefonicznie- 51*****85Wyślij do Nas swoje CV, nie zapomnij napisać na jakie stanowisko rekrutujesz ;)

Kierownik Zmiany Restauracji
Kierownik Zmiany Restauracji
Poznań 30+ kilka dni temu

Restauracja „Cucina” - jedna z najbardziej prestiżowych restauracji w Poznaniu, mieszcząca się w City Park Poznań, poszukuje osoby na stanowisko: Kierownik Zmiany.Oferujemy: Pracę w renomowanej restauracji ze stabilną pozycją na rynku od ponad 10 lat oraz nastawioną na dłuższą współpracę. Zatrudnienie w oparciu o dogodną dla Kandydata formę oraz możliwość awansu na zastępcę managera restauracji. Wynagrodzenie ustalane indywidualnie na podstawie doświadczenia; składające się z podstawy oraz premii. Praca na bazie tygodniowego grafiku, przede wszystkim na zmianach popołudniowych. Dajemy pełne wsparcie dyrektora gastronomii i managera restauracji przy wprowadzaniu w nowe obowiązki oraz szeroki pakiet szkoleń.Zależy nam na osobie w pełni dyspozycyjnej, energicznej, zmotywowanej, nastawionej na rozwój i z doświadczeniem w branży gastronomicznej.Do zadań będzie należało: zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór zmiany zgodnie ze standardami hotelu 5-gwiazdkowego;budowanie relacji z gośćmi restauracji,zapewnienie ciągłości dostaw;otwieranie, rozliczanie i zamykanie zmiany;zarządzanie systemem rezerwacyjnym.Czego oczekujemy?zaangażowania, profesjonalizmu i pełnej dyspozycyjności;komunikatywnej znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie;budowania atmosfery gościnności i otwartości na bezpośredni kontakt z Gościem;koordynowania pracy Sali na wielu płaszczyznach jednocześnie;znajomości branży gastronomicznej, win oraz podstawowych alkoholi mocnych.Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi Kandydatami.