Sortowanie:
Znaleziony: 32 ogłoszenie w kategorii Gastronomia / Hotelarstwo Polska: Wszystkie miasta
Praca dla Szefa Kuchni
Praca dla Szefa Kuchni
nowe Jabłonna 30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyOśrodek konferencyjny z pokojami gościnnymi i restauracją zatrudni Szefa Kuchni. Poszukujemy doświadczonego i gotującego Szefa, który poprowadzi naszą kuchnię. Doświadczenie, chęci do pracy i stabilizacja to największe atuty, stawka od 40 zł netto w górę w zależności od umiejętności. Na okres próbny umowa zlecenie lub B2B, po okresie próbnym umowa o pracę. Zainteresowanych prosimy o przesyłanie dokumentów na platformę Lento lub bezpośrednio na adres: @ Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Praca dla Szefa Kuchni w Gubinie
Praca dla Szefa Kuchni w Gubinie
Gubin 30+ kilka dni temu

Do Restauracji Bosko w Gubinie, poszukujemy Szefa Kuchni z pasją do gotowania. Kuchnia europejska, włoska, polska. Możliwa pomoc w zakwaterowaniu lub ekwiwalent za dojazdy z innego miasta.

Praca dla KUCHARZA KUCHARZ zastępca szefa kuchni Miechów
Praca dla KUCHARZA KUCHARZ zastępca szefa kuchni Miechów
2000 zł
Miechów 30+ kilka dni temu

Dzień dobryPracy dla kucharza w Domu Weselnym Monika.w związku z rozwojem firmy uzupełnimy o dodatkowe stanowisko kucharza/zastępca szefa kuchni praca na pełny etat, umowa o praceelastyczne godziny pracy, możliwość 1-2 weekend wolny.praca 3-4 dni w tygodniuwięcej szczegółów tel. 50*****10lub email biuro(a)domweselnymonika.pl

restauracja pod Lublinem szuka osób na stanowisko KUCHARZ/SZEF KUCHNI
restauracja pod Lublinem szuka osób na stanowisko KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Lublin 12 dnia plecy

OPISRestauracja pod Lublinem ZATRUDNI SZEFA KUCHNI I KUCHARZA do obsługi imprez okolicznościowych:OFERUJEMY:Umowę o pracę lub umowę zlecenie lub B2B - w zależności od preferencji.Wynagrodzenie na poziomie - 35 zł/h - 50 zł/hMożliwość tworzenia wyjątkowych menu, proponowania nowych rozwiązań czy technik gotowaniaPracę ze zgranym sympatycznym zespołemWYMAGANIA:Min 2 letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni.Niezbędne dokumenty (książeczka sanepidowska) do rozpoczęcia pracyZaangażowanie w powierzone zadania, dobre gospodarowanie powierzoną żywnością bez marnowania i wyrzucania jedzenia ;)Umiejętność pracy w zespoleKreatywność - liczymy na świeży powiew, który wniesiesz do naszej kuchniSamodzielnośćUmiejętności kierownicze:Doskonałe zdolności zarządzania zespołem, organizacji pracy i dbałości o najwyższą jakość potrawWażne jest zarządzanie czasem pracy pracowników oraz powierzanymi im obowiązkamiJeżeli szukasz pracy na stałe w zgranym zespole ta praca jest dla Ciebie. Osoby zainteresowane bardzo prosimy o przesłanie CV oraz kontakt telefoniczny w celu umówienia rozmowy kwalifikacyjnej.

Szef kuchni "Modry Młyn" Rumia
Szef kuchni "Modry Młyn" Rumia
Rumia dzisiaj

Poszukujemy osoby na stanowisko Szefa KuchniNasza restauracja, znana z wysokiej jakości potraw kaszubskich w nowoczesnym wydaniu, poszukuje osoby, która zastąpi naszego wieloletniego Szefa Kuchni. Jeśli jesteś pasjonatem kulinariów, chcesz rozwijać się w dynamicznym środowisku i stawiasz na jakość oraz zadowolenie klientów, to ta praca jest dla Ciebie!Wymagania:Doświadczenie jako Szef KuchniUmiejętność zarządzania menu, produkcją oraz gospodarką magazynową.Zdolność do organizacji pracy w kuchni oraz liczenia kosztów surowców (food cost).Umiejętność pracy w zespole i radzenia sobie w dynamicznym środowiskuPasja do kuchni kaszubskiej oraz chęć dbania o jakość i zadowolenie gościOferujemy:Stabilne zatrudnienie w renomowanej restauracjiDuży zakres decyzyjności w kształtowaniu menu i prowadzeniu kuchniTerminowe wynagrodzenie oraz premie za osiągnięte wynikiMożliwość rozwoju zawodowego poprzez szkoleniaPracę w klimatyzowanych pomieszczeniach w godzinach 10:00-21:00, bez zmian nocnychJeśli jesteś gotowy/chętna na wyzwanie i chcesz dołączyć do naszego zespołu, czekamy na Twoje CV!

Szef kuchni Job for South Indian chef cook in Krakow, Poland
Szef kuchni Job for South Indian chef cook in Krakow, Poland
nowe Kraków 30+ kilka dni temu

We are a South Indian restaurant located in Krakow, Poland. For our expanding team, we are looking for an experienced chef. If you have minimum 3 years of experience as a cook and know Kerala recipes, don't hesitate to contact us by phone or chat. Praca dla szefa kuchni południowo-indyjskiej w centrum Krakowa. Wymagane minimum 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharza oraz znajomość przepisów z rejonu Kerala. Zgłoszenia przyjmujemy telefonicznie.

South Indian chef for a restaurant in Krakow, Poland
South Indian chef for a restaurant in Krakow, Poland
65 zł
Kraków 30+ kilka dni temu

We are a South Indian restaurant located in Krakow, Poland. For our expanding team, we are looking for an experienced chef. If you have minimum 3 years of experience as a cook and know Kerala recipes, don't hesitate to contact us by phone or chat. Praca dla szefa kuchni południowo-indyjskiej w centrum Krakowa. Wymagane minimum 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharza oraz znajomość przepisów z rejonu Kerala. Zgłoszenia przyjmujemy telefonicznie.

