Sortowanie:
Znaleziony: 23 ogłoszenie w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo Polska: Wszystkie miasta
Szef kuchni - praca w Norwegia (1594)
Szef kuchni - praca w Norwegia (1594)
nowe Lublin 30+ kilka dni temu

Obecnie dla naszego klienta z Norwegii poszukujemy kandydatów na stanowisko: Szef kuchni - praca w Norwegia Lokalizacja: Stavanger. Zadania: Przygotowywanie posiłków, prezentacja; Wymagania: 3 lata doświadczenia, doświadczenie w przygotowywaniu dań norweskich, umiejętność płynnego mówienia po angielsku; Oferujemy: stała praca, od 230 NOK/h (gross). Po więcej informacji zapraszamy pod numer telefonu i e-mail: laura [ @ ] reditus.lt , +370 629 97089, +47 998 73 960.

Praca Szef Kuchni, Sous Chef, Kucharze, Pomoc kuchenna
Praca Szef Kuchni, Sous Chef, Kucharze, Pomoc kuchenna
Białystok 30+ kilka dni temu

Kucharzu jeżeli:-Twoją pasją jest gotowanie-Chcesz zmienić pracę-Chcesz uczyć się od najlepszych-Szukasz nowych wyzwań-Jesteś kreatywny-Nie lubisz się ograniczać.Dołącz do ekipy "Atmosfery" -Twoje nowe miejsce pracy - facebook.com/AtmosferaRestoOferujemy:-Pracę na pełnym etacie-Atrakcyjne wynagrodzenie-Możliwość awansu-Stabilność zatrudnienia-Pracę w miłej atmosferzeOczekujemy:-Zorganizowania-Chęci do pracy-Kreatywności-Doświadczenia w branżyCV ze zdjęciem prosimy o przesyłanie za pomocą OLX W CV lub wiadomości OLX prosimy prosimy zawrzeć klauzulęWyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Praca na Szef Kuchni / Miedzyzdroje
Praca na Szef Kuchni / Miedzyzdroje
1200 zł
Międzyzdroje 30+ kilka dni temu

Restauracja w Miedzyzdrojach, poszukuje osoby jako główny kucharz/szef kuchniStawka na rękę od 39zl/h do 48zl/h .Po okresie próbnym umowa o pracęWymagania:zarządzanie działaniem kuchni w obiekciedbanie o prawidłową jakość wydawanych posiłkówkomponowanie nowych dań, pomysł, smak i estetykazarządzanie grafikiem, personelem, odpowiedzialność grafikowakoordynacja zamówień, zarządzanie gospodarką magazynowąrekrutacja nowego personeluczystość, schludność i sumienność, chęć do pracyKuchnia oparta na [Na owocach morza. (kuchni włoskiej - pizza/makarony), kuchnia amerykańska (grill, steki burgery- mięsa) Proszę o poważne tel oraz prawdziwych szefów kuchni z doświadczeniem Miła, spokojna atmosfera:)Chętnych zapraszamy do aplikowania cv wraz zdjęciem, odezwiemy się do wybranych osób.

Praca Nad Morzem - Szef/Szefowa Kuchni
Praca Nad Morzem - Szef/Szefowa Kuchni
Szczecin 30+ kilka dni temu

Prowadzimy znany i ceniony lokal nad morzem Poszukujemy szefowej kuchni na okres letni której zadaniem będzie: - gotowanie zup - przyrządzanie surówek - pierogów - gołąbków - sosów Itp W sezonie do zarobienia 50 60 tysięcy zł Lokal czynny jest sezonowo przez okres wakacyjny. Obowiązki: • Praca według ustalonych standardów przy sporządzaniu zamówień
 • Zaplanowanie stanowiska pracy
 • Zarządzanie pracą i zespołem pracującym na sekcji kuchennej
 • Sporządzanie zamówień zgodnie z recepturami 
 • Przygotowywanie dań à la carte i obróbka surowców zgodnie z zasadami żywienia,
 • Dbanie o pozytywny wizerunek restauracji w zakresie poprawności serwowanych dań i zachowaniu odpowiedniej higieny,
 • Dbanie o świeżość i jakość produktów oraz prezentację i smak przygotowywanych potraw
 • Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności oraz sprzętu,
 • Przestrzeganie przepisów BHP, HACCP,
 Wymagania: • 3 lata doświadczenie na podobnym stanowisku,
 • Dbałość o przestrzeganie procedur i standardów,
 • Dobre umiejętności organizacyjne,
 • Doświadczenie w obsłudze pieca konwekcyjno-parowego Rational, oraz urządzeń kuchni ciepłej w tym rusztu i grilla
 • Posiadanie aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych,
 • Zdolność adaptacji do dynamicznego środowiska pracy kuchni restauracyjnej,
 • Wysoka kultura osobista,
 • Mile widziane wykształcenie gastronomiczne.
   Oferujemy: • Szkolenia pracownicze, oraz szkolenia specjalne z renomowanymi szefami kuchni
 • Atrakcyjną warunki współpracy,
 • Możliwość rozwoju zawodowego poprzez aranżację własnych dań w oparciu o fundamenty firmy
 • Możliwość zakwaterowania lub dodatek na paliwo za dojazdy,
 • Umowa zlecenie/ Umowa B2B
 • Pracę w przyjaznej atmosferze – pamiętamy o szacunku do pracowników, oraz dniach wolnych.
   W CV proszę wpisać: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez: Edamus Sp. Z o.o.  ul Mazowiecka 5a, 72-350 Niechorze, NIP: 857*****85 zawartych w załączonych dokumentach aplikacyjnych (w tym wizerunku), na potrzeby bieżącej rekrutacji. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana. Dodatkowo wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w załączonych dokumentach aplikacyjnych (w tym wizerunku), na potrzeby przyszłych rekrutacji. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.