Kucharz palnikowy w restauracji IL TRAMONTO
Kucharz palnikowy w restauracji IL TRAMONTO
6000 zł
Wrocław 30+ kilka dni temu

W związku z rozwojem restauracji IL TRAMONTO na ul. Grabiszyńskiej, poszukujemy ogarniętej osoby do pracy na stanowisku: kucharzJeśli nie boisz się wyzwań, jesteś osobą pogodną, ambitną i pracowałeś/aś już w kuchni - to ta praca jest dla Ciebie.Dajemy możliwość rozwoju do kucharza, do głównego kucharza, sous chefa, czy nawet szefa kuchni w nowo otwieranych restauracjach.Oferujemy:umowę zlecenie/o pracęharmonogram pracy ustalany indywidualniemiłą atmosferę bez niepotrzebnych spinpakiety medyczne, ubezpieczeniowewypłaty zawsze na czasmożliwość nauki zawodu i rozwojuWięcej szczegółów podczas spotkania rekrutacyjnego.Proszę o przesyłanie CV ze zdjęciem.W przypadku kontaktu telefonicznego, proszę dzwonić w godzinach 12-20

Szef kuchni w hotelu - Irlandia
Szef kuchni w hotelu - Irlandia
Gdynia 30+ kilka dni temu

Wynagrodzenie: od 50 do 100 zł netto na godzinę Dla naszego sprawdzonego kontrahenta poszukujemy osobę na stanowisko szefa kuchni. Oferujemy pracę w renomowanym 4* hotelu w Dublin, który oferuje szeroki zakres usług gastronomicznych. Do głównych obowiązków szefa kuchni należeć będzie m.in. organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, planowanie i przygotowanie menu związanego z wydarzeniami tj. wesela, chrzciny itp. Poszukujemy osobę otwarta na własny rozwój, zaangażowaną w pracę i powierzone obowiązki. Wyjazd do pracy w pełni zorganizowany w ramach Assistance - 180 zł (ubezpieczenie, indywidualny opiekun). Dodatkowo transport samolotem w ustalonej dacie z dowolnego lotniska w Polsce do Dublin.Długość kontraktu: do 6 miesięcy z możliwością przedłużeniaTermin wyjazdu: do ustaleniaMiejsce pracy: Dublin, Irlandia.Wymagania stanowiska:- znajomość j. angielskiego w stopniu bardzo dobrym / zaawansowanym- doświadczenie na stanowisku szefa kuchni- dobra organizacja pracy- motywacja do pracy pod presją czasu, dokładność, zwinność- umiejętność pracy w zespoleOferujemy:- stawka godzinowa zależna od doświadczenia, zostanie ustalona podczas rozmowy kwalifikacyjnej- 39 godzin pracy przez 5 dni w tygodniu - możliwość większej liczby godzin- elastyczny czas pracy, praca również weekendy- cotygodniowe wynagrodzenie wypłacane na konto walutowe pracownika- darmowe zakwaterowanie w 1 lub 2-osobowym pokoju hotelowym- darmowy posiłki oraz kawa/herbata i przekąski dostępne na kantynie- pokrycie kosztu przelotu po zrealizowaniu kontraktuAplikuj na ofertę -> www.bispolhr.com/pl/oferty/szef-kuchni_705154Grupa Bis-Pol działa na podstawie certyfikatu Marszałka Województwa Podkarpackiego numer 6782.

Szef Kuchni do restauracji Mamma (praca całoroczna)
Szef Kuchni do restauracji Mamma (praca całoroczna)
Kołobrzeg 5 dni plecy

Szukamy Szefa Kuchni do Mammy, restauracji z włoską kuchnią i pizzą, z ugruntowaną pozycją na rynku. Praca od zaraz, z czasem na wyszkolenie przez obecnego szefa i executive chefa grupy. Praca całoroczna! Na czym polega ta praca:praca na sekcji i na pasie;składanie zamówień na produkty;współpraca z managerami lokalu;współtworzenie nowych dań z Executive chefem;nadzór nad zespołem kuchni;dbanie o utrzymanie standardów produkcji i receptur;układanie grafiku pracy.Szukamy osób, które:mają doświadczenie na podobnym stanowisku, szczególnie we włoskiej restauracji lub inne doświadczenie z włoską kuchnią;dobrze zarządzają zespołem, potrafią być liderem i mentorem dla swojej ekipy;mają dobre umiejętności organizacyjne (tworzenie listy zadań, delegowanie, pilnowanie kalendarza);mają łatwość do przekazywania wiedzy, inspirowania i motywowania zespołu;przykładają wagę do szczegółów.Z naszej strony oferujemy:pracę w lubianym lokalu z ugruntowaną pozycją na rynku i nagrodami;otwartość na różne formy umowy; otwartość na wszelkie szkolenia i inne możliwości rozwoju;system premiowy uzależniony od wyników oraz udział w napiwkach;pracę z doświadczonym Executive Chefem kuchni Rafałem Lorencem;benefity pracownicze (nielimitowane kawy, herbaty, bezpłatny obiad pracowniczy, zniżki na dania w każdej restauracji grupy);wspierający zespół managerski i zespół chefów kuchni z 3 restauracji z grupy;dużą niezależność i elastyczność.Wynagrodzenie:Stawka godzinowa netto na rękę w sezonie 39 - 41 zł za godzinę. Stawka podana w ogłoszeniu jest stawką brutto przy umowie zlecenie. Możliwość negocjacji stawek przy dużym doświadczeniu na stanowisku szefa kuchni.Liczba godzin na tym stanowisku do ustalenia, zazwyczaj od 180 poza sezonem do ok. 240 h w sezonie. Możliwość zatrudnienia w ramach umowy B2B na jednoosobową działalność gospodarczą lub na umowę zlecenie lub umowę o pracę.Zgłoszenia prosimy składać przez formularz OLX.

Pomoc kuchenna - Restauracja IL TRAMONTO
Pomoc kuchenna - Restauracja IL TRAMONTO
6000 zł
Wrocław 30+ kilka dni temu

W związku z rozwojem restauracji IL TRAMONTO na ul. Grabiszyńskiej, poszukujemy ogarniętej osoby do pracy na stanowisku: pomoc kuchenna/sałatkowaJeśli nie boisz się wyzwań, jesteś osobą pogodną, ambitną i pracowałeś/aś już w kuchni - to ta praca jest dla Ciebie.Dajemy możliwość rozwoju od pomocy kuchennej, przez kucharza, do głównego kucharza, sous chefa, czy nawet szefa kuchni w nowo otwieranych restauracjach.Oferujemy:umowę zlecenie/o pracęharmonogram pracy ustalany indywidualniemiłą atmosferę bez niepotrzebnych spinpakiety medyczne, ubezpieczeniowewypłaty zawsze na czasmożliwość nauki zawodu i rozwojuWięcej szczegółów podczas spotkania rekrutacyjnego.Proszę o przesyłanie CV ze zdjęciem.W przypadku kontaktu telefonicznego, proszę dzwonić w godzinach 12-20

Poszukuje Szefa kuchni
Poszukuje Szefa kuchni
30+ kilka dni temu

Opis oferty pracyPoszukujemy szefa Kuchni do prowadzenia restauracji typu " jedzenie na wagę " , znajdującej się w Szczawnicy . Praca od Kwietnia do Października z możliwością podjęcia stałej współpracy . Wymagania : Koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni, w tym : *kierowanie kilkuosobowym zespołem, *dbanie o odpowiedni poziom restauracji typu " jedzenie na wagę " *nadzór nad stanem magazynowym surowców i towarów oraz przeprowadzanie comiesięcznych inwentaryzacji , *zarządzanie pracą na kuchni - rozdzielanie prac i wyznaczanie zadań dla personelu kuchennego, *składanie zamówień, *przyjmowanie i sprawdzanie zamówionych towarów, *badania epidemiologiczno- sanitarne, nosicielstwo salmonelli( aktualna książeczka sanepidowska ), *sumienność, *punktualność, * umiejętność pracy w zespole . Zapewniamy : *umowę o pracę, *dobre zarobki, *pracę w miłej atmosferze, *możliwość noclegu lub dopłaty do dojazdów, *osobny pokój , *całodniowe wyżywienie .

CUKIERNIK / SZEF CUKIERNI Z DOŚWIADCZENIEM / oraz kucharza
CUKIERNIK / SZEF CUKIERNI Z DOŚWIADCZENIEM / oraz kucharza
Warszawa 30+ kilka dni temu

Pilnie poszukiwana osoba na stanowisko cukiernika. Miejsce pracy: okolice Sulejówka – Hotel Opis stanowiska: Odpowiedzialność za prowadzenie działu cukierniczego. Nadzorowanie oraz praca przy produkcji ciast naturalnych, ciast drożdżowych, tortów tradycyjnych, tortów w stylu angielskim, deserów, musów. Wymagania: Znajomość podstawowych receptur wyrobów cukierniczych, Kreatywność oraz pomysłowość w tworzeniu nowych smaków, Wysoko rozwinięte zdolności manualne, plastyczne, Wyczucie estetyki, dbałość o szczegóły, Dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy, Bardzo dobra organizacja pracy własnej, Gotowość do podnoszenia kwalifikacji. Oferujemy: Umowę o pracę, Możliwość rozwoju i samorealizacji. Osoby zainteresowane proszone są o przysłanie cv ze zdjęciem, listu motywacyjnego oraz prac. Odpowiemy na wybrane oferty. Poszukujemy również, kucharza, szefa zmiany oraz zastępcę szefa kuchni Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.)"

Kucharz/szef kuchni na niedużym ośrodku wypoczynkowym na wakacje.
Kucharz/szef kuchni na niedużym ośrodku wypoczynkowym na wakacje.
5 dni plecy

Poszukujemy kucharza/szefa kuchni do kuchni w ośrodku wypoczynkowym w Wisełce nad morzem. Praca na sezon wakacyjny - od 21 czerwca do 28 sierpnia. Praca z wyżywieniem i zakwaterowaniem na terenie ośrodka - nad samym morzem. Możliwy pobyt z osobą towarzyszącą i/lub zwierzęciem. Szukamy osób z doświadczeniem w branży. Chętnie zatrudnimy kucharza/szefa kuchni z przedszkola lub szkoły.
 Wynagrodzenie miesięczne 5500-7500 na rękę + premia na koniec sezonu. 
Dodatkowo gotowość podania obiadu osobom z zewnątrz (możliwość zarobienia dodatkowej prowizji). Wymagania: Umiejętność organizacji pracy kucharzy i pomocy kuchennych. Zapewnienie świeżości składników i produktów końcowych. Odpowiedzialność za dobrą jakość gotowych dań. Utrzymywanie czystego i bezpiecznego miejsca pracy. Ścisła współpraca z dostawcami
Utrzymanie odpowiedniego poziomu zapasów żywności. Podawanie posiłków w razie potrzeby. Dbałość o próbki żywnościowe. Wykształcenie lub doświadczenie gastronomiczne. Obowiązki: Przygotowanie potraw, pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych. Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności. Zarządzanie personelem (zmywak i pomoce kuchenne) Przygotowanie zamówień dla dostawców Dbałość o przestrzeganie wymagań i przepisówUtrzymywanie kuchni w czystości, Posiłki: W ośrodku będą grupy dzieci i młodzieży w liczbie 40 - 70 osób.Śniadanie w formie szwedzkiego stołu podawane na stołach (1 półmisek na 6-8 osób), do tego ciepła przekąska np parówki, jajecznica, naleśniki, tosty itp. Dodatkowo mleko i płatki.Obiady dwudaniowe (zupa w wazach, drugie danie podawane na talerzach. Kompot w dzbankach podawany do stołu. Podwieczorek typu: owoc, jogurt, drożdżówka etc. Kolacja w formie szwedzkiego stołu podawane na stołach (1 półmisek na 6-8 osób), do tego ciepła przekąska np racuchy, pizza, tosty, zapiekanki itp).

Obsluga sali,wydawanie posilkow dla gosci hotelu  w Bialymstoku
Obsluga sali,wydawanie posilkow dla gosci hotelu w Bialymstoku
3600 zł
Białystok 30+ kilka dni temu

Poszukujemy 2 osób do przygotowywania i wydawania śniadań oraz kolacji w restauracji hotelowej , Poranna zmiana od 5:00 do 13:00 , kolacyjna od 14 do 22 Praca również w weekendy ( 2 soboty i 2 niedziele w miesiacu)Istnieje mozliwosc zatrudnienia sie jedynie na same weekendy ( dla studentow studiow dziennych np)Możliwość przyuczeniaMożliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin w przedziale dziennym/miesięcznym.Wymagane są badania sanitarno-epidemiologiczne.Kandydatura na w/w stanowiska powinna wykazać się sumiennością,odpowiedzialnością, chęcią do pracy oraz umiejętnościami utrzymania czystości na stanowisku pracy.Wynagrodzenie w zależności od doświadczenia do uzgodnienia.Poszukujemy rowniez na stanowisko szefa kuchni, personel sprzatajacy

Szef kuchni w restauracji hotelowej
Szef kuchni w restauracji hotelowej
17160 zł
Kraków 30+ kilka dni temu

Restauracja w hotelu 4* zatrudni Szefa Kuchni Zakres zadań:kontrola Food Cost’ów, ewidencjonowanie stanów i rozchodów magazynowychprzygotowywanie raportów i zestawień zgodnie ze standardem firmyprzestrzeganie norm sanitarnych, dbałość o czystość i higienę w kuchniorganizowanie codziennej pracy i spotkań dla Pracowników działuopracowanie karty menu (a la carte, bufet śniadaniowy, menu bankietowe)kontrola jakości przygotowywanych potraw i dbałość o najwyższą jakość serwowanych dańnadzór nad zamówieniami, gospodarką magazynową i kosztami gastronomicznymiprzeprowadzanie inwentaryzacji Wymagania:doświadczenie na podobnym stanowisku doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz doświadczenie w gospodarce magazynowej i Food Cost Oferujemy: stabilną formę zatrudnienia – praca w oparciu o umowę o pracę bądź kontrakt B2Bodpowiedzialne stanowisko w prestiżowym obiekcie, z perspektywą rozwoju zawodowegokonkurencyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji i doświadczeniakomfortowe warunki pracy i nowoczesne narzędzia pracypakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, karta MultiSport, wyżywienie)

Zatrudnię kucharza/ kucharkę w restauracji w Częstochowie
Zatrudnię kucharza/ kucharkę w restauracji w Częstochowie
30+ kilka dni temu