Szef kuchni - praca w Norwegia (1594)
Szef kuchni - praca w Norwegia (1594)
Lublin 30+ kilka dni temu

Location: Stavanger, Norway. Job description: • Currently we are offering a job for chef to work in Norway, Stavanger; • Food preparation, presentation; • Work on creating technological cards; • Communication with suppliers; • Kitchen and staff maintenance; • Compliance with hygiene standards. Requirements: • Ability to start working as soon as possible; • At least 3 years experience; • Experience in preparing Norwegian dishes; • Ability to speak fluent English; • Motivated and diligent worker; • Ability to work independently and quickly absorb innovation; • EU citizenship; • Qualification certificates is an advantage; • Please send CV in English! We offer: • The permanent job for job seeker with possability for improvement; • Salary from 220-240 NOK/h (gross); • Work hours: 37.5 h/week, overtime possible; • The salary paid monthly; • Accommodation is provided at an additional cost; • Confidentiality is guaranteed, only selected candidates shall be informed. To inquire or apply, please send your CV in English to la**a@r******.lt or call 370 629 97089.

Szef kuchni - praca w Norwegia (1594)
Szef kuchni - praca w Norwegia (1594)
9 zł
Lublin 30+ kilka dni temu

Obecnie dla naszego klienta z Norwegii poszukujemy kandydatów na stanowisko: Szef kuchni Lokalizacja: Stavanger. Wymagania: język angielski, podobne doświadczenie zawodowe. Oferujemy: umowę o pracę na pełny etat, od 220 do 240 NOK/h (gross). Po więcej informacji zapraszamy pod numer telefonu i e-mail: laura [@] reditus.lt , 370 629 97089.

Szef kuchni, kucharz - praca w Finlandii (1371)
Szef kuchni, kucharz - praca w Finlandii (1371)
30 zł
Lublin 30+ kilka dni temu

Location: Various cities, Finland. Job description: • Currently, we are offering for chefs and cooks for work in Finland, in various cities; • Work in restaurants, cafes, hotels; • Constant and a la carte menu. Requirements: • Ability to start working as soon as possible; • Similar work experience 1 year; • Ability to speak fluent English; • Motivated and diligent worker; • Ability to work independently and quickly absorb innovation; • EU citizenship; • Please send CV in English! We offer: • Permanent job for job seeker in Finland; • Salary 13 – 15 €/h (gross) + supplements 1.30 €/h (gross) after 6 p.m. (from 2250 netto) • Work hours: 37,5 h/week, overtime possible; • The salary paid monthly; • Accommodation is provided at an additional cost; • Confidentiality is guaranteed, only selected candidates shall be informed. To inquire or apply, please send your CV in English to in*o@r******.lt or call 370 611 45080.

Master chef - kucharz który uczyć innych
Master chef - kucharz który uczyć innych
Warszawa 30+ kilka dni temu

Jeśli lubisz pracować w kuchni z innymi, masz doświadczenie jako szef kuchni, masz na swoim koncie min. 2 otwarcia, potrafisz przekazywać wiedzę inmnym to jest to praca dla ciebie. Obowiązki: - współpraca przy opracowaniou konceptów dań - szkolenie kucharzy sieci Bafood w poszczególnych miastach - demonstracja / instruktaż - dbałość o zaqchowanie norm i standardow jakości

Praca dla kucharza. Specjalizacja: kuchnia polska. Pilnie
Praca dla kucharza. Specjalizacja: kuchnia polska. Pilnie
30+ kilka dni temu

Specjalizacja: kuchnia polska. Ważne książeczki sanepid. Praca sezonowa od połowy kwietnia do +/-listopada. Kucharz/szef kuchnii -zalwzy nam na samodzielnym szefie kuchni. Obowiązki: zarządzanie kuchnia, przygotowywanie dań z karty, zarządzanie pracownikami i zamówieniami, okazjonalne przygotowywanie imprez okolicznościowych i dan/przystawek spoza menu. Odporność na stres i dzialanie pod presją czasu. Działanie zgodnie z standardami. Mile widziana kreatywność i znajomość kuchni polskiej, tradycyjnej Wynagrodzenie stałe - w zależności od umiejętności. Możliwość podwyżki po okresie wstępnym. Wynagrodzenie miesięczne wypłacane 1szego każdego miesiąca. Stawki: szef kuchni 27-30 zł/h. netto Jest możliwość zamieszkania. Koszt około 700 zł miesięcznie/osoba. Dwie osoby w pokoju. Brak wyżywienia w miejscu zamieszkania. W pracy obiady pracownicze.