Możliwość pracy w pełnym wymiarze godzin lub praca dodatkowa. Zakres obowiązków: ·         Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, imprezy okolicznościowe) ·         Przygotowywanie potraw według receptur Prześlij do nas cv, jeśli: ·         Gotowanie jest Twoją pasją ·         Posiadasz doświadczenie na samodzielnym stanowisku kucharza ·         Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu ·         Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność ·         Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę ·         Jesteś otwarty na zmianę ·         Pasja do tworzenia wyjątkowej obsługi ·     Jesteś punktualny oraz sumienny Oferujemy: ·         Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt) ·         Przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa Kuchni ·         Możliwość zdobywania cennych doświadczeń ·         Dla kandydatów z bardziej odległych lokalizacji, przy relokacji oferujemy wsparcie w zakwaterowaniu ·         Możliwość wdrażania własnych pomysłów ·         Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy

Szef Kuchni / Kucharz Restauracja Miód Malina
Szef Kuchni / Kucharz Restauracja Miód Malina
Straszyn 30+ kilka dni temu

Wynagrodzenie: od 4000 do 6000 zł netto miesięcznie OpisRestauracja Miód Malina w Straszynie poszukuje Szefa Kuchni lub samodzielnego KucharzaMiejsce pracy : Straszyn ul. Młodej Polski 1Główne obowiązki na stanowisku :zarządzanie personelem,planowanie, organizowanie i koordynowanie działania Restauracji,dbanie o utrzymanie wysokiego standardu lokalu oraz jakości świadczonych usługprzygotowywaniem dań zgodnie z recepturamizarządzaniem personelemdbaniem o estetykę serwowanych potrawzamawianiem towaru i kontrolą stanu magazynowegowspółpracą z kadrą zarządzającą restauracjiale przede wszystkim realizowaniem swoich kulinarnych pomysłówWymagania :dyspozycyjność min. 15 dni w miesiącu,doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni ,doświadczenie w zarządzaniu zespołem,dobra organizacja pracy własnej i zespołu oraz umiejętności pracy pod presją czasu,umiejętności szybkiego podejmowania decyzji i reagowania na zmiany,odpowiedzialności za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP,aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Oferujemy:zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B,Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia,pracę w przyjaznej atmosferze,Jeśli sądzisz, że ta praca jest dla Ciebie, wyślij swoje CV poprzez formularz zgłoszeniowy.Kontakt telefoniczny : 50*******67Uprzejmie prosimy o dopisanie klauzuli:Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

KUCHARZ W RESTAURACJI TELIMENA (NR 2492)
KUCHARZ W RESTAURACJI TELIMENA (NR 2492)
Bydgoszcz 30+ kilka dni temu

Opis stanowiska pracy Numer oferty: StPr/22/2492 Obowiązki: Ogólny zakres obowiązków: - przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni, - przestrzeganie norm i standardów HACCP, - udział w tworzeniu menu, - dbałość o estetykę wydawanych potraw. Oferujemy: - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników, - dofinansowanie do wypoczynku letniego, - pracę w przyjaznym i zgranym zespole. Wymagania: Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: - Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wykształcenie: - zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Pozostałe wymagania: - Wymagania:- wykształcenie gastronomiczne,- doświadczenie na stanowisku kucharz,- pasja do gotowania,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce pracy: Fordońska 15, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny Wymagane dokumenty: CV prosimy kierować na adres: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 / 324 93 10 Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty Prezentacja firmy źródło oferty: CBOP Dodatkowe informacje Ostatnia aktualizacja: 11/06/2022 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 1 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Zatrudnimy Kucharza na Grilla
Zatrudnimy Kucharza na Grilla
Kraków 30+ kilka dni temu

Szanowni Państwo,Szukamy kucharza lub kucharki do pracy w restauracji Emalia Zabłocie w Krakowie. Stanowisko:Mięsa, grill, piec.Szukamy:Osoby młodej duchem, która kocha gotować. Szanuje każdy produkt i jest ciekawy nowych smaków. Kocha schabowego jak i pierogi, a i stekiem nie pogardzi. Podrzuci propozycję obiadu dnia bo lubi pokazać swoje umiejętności. Posprząta swoje miejsce pracy, ale jak widzi gdzie indziej bałagan to też się „schyli”. Pamięta, żeby zrobić też produkcją dla Swojego Zmiennika bo wie, że jesteśmy drużyną.Obowiązki:wydawanie dań według wytycznych Szefa Kuchni,wykonanie bieżącej produkcjipraca na płycie ciepłej - grill, obsługa pieca Rationalporcjowanie mięsdbanie o porządek i higienęOferujemy:umowę o pracę lub inną formę zatrudnienia według ustaleń,stawkę godzinową zależną od doświadczenia i umiejętnościpracę w trybie zmianowym, dwa dni pracy, dwa dni wolnego lub inny ustalony z Szefem Kuchni,zniżki pracownicze w restauracji i naszej piekarni,praca na dobrym sprzęcie, duży grill zernike, piec rational, zmywarki kapturowe,pracę w poukładanej restauracji, już 7 lat na rynku. Każdy ma pracę na swoim stanowisku. Zadzwoń, z chęcią porozmawiam – Mateusz 53*******47 lub Łukasz Szef Kuchni 50*******62

Restauracja w Katowicach zatrudni kucharzy!
Restauracja w Katowicach zatrudni kucharzy!
30+ kilka dni temu

CHODZI ZA TOBĄ NATURALNIE DOBRE JEDZENIE I SZUKASZ PRACY? PRZYŁĄCZ SIĘ DO NAS! Interesuje Cię praca w elastycznym wymiarze godzin? Lub na cały etat? W związku z dynamicznym rozwojem, restauracja Charlie Food & Friends zlokalizowana w DH Supersam w Katowicach, poszukuje nowych członków zespołu na stanowisko: 1) Kucharz Zmianowy 2) Pomoc Kuchenna Gwarantujemy elastyczny czas pracy oraz atrakcyjne wynagrodzenie! Do zadań pracowników kuchni, należy: - przygotowywanie produktów, dań zgodnie z procedurą i standardami; - organizacja pracy kuchni; - fachowa obsługa urządzeń gastronomicznych; - sprawne wydawanie potraw; - składanie zamówień od dostawców; - racjonalne gospodarowanie towarem; - dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług; - dbanie o czystość i higienę miejsca pracy; - współpraca z Szefem Kuchni oraz Menadżerem Restauracji. Oferujemy: atrakcyjne wynagrodzenie + system premiowy szkolenie pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni stabilne warunki zatrudnienia możliwość rozwoju zawodowego szeroki pakiet socjalny (Multisport, posiłki pracownicze); Kandydaci powinni wykazać się: wrażliwością na naturalny smak, uczciwością, samodyscypliną oraz dobrym humorem i umiejętnością pracy w grupie ;-) Jeśli jesteś osobą posiadającą książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych, lubisz gotować i robisz to z zamiłowaniem ta oferta jest dla Ciebie! Skontaktuj się z nami już dzisiaj! Aplikuj wysyłając CV poprzez formularz. Prosimy o dodanie Klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn.29.08.97.roku o Ochronie Danych osobowych Dz.Ust.nr.133 poz.883.

Kucharz Catering Tajm (6000zł – 10000zł brutto)
Kucharz Catering Tajm (6000zł – 10000zł brutto)
30+ kilka dni temu

Catering Tajm- firma z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej, o ugruntowanej pozycji na rynku poszukuje Kucharza z pasją do gotowania i chęcią ciągłego rozwoju. Szukamy osób, które potrafią dobrze zorganizować własną pracę, mają doświadczenie na podobnym stanowisku oraz są uczciwe, dokładne i energiczne. Do głównych zadań na stanowisku pracy należy: - dbanie o jakość przygotowywanych dań - staranne wykonywanie zadań zleconych przez Szefa kuchni - zapewnienie właściwego przygotowania potraw - dbanie o porządek na stanowisku pracy W zamian oferujemy: - stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat - wysokie wynagrodzenie podstawowe (6000zł-10000zł brutto) - terminowe wypłaty wynagrodzenia - premie - możliwość awansu - pełne ubezpieczenie - elastyczne godziny pracy (praca po 8 godzin, grafik układany z wyprzedzeniem) - ubezpieczenie grupowe - wysokie zniżki pracownicze na catering oraz darmowa dostawa - bezpłatne posiłki pracownicze - możliwość rozwoju (szkolenia) - paczki świąteczne dla pracowników Jeśli chcesz pracować w miłym i zgranym zespole, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 725 - pokaż numer telefonu - lub o wysyłanie CV.

Kucharz w nowo powstającej restauracji resortu
Kucharz w nowo powstającej restauracji resortu
750 zł
30+ kilka dni temu

Nowo powstający, luksusowy NOI Resort nad Jeziorem Rożnowskim w Znamirowicach poszukuje osób do kreatywnej pracy.Jako kucharz, Twoja praca skupia się na przygotowywaniu różnorodnych potraw, dbając o smak, prezentację i jakość składników. Twoje zadania obejmują:Przygotowywanie potraw:Odpowiadasz za przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbając o smak i wygląd potraw.Kontrola jakości składników:Starasz się o świeże i wysokiej jakości składniki.Przygotowywanie menu:Współpracujesz z szefem kuchni w tworzeniu i modyfikowaniu menu, dostosowując je do zmieniających się sezonów i trendów.Zachowanie standardów higieny:Przestrzegasz zasad higieny, dbając o bezpieczeństwo żywności i utrzymanie czystości w kuchni.Współpraca z zespołem kuchennym:Komunikujesz się z innymi członkami zespołu kuchennego, aby zapewnić sprawną organizację pracy.Szybkość i skuteczność:Pracujesz efektywnie, utrzymując tempo pracy, aby dostarczyć potrawy zgodnie z zamówieniem klienta.Kreatywność:Wprowadzasz własne pomysły i sugestie do menu, eksperymentując z nowymi smakami i technikami kulinarnej.Praca pod presją:Radzisz sobie z presją czasu i zwiększonym obłożeniem w szczycie sezonu czy godzinach szczytowych.Zarządzanie zapasami:Kontrolujesz ilość i stan składników, zgłaszając potrzeby zakupów do szefa kuchni.Twoja rola jest kluczowa dla stworzenia doskonałego doświadczenia kulinarnego dla klientów. Wymaga to pasji do gotowania, kreatywności i zdolności do efektywnej pracy w zespole kuchennym.

Szef kuchni do nowo otwieranej restauracji
Szef kuchni do nowo otwieranej restauracji
1045 zł
30+ kilka dni temu

Zatrudnimy Szefa Kuchni do nowo otwierającej się restauracji w Krzywaczce (około 20km od Krakowa). Głównym założeniem restauracji jest podawanie potraw przyrządzonych ze świeżych, lokalnych składników, a jako bazę menu tworzyć będzie mięso wołowe. Lokal oferuje około 40 miejsc w sali głównej, 90 na piętrze (możliwość organizacji przyjęć) oraz 40 na patio. Rozpoczynając współpracę z nami otrzymasz możliwość zaangażowania się w tworzenie wizji restauracji. Szukamy osoby, która zdecydowanie lubi wyzwania i potrafi zorganizować pracę nie tylko sobie, ale również swojemu zespołowi! Praca w pełnym wymiarze godzin.Umowa: UoP lub B2BStawka: od 40 PLN/brutto/h w zależności od umowy + premie miesięczne + w przyszłości możliwość partycypacji w zyskach firmy.Twój zakres obowiązków: Tworzenie menu, receptur, food costKierowanie procesem przygotowywania potrawNadzorowanie pracy zespołu kucharzy, motywowanie do utrzymywania jak najlepszych standardówPlanowanie i kontrolowanie kosztów związanych z działalnością kuchni Zarządzanie stanami magazynowymi Współpraca z dostawcamiKontrolowanie najnowszych trendów kulinarnych i umiejętność wdrożenia ich w restauracjiWymagania: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowiskuUmiejętność tworzenia food cost, receptur, gramatur, stanów magazynowychKreatywnego podejścia zarówno do przygotowywania jak również podawania potrawPasji do gotowania i dbałości o najwyższą jakość potrawUtrzymanie porządku na stanowisku pracy oraz dbałość o higienęUmiejętność efektywnego zarządzania zasobami ludzkimiChęć do pracy i pozytywne nastawienie :) Oferujemy: Pracę w nowej restauracji z możliwością wzięcia czynnego udziału w kreowaniu wizerunku tego miejscaSamodzielność w zarządzaniu procesami kuchennymi oraz zespołem kucharzy Ciekawą i pełną wyzwań pracę Zatrudnienie w oparciu umowy o pracę lub B2BTerminowe wynagrodzenie Benefity: Zniżki na firmowe produktySpotkania integracyjneParking dla pracownikówPaczki świąteczne Dofinansowanie szkoleń  Jesteś zainteresowany ? Nie czekaj i już teraz zadzwoń do nas: 88*******70 / 88*******30. Praca od zaraz ! :) Otwarcie restauracji planowane na początek marca.