Załoga do nadmorskiej restauracji poszukiwana
Załoga do nadmorskiej restauracji poszukiwana
30+ kilka dni temu

Restauracja Tawerna Złota a’la carta przy Hotelu Willa Złota oraz Smażalnia Pizzeria Złota Rybka w Karwi, niedaleko Władysławowa poszukuje pracowników na stanowisko: - Szef Kuchni - praca od zaraz - Kucharz - praca od zaraz - Pomocnik kuchni - praca od zaraz - Pizzer - Kelner - Barman - Zmywakowy Praca stała lub sezonowa w zależności od restauracji i stanowiska. Praca na umowę o pracę lub umowę zlecenie w zależności od tego czy praca stała czy sezonowa. Poszukujemy osób z doświadczeniem, chętnych do pracy, uczciwych, z umiejętnością pracy pod presją czasu, z pozytywną energią. Zapewniamy zakwaterowanie dla osób spoza Karwi i dobre wynagrodzenie. Kontakt telefoniczny: 606 - pokaż numer telefonu - , prosimy o wysłanie CV pod adres: @ www.willazlota.pl

Personel serwisowy(praca sezonowa) - praca za granicą (1776)
Personel serwisowy(praca sezonowa) - praca za granicą (1776)
Lublin 30+ kilka dni temu

Obecnie dla naszego klienta z Holandii, z Belgii, z Niemiec poszukujemy kandydatów na stanowisko: Personel serwisowy (praca sezonowa) – praca w Holandii, Belgii, Niemczech Lokalizacja: Różne miasta. Zadania: Od kwietnia do października poszukujemy: o Kucharze (burgery, pizze); o Szef kuchni; o Barmani; o Zmywarki; o Pracownicy supermarketów. Wymagania: Podobne doświadczenie zawodowe, język angielski, niemiecki lub holenderski; Oferujemy: Praca sezonowa, od 13,27 €/h (gross). Po więcej informacji zapraszamy pod numer telefonu i e-mail: sandra [ @ ] reditus.lt , +370 637 08855.

Praca w Gastronomi - różne stanowiska
Praca w Gastronomi - różne stanowiska
Środa Śląska 30+ kilka dni temu

Praca w Gastronomii Miejsce pracy : Święte/Środa Śląska Wynagrodzenie uzależnione od stanowiska Aktualnie poszukujemy na stanowiska: - Szef kuchni w godz. 6-14; - Kucharz w godz. 6-14; - Pomoc kuchenna w godz. 10-18; - Bufetowa w godz. 6-14; 10-18. OFERUJEMY : - Atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie - Prywatne ubezpieczenie , pakiet sportowy i medyczny - Zatrudnienie na umowę o pracę - Praca w stołówce pracowniczej WYMAGANIA : - Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna Kontakt tel. 787 - pokaż numer telefonu - lub CV

Kucharz do Hotel Bryza Jurata - od zaraz
Kucharz do Hotel Bryza Jurata - od zaraz
30+ kilka dni temu

Hotel Bryza Resort & SPA w Juracie na Półwyspie Helskim zatrudni osobę na na kuchnię Wymagania : - dobra organizacja pracy własnej - rzetelność Oferujemy: - system zmianowy w grafiku: 2 dni pracy na dwa dni wolne. - bardzo atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do umiejętności - możliwość zakwaterowania w hotelu pracowniczym w kwocie 150 zł / os za miesiąc - wyżywienie bezpłatne dla pracowników kuchni w stołówce pracowniczej - praca w hotelu o wysokim standardzie obsługi gości oraz o ugruntowanej pozycji na rynku - praca w profesjonalnej kuchni u boku doświadczonych polskich pracowników Zapraszam do kontaktu, udzielę wszelkich dodatkowych informacji. 692 - pokaż numer telefonu - Bartosz Budnik Szef Kuchni

Kucharz w restauracji Greckiej
Kucharz w restauracji Greckiej
1680 zł
Katowice 30+ kilka dni temu

Poszukujemy kucharza do Greckiej restauracji w centrum Katowic. Wskazana znajomość języka angielskiego przynajmniej w stopniu umożliwiającym podstawową komunikację - Szef kuchni jest Grekiem. :)Mile widziane doświadczenie w pracy na grillu.Jeżeli jesteś osobą bez doświadczenia na kuchni, ale gotowanie jest Twoją pasją, chcesz się rozwijać i uczyć i nie boisz się pracy pod presją czasu, zapraszamy. Najważniejsze są chęci i zaangażowanie, reszty nauczymy.Oferujemy:-wynagrodzenie zależnie od doświadczenia od 28zł netto wzwyż-elastyczny grafik-praca z bardzo doświadczonym Szefem kuchni-możliwość rozwojuPraca możliwa od zaraz.Istnieje możliwość zapewnienia zakwaterowania.

Szef kuchni, kucharz, pomoc kuch. - również pary
Szef kuchni, kucharz, pomoc kuch. - również pary
130 zł
30+ kilka dni temu

Znana jest Tobie praca w kuchni i przed ewszystkim lubisz gotować? - To zapraszamy do Nas. Do szybkiej restauracji w pasażu handlowym poszukujemy zmotywowanych osób na stanowisko szef kuchni, kucharz, pomoc kuchenna. Menu "a"la carte". Pracujemy w godzinach 8-18 w systemie zmian 8-16, 10-18, serwujemy podstawowe dania kuchni polskiej i europejskiej. Wynagrodzenie stosownie od stanowiska i doświadczenia. Przyjezdnym pomagamy w zorganizowaniu zakwaterowania. Osoby z małym doświadczeniem również będa brane pod uwagę. Jesteś zainteresowany, proszę o przesłanie CV na maila z ogłoszenia, również zadzwoń lub napisz zawsze można porozmawiać - to nic nie kosztuje.

Szef kuchni/Kucharz , Bogaczewo koło Morąga
Szef kuchni/Kucharz , Bogaczewo koło Morąga
1200 zł
Morąg 30+ kilka dni temu

Poszukujemy osoby na stanowisko Szef Kuchni/Kucharz w Plaża Resort do samodzielnego prowadzenia kuchni. Nasz kompleks znajduje się w miejscowości Bogaczewo koło Morąga. Ośrodek funkcjonuje całym rokiem. Zajmujemy się organizacją imprez okolicznościowych (ala karta) w naszych trzech obiektach usytuowanych w Bogaczewie, cateringami oraz obsługa sklepu garmażeryjnego.Wymagania:– znajomość tradycyjnej kuchni polskiej i międzynarodowej,– organizacja stanowisk pracy,– sporządzaniem zamówieniem,– przygotowanie ala karta,– dbanie o pozytywny wizerunek restauracji i sklepu garmażeryjnego w zakresie poprawności serwowanych dań i zachowaniu odpowiedniej higieny,– wysoko kultura osobista,– mile widziane wykształcenie gastronomiczne,– praktyczne umiejętności potwierdzone referencjami,– punktualność i dyspozycyjność.Oferujemy:– praca całoroczna,– atrakcyjne warunki współpracy,– możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia,– pracę w przyjaznej atmosferze.

Zatrudnimy Kucharza na Grilla
Zatrudnimy Kucharza na Grilla
Kraków 30+ kilka dni temu

Szanowni Państwo,Szukamy kucharza lub kucharki do pracy w restauracji Emalia Zabłocie w Krakowie. Stanowisko:Mięsa, grill, piec.Szukamy:Osoby młodej duchem, która kocha gotować. Szanuje każdy produkt i jest ciekawy nowych smaków. Kocha schabowego jak i pierogi, a i stekiem nie pogardzi. Podrzuci propozycję obiadu dnia bo lubi pokazać swoje umiejętności. Posprząta swoje miejsce pracy, ale jak widzi gdzie indziej bałagan to też się „schyli”. Pamięta, żeby zrobić też produkcją dla Swojego Zmiennika bo wie, że jesteśmy drużyną.Obowiązki:wydawanie dań według wytycznych Szefa Kuchni,wykonanie bieżącej produkcjipraca na płycie ciepłej - grill, obsługa pieca Rationalporcjowanie mięsdbanie o porządek i higienęOferujemy:umowę o pracę lub inną formę zatrudnienia według ustaleń,stawkę godzinową zależną od doświadczenia i umiejętnościpracę w trybie zmianowym, dwa dni pracy, dwa dni wolnego lub inny ustalony z Szefem Kuchni,zniżki pracownicze w restauracji i naszej piekarni,praca na dobrym sprzęcie, duży grill zernike, piec rational, zmywarki kapturowe,pracę w poukładanej restauracji, już 7 lat na rynku. Każdy ma pracę na swoim stanowisku. Zadzwoń, z chęcią porozmawiam – Mateusz 53*******47 lub Łukasz Szef Kuchni 50*******62

Szef kuchni w hotelu - Irlandia
Szef kuchni w hotelu - Irlandia
Gdynia 30+ kilka dni temu