Pracuj jako SZEF KUCHNI / POMOC KUCHENNA / KELNER! Aplikuj!
Pracuj jako SZEF KUCHNI / POMOC KUCHENNA / KELNER! Aplikuj!
Olesno 30+ kilka dni temu

Gościniec Borki Wielkie (woj. opolskie), czyli jedno z najbardziej klimatycznych miejsc na mapie gospodarstw agroturystycznych, nagrodzone tytułem "Gospodarstwa Agroturystycznego Roku Polski 2021", znajduje się 13 km od Olesna. To pełne spokoju, urokliwe miejsce pozwala w pełni zrelaksować się z dala od miejskiego zgiełku. Kochamy ludzi i chcemy spełniać ich marzenia o idealnym wypoczynku oraz wyśmienitym posiłku, dlatego w związku z rozbudową struktur naszego zespołu poszukujemy: - SZEFA KUCHNI - POMOCY KUCHENNEJ - KELNERÓW Czego oczekujemy? - Pasji kulinarnej, - Komunikatywności, - Zaangażowania w wykonywaną pracę, - Z uwagi na specyfikę pracy - dyspozycyjności również w weekendy. Co oferujemy w zamian? - Umowę o pracę, - Zatrudnienie na przejrzystych warunkach, - Wynagrodzenie wzrastające, adekwatne do posiadanych umiejętności, - Możliwość realizacji Twoich autorskich pomysłów, - Możliwość zakwaterowania. - Posiłki regeneracyjne. Brzmi ciekawie? Nie zwlekaj i aplikuj już dziś! Zadzwoń pod numer 505 - pokaż numer telefonu - , lub wyślij sms o treści "PRACA" i ustal dogodny termin spotkania. Przesyłając swoje CV prosimy, aby zawrzeć w nim treść niniejszej Klauzuli RODO: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

KUCHARZ W BARZE DWORCOWY
(NR 3336)
KUCHARZ W BARZE DWORCOWY (NR 3336)
Bydgoszcz 30+ kilka dni temu

Informacje podstawowe Miejsce pracy: Dworcowa 75, 85-009 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standardów HACCP,- dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole. Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny Wymiar etatu: 1 Zmianowość: dwie zmiany Liczba godzin w tygodniu: 40 Liczba godzin w miesiącu: 160 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie zasadnicze uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej. System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną Typ propozycji: praca w wolne dni Zapewnienie wyżywienia: NIE Zapewnienie zakwaterowania:: NIE Zatrudnienie od zaraz: NIE Data rozpoczęcia: 01.09.2022 Wymagania konieczne Zawody: Kucharz* Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Pozostałe wymagania Inne wymagania: Wymagania:- wykształcenie zasadnicze gastronomiczne,- doświadczenie na stanowisku kucharz,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Pracodawca Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy Język aplikacji: polski Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail:

KUCHARZ W RESTAURACJI TANGO
(NR 3333)
KUCHARZ W RESTAURACJI TANGO (NR 3333)
Bydgoszcz 30+ kilka dni temu

Informacje podstawowe Miejsce pracy: Wojska Poskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standardów HACCP,- udział w tworzeniu menu,- dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.równoważny system czasu pracy Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny Wymiar etatu: 1 Zmianowość: dwie zmiany Liczba godzin w tygodniu: 40 Liczba godzin w miesiącu: 160 Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie zasadnicze uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej. System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną Typ propozycji: praca w wolne dni Zapewnienie wyżywienia: NIE Zapewnienie zakwaterowania:: NIE Zatrudnienie od zaraz: NIE Data rozpoczęcia: 01.09.2022 Wymagania konieczne Zawody: Kucharz* Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Pozostałe wymagania Inne wymagania: Wymagania:- wykształcenie gastronomiczne,- doświadczenie na stanowisku kucharz,- pasja do gotowania,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Pracodawca Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy Język aplikacji: polski Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail:

Szef Kuchni Bułkę/Bibułkę Fuzja Łódź
Szef Kuchni Bułkę/Bibułkę Fuzja Łódź
Łódź wczoraj

Cześć!Już niebawem otworzymy w Łodzi naszą szóstą Bułkę przez Bibułkę. To dla nas bardzo emocjonujący krok, gdyż to nasz pierwszy raz, kiedy otwieramy lokal poza Warszawą. Zatem szukamy Szefa kuchni, któremu będziemy mogli zaufać w 100%. Lidera – osoby charyzmatycznej, energicznej, z dużą dawką poczucia humoru i dystansu do siebie. Osoby, która sprawnie zarządza , ale też wie, że celem funkcjonowania przedsiębiorstwa jest zysk. Osoby, którą cechuje gościnność i takiej, która nade wszystko szanuje i lubi ludzi. Nasza karta jest krótka, ale fantastyczna, bazuje na świetnej jakości produktach, nie idziemy na skróty i kochamy klimat w naszych wnętrzach i prostotę w serwowanych daniach. Jeśli masz odpowiednie doświadczenie i lubisz pracę w gastronomii – to właśnie miejsce dla Ciebie.Twój zakres obowiązkówZarządzenie  zespołem w kuchni Bułkę przez BibułkęPełnienie roli Managera i Mentora jednocześnie, szukamy osoby charyzmatycznej, która świetnie koordynuje pracę, ale będzie wiedziała także jak dobrze ich zmotywowaćSzkolenie/wprowadzenie nowych pracownikówTworzenie FC, receptur, manualiTworzenie, opracowanie i wprowadzenie systemu motywacyjnego dla członków zespołów kuchennychCodzienna kontrola pracy na kuchniachNasze wymaganiaPraca na pełen etat, 2 weekendy pracujące, 2 wolneKreatywność i chęć pracy nad dużym projektemDoświadczenie w zarządzaniu zespołem Umiejętność egzekwowania czystości, przestrzegania receptur, zasad FIFO, HACCP, GMP, GHPUmiejętne i biegłe korzystanie z ExcelaTo oferujemyB2B lub UoPNieprzekraczalny etat, czyli w zależności od miesiąca 160-176 godzin pracy w miesiącu – Stawiamy na uczciwą pracę i Work Life BalanceMożliwość rozwoju, szkolenia, integracje oraz praca w koleżeńskiej atmosferzePensję płacimy uczciwie, terminowo, przelewem na konto - nigdy nic pod stołemBenefitydofinansowanie szkoleń i kursówelastyczny czas pracyzniżki na firmowe produkty i usługispotkania integracyjnekawa / herbataO nasOd 10 lat prowadzimy restauracje Bułkę przez Bibułkę. W naszych pięciu lokalach obsłużyliśmy do tej pory dziesiątki tysięcy gości, miesięcznie serwujemy tysiące śniadań i hektolitry Prosecco! Wciąż się rozwijamy, a goście stoją w kolejkach po nasze śniadania, dlatego chcemy karmić nie tylko więcej, ale przede wszystkim lepiej. W związku z tym szukamy nowej osoby do naszego teamu!Szukamy osoby kreatywnej która będzie zarządzać kuchnią  Bułkę przez Bibułkę. Osoby, którą cechuje dobre nastawienie do pracy oraz sumienność. Pozdrowienia

Dwie osoby na stanowisko kelnerka/kelner na ośrodku wypoczynkowym
Dwie osoby na stanowisko kelnerka/kelner na ośrodku wypoczynkowym
wczoraj