Wynagrodzenie: od 50 do 100 zł netto na godzinę Dla naszego sprawdzonego kontrahenta poszukujemy osobę na stanowisko szefa kuchni. Oferujemy pracę w renomowanym 4* hotelu w Dublin, który oferuje szeroki zakres usług gastronomicznych. Do głównych obowiązków szefa kuchni należeć będzie m.in. organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, planowanie i przygotowanie menu związanego z wydarzeniami tj. wesela, chrzciny itp. Poszukujemy osobę otwarta na własny rozwój, zaangażowaną w pracę i powierzone obowiązki. Wyjazd do pracy w pełni zorganizowany w ramach Assistance - 180 zł (ubezpieczenie, indywidualny opiekun). Dodatkowo transport samolotem w ustalonej dacie z dowolnego lotniska w Polsce do Dublin.Długość kontraktu: do 6 miesięcy z możliwością przedłużeniaTermin wyjazdu: do ustaleniaMiejsce pracy: Dublin, Irlandia.Wymagania stanowiska:- znajomość j. angielskiego w stopniu bardzo dobrym / zaawansowanym- doświadczenie na stanowisku szefa kuchni- dobra organizacja pracy- motywacja do pracy pod presją czasu, dokładność, zwinność- umiejętność pracy w zespoleOferujemy:- stawka godzinowa zależna od doświadczenia, zostanie ustalona podczas rozmowy kwalifikacyjnej- 39 godzin pracy przez 5 dni w tygodniu - możliwość większej liczby godzin- elastyczny czas pracy, praca również weekendy- cotygodniowe wynagrodzenie wypłacane na konto walutowe pracownika- darmowe zakwaterowanie w 1 lub 2-osobowym pokoju hotelowym- darmowy posiłki oraz kawa/herbata i przekąski dostępne na kantynie- pokrycie kosztu przelotu po zrealizowaniu kontraktuAplikuj na ofertę -> www.bispolhr.com/pl/oferty/szef-kuchni_705154Grupa Bis-Pol działa na podstawie certyfikatu Marszałka Województwa Podkarpackiego numer 6782.

Zmywarka, Sprzątaczka,kelner, Kelnerka,Kucharz, Recepcjonistka
Zmywarka, Sprzątaczka,kelner, Kelnerka,Kucharz, Recepcjonistka
Warszawa 18 dni plecy

Opis oferty pracyMOŻLIWOŚĆ WAKATU!! Zoe Hotel, luksusowy pięciogwiazdkowy obiekt, jest częścią kolekcji Red Carnation Hotel, położonej w ekskluzywnym San Francisco , z poczuciem domowej prywatnej rezydencji i personelem pod ręką, aby zaspokoić każdą zachciankę. Potrzebujemy entuzjastycznego, przyjaznego zawodu i wysoce zmotywowanych osób, które dołączą do naszego odnoszącego sukcesy zespołu. Pracownicy hotelu Zoe dbają o naszych gości, zapewniając przyjazną i nieformalną obsługę. Zatrudniamy zmotywowanych ludzi i zapewniamy bezpieczne środowisko, w którym pracownicy są zachęcani do zdobywania umiejętności i doskonalenia się w wybranej przez siebie karierze. ZAPEWNIAMY, że przy zachowaniu wysokiego poziomu usług, praca w hotelu jest miejscem, w którym pracownicy są zadowoleni i dumni i zadowoleni ze swojej pracy. W ramach naszego zobowiązania wobec naszych pracowników, hotel z dumą poświęca Plan Wynagrodzeń i Świadczeń, w tym: Pełne wdrożenie hotelowe i firmowe Dobrze skrojone mundury System premiowy uzależniony od wyników Bezpłatne zakwaterowanie Darmowe wyżywienie w naszym hotelu Program Motywacyjny dla Pracowników Dobre wynagrodzenie Zasiłek i świadczenia Do 33 dni płatnego urlopu rocznie Plan gotówkowy dla zdrowia i dobrego samopoczucia Program premiowy dla kierowników działu Program rabatowy dla Ciebie, Twoich przyjaciół i rodziny Schemat "Cykl do pracy" Elastyczne zmiany Program ubezpieczeń na życie Emerytalnego Bezpłatne posiłki i pralnia chemiczna na służbie Możliwości rozwoju kariery wewnętrznej Praktyki zawodowe i programy szkoleniowe Szkolenia zawodowe i możliwości rozwoju Wypożyczenie karnetu Wszystkie inne informacje o świadczeniach, które otrzymaliby nowi pracownicy, zostaną podane w procesie aplikacyjnym. Na wszystkich naszych stanowiskach wymagamy niewielkiej znajomości języka angielskiego oraz entuzjazmu i zaangażowania, aby nasi goście chcieli powtórzyć swoje doświadczenie z nami. Zatrudniamy pracowników bezpośrednio i nie korzystamy z usług agencji. Publicznie zobowiązaliśmy się również do udziału w szkoleniach Dostępne stanowiska Kelner / Kelnerka, Recepcjonistka, Ochrona, Sprzątaczka, Gospodyni, Kasjer, Obsługa pokoju, Kierownicy, Piekarze, Barmani, Szefowie kuchni, Szef kuchni, Szef kuchni, Kierownik Restauracji i Gastronomii, Kierownik Operacyjny ds. Konferencji i Bankietów, Kierownik Zespołu ds. Żywności i Napojów, Gospodarz Restauracji, Barman, Asystent Kierownika Recepcji, Asystent ds. Relacji z Gośćmi, Tłumacz Języka Obcego, Magazynier, Telefonista, Pracownik kawiarni, Pracownik rezerwacji, Asystent biurowy, Techniczny Asystent, Inżynier Elektryk, Inżynier Komputerowy, Technik Elektryk, Kierownik Serwisu / Konserwacji itp. KWALIFIKACJI: M/K, OSOBA SAMOTNA LUB ŻONATY, DYPLOM UKOŃCZENIA STUDIÓW WYŻSZYCH LUB ABSOLWENT. DOWOLNY KURS, Z WYGAŚNIĘCIEM LUB BEZ. CHĘTNY DO SZKOLENIA. W PRZYPADKU ZAPYTANIA: PRZEŚLIJ NASTĘPUJĄCE INFORMACJE: Twoje CV / życiorys i ostatnio zrobione zdjęcie paszportowe w jednym rozmiarze dołącz do CV / życiorysu Zainteresowany kandydat powinien przesłać swoje CV / życiorys Zatwierdzenie zadania zostanie określone na podstawie weryfikacji.

SZEF KUCHNI
SZEF KUCHNI
Krynica-Zdrój 30+ kilka dni temu

Uzdrowisko Krynica-Żegiestów S.A. - Producent Naturalnej Wody Mineralnej KRYNICZANKA zatrudni osobę do pracy na stanowisku SZEF KUCHNI Osoby zainteresowane pracą w „Uzdrowisku Krynica - Żegiestów S.A. proszone są o przesyłanie CV na adres: @ bądź kontakt telefoniczny: 18 471 28 01 Twój zakres obowiązków • Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturą i dbanie o najwyższą jakość smaku wydawanych posiłków; • Nadzorowanie (ogólne) i kontrolowanie przebiegu procesu technologicznego sporządzania wszystkich posiłków; • Organizowanie i rozdzielanie zadań pomiędzy podległy personel; • Ponoszenie pełnej odpowiedzialności materialnej za pobrane surowce z magazynu na podstawie asygnaty; • Ponoszenie odpowiedzialności za realizację przepisów HACCP, BHP i P-POŻ oraz sanitarno-epidemiologicznych; • Przygotowywanie eventów i imprez okolicznościowych. Nasze wymagania • doświadczenie pracy na stanowisku szefa kuchni, • dobra wiedza kulinarna, • dobra organizacja pracy, • rzetelność w wykonywaniu obowiązków, • uczciwość, • komunikatywność i umiejętność organizacji pracy w zespole To oferujemy • Stabilność zatrudnienia; • Umowa o pracę; • Program socjalny; • Praca w zgranym zespole. O nas Uzdrowisko Krynica-Żegiestów S.A. spadkobierca dawnego zdrojowiska i jego tradycji posiada kilkadziesiąt ujęć wody, z tego 7 tj. Zdrój Główny, Słotwinka, Jan, Józef, Mieczysław, Tadeusz i Zuber stosuje się do kuracji pitnej (tzw. krenoterapii). Spółka dysponuje też kluczowymi obiektami sanatoryjnymi, wypoczynkowymi i bazą zabiegową w Krynicy-Zdroju (Stary Dom Zdrojowy, Nowy Dom Zdrojowy, Pijalnia Główna, Stare i Nowe Łazienki Mineralne, Patria, Pijalnia Jana). Osoby zainteresowane pracą w „Uzdrowisku Krynica - Żegiestów S.A. proszone są o przesyłanie CV na adres: @ bądź kontakt telefoniczny Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami. Zapewniamy pełną poufność wszystkich złożonych ofert w trakcie i po procesie rekrutacyjnym.

Szef Kuchni- Beach Bary - Międzyzdroje
Szef Kuchni- Beach Bary - Międzyzdroje
Międzyzdroje 30+ kilka dni temu