Ośrodek wypoczynkowy ROKSANA w Gąskach potrzebuje dwie energiczne osoby do pracy na stołówce na stanowisku kelnerka/kelner na okres letni od czerwca (konkretna data do uzgodnienia) do końca sierpnia. Wynagrodzenie 140/150 zł dziennie na rękę. Praca jest codziennie i są to jedynie dwa posiłki, co jest sporym ułatwieniem. Głównymi zadaniami są: przygotowanie stołówki do sniadania i obiadokolacji (czyli nakrycie stołów), podawanie na bieżąco potraw na ciepło gościom wchodzącym na stołówkę, zniesienie wszystkich naczyń na zaplecze kelnerskie, opróżnienie talerzy/misek/etc. z resztek jedzenia, ułożenie naczyń przygotowanych do zmywania na okienku do zmywaka, utrzymywanie czystości na zapleczu kelnerskim, w chlebaku i na stołówce, ścisła współpraca ze zmywakiem i pracownikami kuchni oraz wykonywanie poleceń szefa kuchni. Praca z darmowym zakwaterowaniem oraz pełnym wyżywieniem. Sponsorujemy też kawę, herbatę różnego sortu, czasem i słodkie do kawy, wodę, napoje, ewentualne potrzebne leki pierwszej pomocy i tym podobne. Można usmażyć sobie też kiełbaskę w soboty na ognisku, razem z gośćmi :) Adres: O.W.R. ROKSANA Ul. Nadbrzeżna 100, 76-034 Gąski. W zamian za solidne podejście do pracy jest oczywiście premia na koniec sezonu :). Jesteśmy rodziną firmą, każdy każdego wspiera i pomaga w przypadku, gdy zajdzie taka potrzeba, wystarczy przyjść i zapytać :) Wszystkiego nauczymy, wszystko pokażemy i wytłumaczymy. W razie wiekszej liczby osób na żywieniu zawsze ktoś pomoże np. w zrzucaniu resztek z talerzy i układaniu naczyń dla zmywaka. Nasze główne wymagania to: -entuzjazm, zaangażowanie i chęci do pracy, całą resztę wspólnie ogarniemy - jakiekolwiek doświadczenie bardzo mile widziane ;) -zdecydowanie i konsekwencja w podejmowaniu decyzji - nie szukamy osoby na miesiąc czy pół, tylko od czerwca (do uzgodnienia konkretna data) do końca sierpnia. Po ukończeniu wraz z nami "sezonu " możecie Państwo liczyć na wszelkiego rodzaju referencje, które pomogą Państwu w znalezieniu dobrej pracy stałej, w dobrej restauracji lub na innym stanowisku w branży gastronomicznej :) Mogą Państwo sprawdzić nasz ośrodek - najlepiej na Facebooku wpisując w wyszukiwarce (małpa)roksanaosrodek, (nie można w tym polu używać tego symbolu, ale chodzi o symbol "małpy" używany w adresach e-mail - bez nawiasów) także na stronie internetowej www.osrodekroksana.pl lub wpisać w mapach Google "Roksana Gąski" :) Najwięcej bieżących informacji i opis klimatu Ośrodka znajdziecie Państwo na Facebooku. To tak "pobieżnie" :) na ten temat, w razie jakichkolwiek pytań bardzo proszę o kontakt telefoniczny codziennie w godzinach od 8 do 20 pod numerem telefonu 78*****38. Cv można nadsyłać przez portal olx, ale preferujemy NAJPIERW KONTAKT TELEFONICZNY.

Szef Kuchni- Beach Bary - Międzyzdroje
Szef Kuchni- Beach Bary - Międzyzdroje
Międzyzdroje 30+ kilka dni temu

Cześć! Jesteśmy firmą, która od ponad 10 lat prowadzi Bary na Polskim wybrzeżu. W zbliżającym się sezonie letnim 2022 skupiamy się na 3 lokalizacjach w Międzyzdrojach: - Miejsce Beach Bar - The Last Port Beach Bar - Między Nami Szef Kuchni- Beach Bary - Międzyzdroje Poszukujemy Szefa Kuchni czyli: Osoby Kucharza który przygotuje oraz będzie w stanie koordynować pracę 3 małych kuchni Koncepty główne to: Kuchnia Europejska [Bistro, Tawerna, Pizza, Sałatki i Przekąski ] Terminy Oferujemy pracę w zakresie całorocznym, jednak jej charakter zmienia się w zależności od pory roku. Na początku roku kalendarzowego zajmujemy się działaniami podsumowującymi zeszły rok oraz wstępnymi propozycjami działania w przyszłości. Następnie, zamieniamy ogólne koncepcje na bardziej sprecyzowane plany i działania inwestycyjne. Im robi się cieplej tym coraz bardziej przechodzimy do działania bezpośredniego: wypuszczamy ogłoszenia o pracę, rekrutujemy ludzi, testujemy ich, dokonujemy inwestycji, przygotowujemy menu, w końcu budujemy obiekty sezonowe oraz odpalamy sprzedaż. Sezon letni to kulminacja sprzedaży, działania i kontroli, sprawdzenia czy to co zaplanowaliśmy działa tak jak wymyśliliśmy, dokonujemy odpowiednich korekt. Końcówka lata to czas otrząśnięcia się z sezonowego biegu, sprzątania, magazynowana oraz podsumowań. Przychodzi czas na upragniony wypoczynek i urlopy. Ze względu na całoroczny zakres pracy, rekrutacja prowadzona jest w sposób ciągły aż do momentu znalezienia odpowiedniego kandydata. Jednak im wcześniej złożysz podanie tym większy będziesz miał wpływ na wygląd naszej organizacji. Sezon można orientacyjnie podzielić na poniższe etapy: Etap 1 - od początku roku do okolic marca - [Nowości, Planowanie, Organizowanie, Nabory] Etap 2 - okolice kwietnia - [Organizowanie, Budowanie] Etap 3 - od maj do wrzesień - [SPRZEDAŻ] Etap 4 - od października - [Domykanie, Rozliczenia, Podsumowanie] Wchodząc do Naszej Załogi orzymujesz - Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Jeżeli nasza współpraca będzie zadowalająca, w zamyśle umowa całoroczna. Um. zlecenie przez okres próbny, - bardzo rozbudowany system premiowania zbudowany na podstawie obrotu (mierzalny, uczciwy, liczony na podstawie wygenerowanych efektów) - Możliwość realizacji własnych pomysłów, - zakwaterowanie w Międzyzdrojach za 0 PLN, - Pomoc w postaci ( Managera Operacyjnego, Managerow Lokali, osoby Administracyjej, Pracownika Social Media) Zakres Obowiązków Do Twoich obowiązków będzie należeć: - Organizacja – czyli przygotowanie 2 punktów na plazy, oraz kuchni głównej znajdującej się w lokalu na promenadzie, - Przygotowanie menu –odświeżenie/ przygotowanie menu dla lokali, - Koordynacja pracy – wraz z Managerami punktów organizacja pracy kucharzy i pizzermanów. Tworzenie grafików, nadzór nad czasem pracy personelu, przygotowywanie/ koordynacja zamówień, nadzorowanie inwentaryzacji. - Praca z systemem HACCP- nadzorowanie poprawności wypełnienia. - Pilnowanie czystości, jakości oraz sposobów przygotowania dań Oczywiście bardzo miło widziane referęcje. Wysyłaj CV, Dyspozycyjność i Zaplanowane Urlopy Rekrutacja ma charakter ciągły. Zazwyczaj odpowiadamy w przeciągu tygodnia od otrzymania maila z CV. Więcej informacji po kontakcie telefonicznym.