Cześć! Jesteśmy firmą, która od ponad 10 lat prowadzi Bary na Polskim wybrzeżu. W zbliżającym się sezonie letnim 2022 skupiamy się na 3 lokalizacjach w Międzyzdrojach: - Miejsce Beach Bar - The Last Port Beach Bar - Między Nami Szef Kuchni- Beach Bary - Międzyzdroje Poszukujemy Szefa Kuchni czyli: Osoby Kucharza który przygotuje oraz będzie w stanie koordynować pracę 3 małych kuchni Koncepty główne to: Kuchnia Europejska [Bistro, Tawerna, Pizza, Sałatki i Przekąski ] Terminy Oferujemy pracę w zakresie całorocznym, jednak jej charakter zmienia się w zależności od pory roku. Na początku roku kalendarzowego zajmujemy się działaniami podsumowującymi zeszły rok oraz wstępnymi propozycjami działania w przyszłości. Następnie, zamieniamy ogólne koncepcje na bardziej sprecyzowane plany i działania inwestycyjne. Im robi się cieplej tym coraz bardziej przechodzimy do działania bezpośredniego: wypuszczamy ogłoszenia o pracę, rekrutujemy ludzi, testujemy ich, dokonujemy inwestycji, przygotowujemy menu, w końcu budujemy obiekty sezonowe oraz odpalamy sprzedaż. Sezon letni to kulminacja sprzedaży, działania i kontroli, sprawdzenia czy to co zaplanowaliśmy działa tak jak wymyśliliśmy, dokonujemy odpowiednich korekt. Końcówka lata to czas otrząśnięcia się z sezonowego biegu, sprzątania, magazynowana oraz podsumowań. Przychodzi czas na upragniony wypoczynek i urlopy. Ze względu na całoroczny zakres pracy, rekrutacja prowadzona jest w sposób ciągły aż do momentu znalezienia odpowiedniego kandydata. Jednak im wcześniej złożysz podanie tym większy będziesz miał wpływ na wygląd naszej organizacji. Sezon można orientacyjnie podzielić na poniższe etapy: Etap 1 - od początku roku do okolic marca - [Nowości, Planowanie, Organizowanie, Nabory] Etap 2 - okolice kwietnia - [Organizowanie, Budowanie] Etap 3 - od maj do wrzesień - [SPRZEDAŻ] Etap 4 - od października - [Domykanie, Rozliczenia, Podsumowanie] Wchodząc do Naszej Załogi orzymujesz - Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Jeżeli nasza współpraca będzie zadowalająca, w zamyśle umowa całoroczna. Um. zlecenie przez okres próbny, - bardzo rozbudowany system premiowania zbudowany na podstawie obrotu (mierzalny, uczciwy, liczony na podstawie wygenerowanych efektów) - Możliwość realizacji własnych pomysłów, - zakwaterowanie w Międzyzdrojach za 0 PLN, - Pomoc w postaci ( Managera Operacyjnego, Managerow Lokali, osoby Administracyjej, Pracownika Social Media) Zakres Obowiązków Do Twoich obowiązków będzie należeć: - Organizacja – czyli przygotowanie 2 punktów na plazy, oraz kuchni głównej znajdującej się w lokalu na promenadzie, - Przygotowanie menu –odświeżenie/ przygotowanie menu dla lokali, - Koordynacja pracy – wraz z Managerami punktów organizacja pracy kucharzy i pizzermanów. Tworzenie grafików, nadzór nad czasem pracy personelu, przygotowywanie/ koordynacja zamówień, nadzorowanie inwentaryzacji. - Praca z systemem HACCP- nadzorowanie poprawności wypełnienia. - Pilnowanie czystości, jakości oraz sposobów przygotowania dań Oczywiście bardzo miło widziane referęcje. Wysyłaj CV, Dyspozycyjność i Zaplanowane Urlopy Rekrutacja ma charakter ciągły. Zazwyczaj odpowiadamy w przeciągu tygodnia od otrzymania maila z CV. Więcej informacji po kontakcie telefonicznym.

Kelnerka, pomoc kuchenna (orzeczenie)- Białystok
Kelnerka, pomoc kuchenna (orzeczenie)- Białystok
30+ kilka dni temu

#AKTYWUJPRACĘ ZNAJDŹ PRACĘ WSPÓLNIE Z FUNDACJĄ AKTYWIZACJA JEŻELI JESTEŚ OSOBĄ Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ, SZUKASZ PRACY I NIE JESTEŚ EMERYTEM, WEŹ UDZIAŁ W NASZEJ REKRUTACJI! (rekrutacja prowadzona w ramach działań aktywizacji zawodowej) PRACA DLA OSÓB Z ORZECZENIEM: -kelner/kelnerka, -szef kuchni, -pomoc kuchenna. Jeśli nie masz książeczki sanepidowskiej- pomożemy Ci ją uzyskać i sfinansować. Nie czekaj! Ilość miejsc ograniczona. W RAMACH WSPÓŁPRACY OTRZYMASZ: -możliwość udziału w projektach, gdzie przedstawimy Ci sprawdzone oferty pracy, -indywidualną sesję z doradcą zawodowym, z którym zaplanujesz swoją ścieżkę kariery, -profesjonalne konsultacje Twojego CV, -wsparcie specjalisty, który przygotuje Cię do rozmowy kwalifikacyjnej, -określenie indywidualnej strategii rozwoju Twojego potencjału zawodowego -dodatki motywacyjne do 800 zł. SZUKAMY WŁAŚNIE CIEBIE JEŚLI: -posiadasz orzeczenie o niepełnosprawności (rekrutacja prowadzona w ramach działań aktywizacji zawodowej), -poszukujesz zatrudnienia lub szukasz nowych perspektyw rozwoju zawodowego, -chcesz podnieść swoje kwalifikacje i stać się bardziej konkurencyjny na rynku pracy. Jeśli nasza oferta Cię zainteresowała, wyślij nam swoje CV! Masz pytania? Zadzwoń: 506 # 942 # 076 lub wyślij SMS o treści: AKTYWUJ PRACE Ze względu na misję Fundacji, którą jest wyrównywanie szans OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIAMI na rynku pracy, prezentowana oferta jest skierowana w szczególności do osób wywodzących się z tej grupy. Staramy się zapewnić dostępność miejsca pracy na każdym etapie. Jeśli potrzebujesz usprawnień podczas procesu rekrutacji – daj nam o tym znać w trakcie rozmowy telefonicznej z rekruterem / rekruterką. Prosimy o umieszczenie na dokumentach aplikacyjnych klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu realizacji niezbędnych czynności związanych z rekrutacją (zgodnie z art. 7 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE zwanego dalej RODO). Jednocześnie oświadczam, iż wyrażam zgodę na udostępnienie danych dot. mojej niepełnosprawności, a także zgadzam się na ich przetwarzanie godnie z treścią art. 9 ust. 2 lit. a) RODO. Dziękujemy wszystkim osobom, które wyślą do nas swoje zgłoszenia. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami. Ogłoszenie opublikowane w ramach Projektu "Work-for-All" realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Lubisz zakupy spożywcze? Mamy pracę pon.-pt.! Do 5 200 zł na rękę
Lubisz zakupy spożywcze? Mamy pracę pon.-pt.! Do 5 200 zł na rękę
615 zł
Gorzów Wielkopolski 30+ kilka dni temu