Lubisz zakupy spożywcze? Mamy pracę pon.-pt.! Do 5 200 zł na rękę
Lubisz zakupy spożywcze? Mamy pracę pon.-pt.! Do 5 200 zł na rękę
615 zł
Gorzów Wielkopolski 30+ kilka dni temu

- Usiądź sobie wygodnie, wszystko Ci tu rozpiszemy. ;-) I fajnie, że zainteresowało Cię nasze ogłoszenie! - Najpierw tak trochę ogólnie... Smaczna Dieta - restauracja w pudełku dostarcza Klientom 5 posiłków dziennie, 3 albo same obiady. Powstają one pod wodzą Dawida Szkudlarka, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce, który m.in. wygrał program TOP CHEF na Polsacie i który stoi u nas na czele około 40-osobowego zespołu kuchennego. Ty będziesz z Nim ściśle pracował. - Na tym polega praca... Robisz na co dzień zakupy spożywcze? No to jakby takie zakupy na większą skalę! ;-) Musisz codziennie dbać o to, aby ekipa kucharska miała z czego gotować. Produkt musi być jak najlepszej jakości przy odpowiedniej cenie. Musisz wiedzieć nie tylko to jak wygląda brokuł, ale też jak wygląda brokuł dobrej jakości. Do tego m.in. dbasz o dwie chłodnie, magazyn, itp. UWAGA: co jakiś czas coś się nosi, także cięższego, np. skrzynki z jedzeniem. - Teraz o pieniądzach... Po pół roku nawet i 5 200 zł na rękę. Szczegóły: * 2 710 zł na rękę (umowa o pracę) . Jeśli w przyszłym roku najniższa krajowa wzrośnie do 3200 zł, to wtedy tyle będzie podstawą.* premia do 1 500 zł (po pół roku do 2 000 zł). Składa się z 2 elementów. Twoją pracę oceni szef kuchni, a ocena będzie zależna od kilku czynników, np. dbania o towar. Jeśli będziesz oceniony bardzo dobrze, to dostaniesz pełną pulę i to w 100% zależy od Ciebie. Ale sama pula do wykorzystania przez szefa kuchni może się różnić w zależności od miesiąca i masz na nią tylko częściowy wpływ (im mniej wydamy na jedzenie, tym więcej do wykorzystania dla Ciebie - do wykorzystania będzie minimum 1 000 zł, a maksymalnie 1 500 zł, później do 2 000 zł).- Wielki plus, czyli godziny pracy! Od poniedziałku do piątku od 6.00 do 14.00. Wolne weekendy! - DODATKOWA OBOWIĄZKOWA RZECZ: w Smacznej Diecie mamy około 8 kierowców plus ich menadżera, który jest jednocześnie rezerwowym i alarmowym kierowcą. Ty będziesz drugim rezerwowym i alarmowym kierowcą, czyli musisz mieć włączony telefon wieczorem i w nocy, gdyby coś się wydarzyło i w razie potrzeby ruszyć w trasę nocną od poniedziałku do piątku od około 23.00 do około 7.00. W tym roku nie mieliśmy ani jednej takiej sytuacji, chodzi bardziej o czuwanie na wszelki wypadek. W pierwszej chwili telefon jest do menadżera, dopiero później do Ciebie. W wyjątkowych sytuacjach będziesz też pracował jako rezerwowy kierowca - jeśli jeden rezerwowy kierowca już jeździ, a drugiego w danej chwili nie mamy. Kiedy jeździsz, masz zdecydowanie wyższą stawkę za godzinę i przychodzisz do pracy od razu po jeździe tylko na 2h.- Będziesz mieć swoje miejsce przy biurku w kuchni w centrum miasta - Fantastyczny zespół i atmosfera (99% naszych pracowników wymienia te czynniki jako jeden z głównych plusów pracy w Smacznej Diecie). Jesteśmy oceniani jako najlepsza dieta pudełkowa w Polsce na ponad 500 firm. Regularnie wygrywamy nagrody, także za podejście do pracowników. Firma ma wizję, misję, wartości (optymizm, pasja, rozwój, zespołowość), kodeks. CZEGO PRAGNIEMY OD CIEBIE? - uśmiechu (jeśli lubisz narzekać, to niestety u nas się nie odnajdziesz)! - uczciwości! - komunikacji na wysokim poziomie, umiejętności negocjacji cen z dostawcami - gospodarności, oszczędności, niechęci do marnotrawstwa - skupienia, zaangażowania, sprawności (w dużych liczbach, tabelach, komputerze) - interesowania się jedzeniem - prawa jazdy - niekaralności CV ze zdjęciem (koniecznie, może być też prywatne) i list motywacyjny (koniecznie) prosimy wysłać tutaj albo przynieść do siedziby Smacznej Diety (ul. Herberta 3, Stary Bazar, Gorzów Wlkp.).

Pomoc kuchenna Katowice
Pomoc kuchenna Katowice
1950 zł
Katowice 30+ kilka dni temu

Do nowo otwartego HOTELU DIAMENT PLAZA KATOWICE poszukujemy pozytywnych osobowości oraz otwartych na rozwój i współpracę Kandydatów na stanowisko:POMOCY KUCHENNEJMiejsce pracy: KatowiceOpis stanowiska: Głównym celem stanowiska będzie pomoc w przygotowywaniu posiłków i utrzymaniu czystości na kuchni.Do zadań na stanowisku Pomocy kuchennej będzie należało:• pomoc przy przygotowywaniu dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,• obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań,• samodzielne przygotowywanie dań z menu śniadaniowego za zgodą Szefa Kuchni,• dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,• pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,• zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, zgodnie z wysokimi standardami,• utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,• realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.Wymagania:• wykształcenie kierunkowe oraz doświadczenie na podobny stanowisku,• znajomość systemu HACCP i BHP• praca zgodnie z wytyczonymi standardami• dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej,• komunikatywność i samodzielność,• wysoka kultura osobista.Oferujemy:• stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,• motywacyjny system wynagradzania,• możliwość rozwoju zawodowego w ramach dynamicznie rozwijającej się Spółki,• ciekawą i pełną wyzwań pracę w gronie profesjonalistów,• przyjazną atmosferę pracy.Zainteresowanych Kandydatów zapraszamy do przesłania CV.Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. z 2002 r., poz. 101, nr 926).1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Spółka HOTELE DIAMENT S.A. z siedzibą w Gliwicach (44-100) przy ul. Dąbrowskiego 50.2. W zakresie ochrony danych osobowych można się kontaktować pod w/w adresem.3. Dane osobowe przetwarzane są w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a i b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.4. Odbiorcami danych będą osoby upoważnione przez administratora danych osobowych.5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 6 miesięcy od wybrania kandydata lub 24 miesiące w przypadku wyrażenia zgody na przyszłe rekrutacje.6. Posiada Pani/Pan prawo do żądania dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;7. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia ochrony danych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak podania danych osobowych będzie skutkować brakiem uczestnictwa w procesie rekrutacji.9. Pani/Pana dane osobowe nie będą podlegać zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.