- Usiądź sobie wygodnie, wszystko Ci tu rozpiszemy. ;-) I fajnie, że zainteresowało Cię nasze ogłoszenie! - Najpierw tak trochę ogólnie... Smaczna Dieta - restauracja w pudełku dostarcza Klientom 5 posiłków dziennie, 3 albo same obiady. Powstają one pod wodzą Dawida Szkudlarka, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce, który m.in. wygrał program TOP CHEF na Polsacie i który stoi u nas na czele około 40-osobowego zespołu kuchennego. Ty będziesz z Nim ściśle pracował. - Na tym polega praca... Robisz na co dzień zakupy spożywcze? No to jakby takie zakupy na większą skalę! ;-) Musisz codziennie dbać o to, aby ekipa kucharska miała z czego gotować. Produkt musi być jak najlepszej jakości przy odpowiedniej cenie. Musisz wiedzieć nie tylko to jak wygląda brokuł, ale też jak wygląda brokuł dobrej jakości. Do tego m.in. dbasz o dwie chłodnie, magazyn, itp. UWAGA: co jakiś czas coś się nosi, także cięższego, np. skrzynki z jedzeniem. - Teraz o pieniądzach... Po pół roku nawet i 5 200 zł na rękę. Szczegóły: * 2 710 zł na rękę (umowa o pracę) . Jeśli w przyszłym roku najniższa krajowa wzrośnie do 3200 zł, to wtedy tyle będzie podstawą.* premia do 1 500 zł (po pół roku do 2 000 zł). Składa się z 2 elementów. Twoją pracę oceni szef kuchni, a ocena będzie zależna od kilku czynników, np. dbania o towar. Jeśli będziesz oceniony bardzo dobrze, to dostaniesz pełną pulę i to w 100% zależy od Ciebie. Ale sama pula do wykorzystania przez szefa kuchni może się różnić w zależności od miesiąca i masz na nią tylko częściowy wpływ (im mniej wydamy na jedzenie, tym więcej do wykorzystania dla Ciebie - do wykorzystania będzie minimum 1 000 zł, a maksymalnie 1 500 zł, później do 2 000 zł).- Wielki plus, czyli godziny pracy! Od poniedziałku do piątku od 6.00 do 14.00. Wolne weekendy! - DODATKOWA OBOWIĄZKOWA RZECZ: w Smacznej Diecie mamy około 8 kierowców plus ich menadżera, który jest jednocześnie rezerwowym i alarmowym kierowcą. Ty będziesz drugim rezerwowym i alarmowym kierowcą, czyli musisz mieć włączony telefon wieczorem i w nocy, gdyby coś się wydarzyło i w razie potrzeby ruszyć w trasę nocną od poniedziałku do piątku od około 23.00 do około 7.00. W tym roku nie mieliśmy ani jednej takiej sytuacji, chodzi bardziej o czuwanie na wszelki wypadek. W pierwszej chwili telefon jest do menadżera, dopiero później do Ciebie. W wyjątkowych sytuacjach będziesz też pracował jako rezerwowy kierowca - jeśli jeden rezerwowy kierowca już jeździ, a drugiego w danej chwili nie mamy. Kiedy jeździsz, masz zdecydowanie wyższą stawkę za godzinę i przychodzisz do pracy od razu po jeździe tylko na 2h.- Będziesz mieć swoje miejsce przy biurku w kuchni w centrum miasta - Fantastyczny zespół i atmosfera (99% naszych pracowników wymienia te czynniki jako jeden z głównych plusów pracy w Smacznej Diecie). Jesteśmy oceniani jako najlepsza dieta pudełkowa w Polsce na ponad 500 firm. Regularnie wygrywamy nagrody, także za podejście do pracowników. Firma ma wizję, misję, wartości (optymizm, pasja, rozwój, zespołowość), kodeks. CZEGO PRAGNIEMY OD CIEBIE? - uśmiechu (jeśli lubisz narzekać, to niestety u nas się nie odnajdziesz)! - uczciwości! - komunikacji na wysokim poziomie, umiejętności negocjacji cen z dostawcami - gospodarności, oszczędności, niechęci do marnotrawstwa - skupienia, zaangażowania, sprawności (w dużych liczbach, tabelach, komputerze) - interesowania się jedzeniem - prawa jazdy - niekaralności CV ze zdjęciem (koniecznie, może być też prywatne) i list motywacyjny (koniecznie) prosimy wysłać tutaj albo przynieść do siedziby Smacznej Diety (ul. Herberta 3, Stary Bazar, Gorzów Wlkp.).